Helpbook сигнали: Агресивно куче, липсващи контейнери

Граждани аралмират за проблеми в платформата на Investor Media Group
4 яну 2019 21:20, Анисия Иванова
3
Helpbook сигнали: Агресивно куче, липсващи контейнери
Снимка: Helpbook

Още в първите дни на новата година граждани алармират за нередности към платформата Helpbook.info.

В един от сигналите столичанин се оплаква от агресивно бездомно куче, което трайно се е настанило в общите части на жилищен вход с помощта на част от съседите.

"Останалата част от живущите във входа, несъгласни с очевидно влошената хигиена, мълчаливо търпяхме. Все пак през цялото време то гледаше жално и не проявяваше никаква агресия към хората. Но на 1 януари при опит да почистя няколкото недоядени кости около него, то ме нападна. За щастие само се опита и не се стигна до наранявания. Веднага след случката се обадих на телефон 112 и оттам ме посъветваха да подам сигнал към вас. В тази връзка бих искал да помоля за вашето компетентно съдействие, защото след последната случка въпросното куче не само влошава хигиенните условия за живот във входа, но вече и представлява риск за физическата безопасност на живущите".

В сигнал към община Варна жител на града настоява да се възстановят кошове за разделно сметосъбиране на ул. "Александър Малинов".

Повече от месец те липсват на посочения адрес в сигнала. Поради това потребителят моли отново да бъде осигурена възможност за разделно изхвърляне на отпадъци.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нападнало го е защото е пипал кокалите . Много ясно че не е агресивно, а си защитава територията. Друг е въпросът че на кученцето трябва да се намери стопани а не да обитава входовете
2
2
 
7
 
! Отговори
... преди 5 години
Какъв лигьо... Не стига, че са търпяли кучето толкова време, ами сега и човекът лигльо. Пише, че кучето е гледало жално... Хайде да се заровят в кокали във входа ли. Това е жилищен блок, а не зоологическа градина. Аз лично мразя кучета и бих посъветвала човека незабавно да изритат кучето оттам или да го поверят на някой кучкар-разбирач на кокали...
1
5
 
10
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Лигльо ! Само куку би посегнало на кокала на кучето, независимо дали е във входа, или в управата хахаха