След 30 години: Ромите 3 млн., българите – демографски срив!

Цветелин Кънчев с реалните проблеми на обществото
12 фев 2018 10:45, Петя Славова
253

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има минимум между 2 и 3 млн. цигани, от който по-голямата част - неграмотни. Това обяви лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев в "България сутрин".

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-често срещани, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми е 60/40.

"Във "Факултета" не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът", категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал "Факултета" наистина им е писнало да бъдат лъгани със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение - "Ток във "Факултета" все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои".

"В този квартал проблем има и с водоснабдяването. Трябва да се наложат мерки, защото е очевидно, че само това води до ред и някаква нормализация", подчерта Контрера пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник коментира и новите критерии за прием в 1-ви клас, които въвежда Министерството на образованието.

"Това е чиста форма на дискриминация. Ние превръщаме родителите и децата в едни крепостни селяни. Самото райониране също е форма на дискриминация. Защо хората от "Люлин" не могат да си запишат децата на училище в "Младост", уточни Контрера.

Накрая общинският съветник от ВМРО допълни, че Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ясно са заявили, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
66
 
! Отговори
визионер преди 6 години
През 2050, вижджам, джамия; джамия от която излиза ром; виждам на входа стои бг.пенсионер и проси, рома дава на пенсионера милостиня, това виждам
19
7
 
56
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ще гледам сеира на ръбове като този с ник Тодор Живков ( с тоалетната хартия и бананите) - ако днес издържат 2 роми...утре ще трябва да издържат 4!
18
2
 
79
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До Анонимен"...моята пенсия ще я плащат ромите."Бая ще почакаш за пенсия,ако разчиташ те да ти я плащат...
17
12
 
53
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До Офф ,да се омитаНали построихте комунизма и развито общество, защо никой не ви повярва и всеки бяга навън!!!Първа и основна причина за обезлюдяването и демографския срив е емиграцията на 2 млн. българи, които не видяха държавата България като своя родина!Държавата България беше създадена само за комунистическите фамилии и само те разбраха от прехода и приватизацията, защото те не са изпускали властта до ден днешен!!!Агент Тими Васър!ЦРУ!!!
16
6
 
50
 
! Отговори
Край преди 6 години
А като ви се каже че българските момчета трябва да минават военно-патриотично обучение още мрънкайте че няма кой да и напада.До 20 г. българите ще са малцинство тук и ще видят що е то - ромска толерантност. Ако не са войници ще са угнетено малцинство натикано в ъгъла.
15
1
 
112
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и в Южна Африка се радваха, че белите намаляват и си остават само ... , но сега благодарение на тяхното управление вече нямат вода . А пък при нас с нашите деца на природата ще се върнем в 10 век.
14
1
 
124
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отивам в родилното и плащам две хиляди лева за раждане на моето дете, въпреки че и двамата с жената сме здравноосигурени, на съседното легло лежи шведка, която не плаща здравно озигуряване и за раждането за нея е безплатно
13
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевМи свалете го Тодор Живков от власт, щом не харесвате да живеете в неговото общество и той ви е виновен, нали сега сте демокрация, изнерете си няко друг да ви изграни друго общетво, защо живеете в обществото на Тодор Живков?
12
9
 
92
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Е как няма да има демографски срив? Дъщеря ми, която както при повечето българи ще е единственото дете в семейството, смятам да учи в чужбина и да не се връща да живее тук. Защо ли? Защото 80-те %, всъщност може би доближават 90%. Защото гледам как ни управляват. Гледам назначенията на властта, гледам как се краде от и без това бедната ни държава, как се слугува на чужди интереси за собствена облага, в резултат на което масата хора живее бедно и няма пари за повече деца.Боко ще царува до живот.
11
6
 
58
 
! Отговори
Джендо Джендъра преди 6 години
Нищу де. Важнуту е да подпишем Стамбулската конвенция. Ми тъй де.
10
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С подменения етнически състав, държавата вероятно ще се реорганизира на различен от досегашния принцип. Любопитно явление е, макар и с преобладаващо отрицателен знак.
9
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм казвал, ама да повторя, че моята пенсия ще я плащат ромите
8
23
 
38
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Нали Тодор Живков и БКП създадоха най-справедливото и заможно общество в цялата българска история, защо напускат българите и отиват на запад да работят и да живеят!Няма ли някой да им каже, че от развития български социализъм поднесен в лекциите на професора социолог Иво Христов няма по голямо достижение , богатство и благо за българския народ!Агент Роланд Бойл!ЦРУ!!!
7
4
 
83
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Бойко, затова дойде на власт, за да финализира Геноцида. територията трябва да бъде опразнена, елегантно, чрез този тип "бавно сваряване на жабата". Има си вече технологии за това, как да бъде унищожен един цял народ, отвътре, без гореща война, защото горещата война, мобилизира, неговите защитни имунни сили.
6
3
 
88
 
! Отговори
bms преди 6 години
Браво. Открихте топлата вода . Когато се живее ден за ден и не се мисли за бъдещето , е така . Бог да прости Българите.
5
1
 
55
 
! Отговори
Боко Харам преди 6 години
..е да , но сме във Възход ..
4
9
 
100
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Бойко Борисов *** а ни докара до това положение.Оставка!!!
3
4
 
98
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Коментарите ще са интересни.В 1300 годишната история сме имали и по-големи катаклизми.Под турско дори сме били редуцирани до 4 милиона,някой дори казват 2,5 само.И после пак избуяваме.Както ще стане и сега.Гражданската е неизбежнаи е ясно,кой ще е победителят.Но после пак ще седнат политици,пак ще разсипват и те така.Безкраен кръговрат!!!
2
49
 
47
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
До това ни доведе 45-годишното съветско робство и още 25 годишното кремълско-фашиско колониялно владение ... обезличаване на нацията, фаворотизиране на посредствеността ... родоостъпие в полза на азиатската тирания и т.н. ....
1
3
 
100
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
След 30 години обаче либерализма ще в историята!