Ужас от Пловдив: Пометена докато пресича

Инцидентът е станал на натоварен бул. в район "Южен"
18 юни 2018 14:33,
79
Ужас от Пловдив: Пометена докато пресича
Снимка: Bulgaria On Air

Жена е пометена на пешеходна пътека в Пловдив. Инцидентът е станал на натоварен булевард в район "Южен", съобщават от телевизия Bulgaria On Air

Автомобилът връхлетял върху нея докато пресичала. На мястото е пристигнал екип на Бърза помощ и е откарал пострадалата в болница. Автомобилът бил управляван от жена.

След инцидентът шофьорът изпазнал в шок и също бил откаран в болницата, за да му бъде оказана спешна помощ. 

На мястото има и полицейски екип, който извършва огледи. Движението в района е затруднено. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е женомразци.Просто факт.Цял ден шофирам и съм отвратен от наглостта на жените шофьори.Тук имаше един хубав коментар.Лесбо тестерон:)Вчера от НАП Варна се спуска по Каравелов джип Дискавъри Спорт с жена.Тази улица е вътрешна и минава покрай училище.90-100км.и то от жена към 34-35г.Предполагам работеща в НАП с връзки и т.н.Е кой е женомразец! Може ли с такава скорост по спокойна уличка?И това е цял ден из Варна.Все жени със мощни коли които си нямат понятие от движение и безопасност.
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още една джигитка,поредната
46
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много женомразци тук. Чудя се как се отнасяте с жените и майките си? Сигурно като онзи от Айтос.
45
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има в училище един предмет 'Пътна безопасност" там учат децата преди да пресекат да търсят пряк визуален контакт с шофьора. Лошо е когато децата слушат родителите или бабите си относно пресичането. Повечето притичват на забранено или без да се огледат влачейки детето с тях. Утре това дете пресича по същия начин. Колкото и да внимава един шофьор не е застрахован на 100% от подобен инцидент. Но внимава ли пешеходеца на 100%, оглежда ли се два пъти вероятността да го блъснат намалява почти до 0.
44
19
 
15
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 5 години
Жена с кола - гибел на колела.я
43
13
 
15
 
! Отговори
Ивчо преди 5 години
Да се забрани на жените да шофират!!! Тва вече е касапница! И инфаркт да получи, вече потърпефшата е готова. Ако не умре ще има тежки увреждания до края на живота си. А за мастията зад волана няма да има справедливост. Тъжната реалност в България и целия свят. Вече ме е страх да пресичам улицата. Чакам по няколко минути и като вида, че няма кола тичам, за да не ме оставят инвалид за цял живот. Сега тая си е тръгнала, утре пак ше са качи, ше отнесе още десет човека и историята ше са повтаря.
42
19
 
23
 
! Отговори
леле преди 5 години
".... шофьорът изпаднал в шок..."!!!! Жена и шофьор нямат нищо общо!
41
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то е трудно да чатиш,да пушиш и да шофираш,самоунищожаваме се!
40
1
 
27
 
! Отговори
Емо преди 5 години
До АнонименНе е лесно да спреш, особено ако караш с превишена скорост и говориш по телефона в същото време. При движение с 50 км/ч няма как да блъснеш сериозно някого, дори и да изскочи внезапно. Затова в Европа по централните улици , скоростта е ограничена даже на 30км/ч.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И без това сме на брой колкото в Китай та си пречим! Бог да смаси жената!
38
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе кофти е да те изчакват, спирам на една пешеходна да пресече един дядо и той ми маха да минавам. Аз му правя жест да мине.- минавай аз съм бавен...- аз не бързам, да помогна с нещо?и дядото си пресече.Бързат хората за онзи свят....
37
3
 
30
 
! Отговори
Мен преди 5 години
И пешеходците са участници в движението, всеки трябва да гледа, да мисли и да преценява всяка ситуация. Имам наблюдение че все повече хора всякаш са включили на автопилот, вървят шофират но ума им е на друго място. Аз шофирам от 12 години а пеша вървя от както съм се научил да ходя и не съм имал проблеми защото спазвам едно просто правило :когато извършвам дадена дейност било то шофиране или ходене и тн. мисля за това което правя в момента, останалите размисли вкъщи на дивана.
36
3
 
23
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Пак ли бе ?!!!! А жените толитици са още по голям проблем.Нинова, Цачева , Фъндъка, Свинетка и всички останали.
35
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цъкате ли минуси на 17 и 23.... Когато съм пешеходец изчаквам автомобила защото се поставям на мястото на шофьорите.Знам че не е лесно винаги да спреш.И не скачам като май;муна на пътя.То се иска малко акъл.Пък и откъде да знам дали ще спре?!....В повечето случаи спират и ми дават предимство след като ме видят че ги изчаквам....може и така по културно.
34
2
 
9
 
! Отговори
Мм333 преди 5 години
Аз предлагам да забранят автомобилите ,които се появяват от нищото.
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Току що на Чаталджа Варна чакам за ляв завой след цветята.Три "жени" минаха и не дадоха предимство въпреки че насреща им беше"червено".Мъж ми даде знак да премина и той със скъпа кола но и с малко мозък повече от онез
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ сигурно като приближи автомобил, пешеходеца скача на пътя и започва да кряка че е с права??!!Айде моля те Еди кой си...Варна масово го правят този номер.Точно като се доближиш и скачат на платното.
31
1
 
17
 
! Отговори
Шок преди 5 години
Тези неща се случват само в България ,като излезем всички на вън всички спазваме нормите ,като се върнем пак същото.....ее.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За колите с номер Тх е ясно.Техеранците са опасни;)
29
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж 27, там гледат пешеходците.Бях в Холандия.И другото- всичко се прави бавно.Кара се бързо само на магистралите.