Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград

Тялото на момичето е намерено в парк "Марица"
Обновена: 21 сеп 2018 16:43 | 21 сеп 2018 16:43,
230
Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград
Снимка: МВР

18-годишната Силвия Петрова от Димитровград, която беше обявена за издирване в началото на седмицата, беше намерена мъртва в парк "Марица“, съобщават от "24 часа“.

Първоначалната версия на служителите на полицията е самоубийство. Предстои аутопсията да бъде извършена тази вечер.

18-годишното момиче е било намерено на дърво в затънтено място в парк "Марица“ в града, съобщават от полицията. В огледа са се включили 30 полицаи и служители на Жандармерията.

Още по темата

Възпитаничката на ПМГ "Иван Вазов“ беше в неизвестност от 15 септември, а в първия учебен ден бе обявена за общодържавно издирване, след като родителите и подадоха сигнал сутринта на същия ден.

Съучениците на Силвия също се включиха и разпространиха в социалните мрежи зов за помощ със снимка на изчезналото момиче.

Вчера беше открит и денонощен телефон, на който хора, разполагащи с информация, можеха да позвънят.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито и стеснително момиче. Почти цялото лято прекарала при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си купи неща, необходими за училище.

Родителите и по-малката сестра на Силвия били на почивка в Гърция. Веднага след като се прибрали, подали сигнал до властите, че дъщеря им е изчезнала и незабавно беше предприета акция по нейното издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
20
 
! Отговори
Tedi преди 5 години
Dano da se razbere kakvo se e sluchilo - jalko za mladoto momiche.
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
искали са пари за нея но техните са били извън страната и нищо не знаят. от бабата явно от кой? нещо не е много ясна за хората.
72
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И МАЛКИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА СЕ ВЪРЖАТ НА ВЕРСИЯТА СА САМОУБИЙСТВО!!ТОВА ОНЯ СЪЩИЯ ЛЪЖЕЦ ЛИ Е ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В ДИМИТРОВГРАД ДЕТО ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ НЯМА БИТИ НА ПЪТЯ СЛУЧАЯ СЪС ЖЕНА КАРАЛА ЗАД ЛИНЕЙКАТА В КОЯТО БИЛ МЪЖА И!ИЗНАСИЛЕНА И УБИТА А НА ПОЛИЦИЯТА СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИМАМ ДОВЕРИЕ ДОКАТО СЪМ ЖИВ!
71
2
 
50
 
! Отговори
:( преди 5 години
Бог да прости девойката. Дано да се разбере истината и ако има виновен, той да получи подобаващо възмездие!Съболезнования на близките.
70
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SHEFAЗащото някои са абсолютни нули в живота. Никой не им обръща внимание, никой не ги доизслушва каквото и да се опитат да кажат.Затова пишат глупости по анонимните сайтове, надявайки се по този начин да провокират някого и да им отговори. И когато някой все пак напише нещо относно техните глупости, такива нещастници обикновено пишат следваща глупост, защото това е единственият начин, по който могат да се изявят - според тях. Мислят си, че така правят впечатление.Бог да прости момичето.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 32колко?това имаш в предвид и те са наясно но нищо не са направили.
68
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В, 90 % в този край и Хасково Димитровград са турци, роми.
67
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Е?ДРИ-СЛО ДОВЕРИЕТО МИ В ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА СЛЕДСТВИЕТО Е 0%ОЩЕ СЪЩАТА ВЕЧЕР ОБЯВЯВАТ САМОУБИЙСТВО БЕЗ ДА СА ПРОВЕЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ И ДА ИМА АУТОПСИЯ!НЕ САМО , ЧЕ Е УБИТА НО Е ИЗНАСИЛЕНА ЗВЕРСКИ ГАРАНЦИЯ!
66
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на снимките се вижда чувствително дете,какво ли се е случило.Самоубийците почти винаги оставят писмо или някакво обяснение,ако няма то може и да е самоубита ,предвид крехката й физика,това не е трудно,дано открият истината
65
4
 
1
 
! Отговори
Бони преди 5 години
Име.....ти наистина имаш проблем.осъзнаваш ли какво пишеш.странно е
64
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 103Ако знаеш нещо конкретно, кажи го.Но ако правиш предположения, прави ги за себе си и не ги пиши тук. На близките и без това им е тежко. Не е редно да се пишат такива неща за младо момиче, може да няма нищо вярно в това, което си написал.Бог да я прости, дано сега душата й да е на по-добро място.
63
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не я е убил някой...?Нещо току-така не изчезват момичета на 18 години.И после на дърво в парка?...
62
5
 
46
 
! Отговори
10 преди 5 години
Потресен съм!Такова хубаво,отгледано и умно момиче/ученичка в ПМГ/!И да бъде погубена в тази най-прекрасна възраст,когато трябва да се изгражда ,да обича и да бъде обичана...!Явно момичето е страдало от самота,невнимание и липса на обич!Не са ли забелязвали това учители директоро ,родители,съученици!?Да стои цяло лято при баба си в едно пусто ,загубено село като в изгнание!Къде сте,хора!Къде сте ,човеци?Човек не може да живее сам и не винаги може да се справи с трудностите сам.Затова е създал
61
12
 
18
 
! Отговори
Бони преди 5 години
Самоубиеца цели да бъде намерен.Самоубийството е вид протест,послание,и цели да натъжи някой,да го накара да съжалява.ако е от любов или др чувства.ако е от чувство на безизходица,пак цели да накажи някой,да му вмени вина ,че заради него умира чоовек.никой не се е самоубил скрит и да не иска да е намерен.като в случая .няма да се разбере посланието
60
5
 
16
 
! Отговори
ЕС-осовец преди 5 години
Меркел за Затвора!
59
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз като ученичка, бях много свита и затворена в себе си. Съучениците ме тормозеха, родителите ми не ми обръщаха внимание и ме пренебрегваха. Много пъти ми е идвало да се хвърля в реката или да се обеся, но не ми достигна смелост.Да почива в мир душата на това мило дете!
58
12
 
32
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Какво значи "намерена на дърво"? Тези родители са мало умни. 18-годишно момиче няма какво да прави при баба си толкова време, през което родителите му купонясват с по-малката и сестра./ Имате ли представа как се чувства едно пренебрегнато дете, когато простите родители фаворизират братчето или сестричето му?
57
6
 
5
 
! Отговори
до 82 преди 5 години
Свобода на Словото!!
56
1
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Жалко за детето уви! Да почива душата и в мир! И нещо да уточня! А бе хора! Чете ви човек.И се чуди що за мозъци имате! Пишете си глупостите и се забавлявате тук в нета. С двусмислени изречения .Не схващащи ги и даже хора.С много тънък хумор! Та не се чудете Защо имате доста минуси! Двусмислено не може да се мисли! Изказваш едно принципно мнение и го отстояваш! В прав текст без измислици и притурки! Толкова ли е сложно??
55
6
 
35
 
! Отговори
тормоз в училище преди 5 години
Не му се е тръгвало горкото като знае какво го чака. А майка му и баща му със сестрата в Гърция на море, а то при баба си. Децата в тази възраст са толкова раними. Смятат. че никой не ги обича и често посягат на живота си. Обичайте децата си, показвайте им го, макар понякога да кипите от гняв, не го показвайте пред тях.