Полицаят, написал акта за ПТП-то с Радев – уволнен!

Вътрешна проверка установила, че не е изпълнил задълженията си
6 сеп 2018 09:00,
158
Полицаят, написал акта за ПТП-то с Радев – уволнен!
Снимка: кадър YouTube

Полицаят, който е изготвил протокола от катастрофата в Харманли с участието с Георги Радев - баща на президента, е дисциплинарно уволнен, потвърди  полицията в Хасково.

Още по темата

Вътрешна проверка на Областната дирекция на МВР е показала, че младши автоконтрольор Митко Станков не е изпълнил служебните си задължения, пише bTV.

Случаят се проверяваше от две дирекции на вътрешното министерство, но министър Валентин Радев подаде оставка в деня, в който резултатите трябваше да бъдат оповестени.

Министърът на МВР в оставка Валентин Радев заяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно.

Информация за катастрофата, в която участват бащата на президента и мъж в електрическа триколка излезе 9 дни по-късно, след като в интернет беше публикуван видеоклип от инцидента.

По случая имаше и прокурорска проверка, резултатът от нея обаче до момента е неизвестен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
До анонимен 74. Недей гледа пристрастно и неграмотно. Защо трябва да спира ? Ако има знак пресичане на път с предимство, както е при повечето кръстовища се огледа и преминава. Няма значение кой е шофьорът.
133
2
 
2
 
! Отговори
мишки преди 5 години
за съжаление малко са достойните служители в полицията този полицай не е от тях
132
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историята е много раздута...................за да злепоставят един достоен президент- Румен Радев!!Знаем ги тия ГЕРБ-ерски номера!!!
131
2
 
5
 
! Отговори
Компетентен преди 5 години
Пълен ***
130
0
 
13
 
! Отговори
Сомалия преди 5 години
Положението е Сомалия, даже те са по-добре. Леле майко тази държава е за ***.
129
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово полицията действа неадекватно. Кой е виновен не знам.
128
3
 
8
 
! Отговори
Стамо пръча преди 5 години
Уволнения полицай е готов за скок на другия бряг. Контингента и без това му е познат,въпрос на споразумение
127
2
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Има една поговорка: На жена си нищо не казвай , с полиция работа да нямаш и на беден да не помагаш.Винаги ще ти се върне тъпкано.
126
3
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 113 В Германия може да е така, но у нас за инвалидните колички се изисква само решение от ТЕЛК при покупката и я караш без никакви данъци и номера. А и винетка няма, защото трябва да е безплатна от социалното , така че е безсмислено.Абе я оставете човека да си се вози....
125
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е силата на снимането Ако имате работа с катаджии, полицаи , просто снимайте с телефона видео на всичко Заради своята сигурност За да не ви напишат акт вместо на другия водач На обществено място няма забрана за снимане Полицаите са се съгласили да бъдат снимани още като постъпват в МВР - чл 3, т4 - '' Полицейските служители осъществяват дейността си в условия на ПУБЛИЧНОСТ и отчетност ''
124
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и така да е, слабостите допуснати от полицая съгласно закона и правилника за МВР се санкционират с по малко наказание! Тук просто имаме герберастка репресия!
123
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, никой грамотен полицай не би написал акт на бащата на президента на Бананова Република.
122
3
 
14
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Напълно правилно е съставил акт на *** триколка. Сега полицая изяде дървото. Що дири с тая триколка в кръговото и то средата. Па утре и някои с лагерна количка ще се изцепи там кой ще е виновен. Ок Радев виновен и за него акт но и тоя с триколката трябва да се санкционира. Що дириш там бе без книжка без номер и застражовка па и преглед немаш.
121
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 125Колега,пострадал не означава невиновен!Въпреки,че в конкретния случай,ако полицаят беше написал акта на бащата на Радев,сигурно пак щяха,да го уволнят!!
120
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПЕНКОПравилно те е пенсионирал Миков! Учител си бил,инспектор,че и си бил началник на шестима полицаи с висше образование,а пишеш неграмотно,като ром,който е ходил до втори клас на училище! На всичкото отгоре,не може да се схване и кой е главния герой в монолога ти!
119
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаи са на запад а у нас винаги и всякога - Милиционери! Има дребни изключения но като цяло полицаи у нас няма.
118
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаят бил неграмотен.Министърът да не би да е грамотен. Като го слушам с тези навързани на възли мисли и липсата на нормална дикция...
117
7
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НОРМАЛНО Е ХОРАТА ДА ИМАТ ОТРИЦАТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЪРЖАВНИЯ РЕПРЕСИВЕН ОРГАН МВР !!! БЯХ УЧИТЕЛ И БЯХ ОФИЦЕР И ИНСПЕКТОР ОТ МВР / ВСИЧКИЯТ МИ РАБОТЕН СТАЖ БЕ "НА УЛИЦАТА" !!! ПРЕДИ ДА МЕ ПЕНСИОНИРАТ/СЪКРАЩЕНИЕ ОТ МИКОВ -БСП/ ИМАХ КОЛЕГИ ПОД РЪКОВОДСТВО МИ -/6 ПОЛИЦАЯ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЕДНО ОТДЕЛЕНИЕ / - СТАТИСТИКАТА НА НИКОМУ НЕ ИЗНАСЯ -ОСОБЕННО В МВР - МАФИИТЕ !!!! РАЗТЕШ В СИСТЕМАТА С ДУМИТЕ :" ТАТЕ НЕ МОГА НА УЛИЦАТА" !!!!
116
4
 
19
 
! Отговори
Okoto преди 5 години
И кво сега, младдшият го отнесе, защото е писал това, което са му наредили. Евалата катили, малкото бушонче ползвахте. Търбуси некадърни.
115
7
 
9
 
! Отговори
Хтвм преди 5 години
Те повечето полицаи са некомпетентни инеграмотни