Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00, Цветелин Димитров
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
7
 
24
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Аз смятам, че този човек трябва да понесе сурови последствия за безумните си изказвания и това е правилно по закон, но едновременно с това мога напълно да разбера какво е да не знаеш какво се случва със семейството ти. Този човек говори правилно български език и работи, за да се изхранва, за разлика от повечето от етноса му. Да не мислите, че мму е лесно? И вие, и той сте пионки в *** игра. Погледнете малко по-отгоре.
130
20
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
И понеже не очаквам въобще някой да мисли като мен, да ви кажа: Дерзайте, само не забравяйте, че насилието носи само още насилие. Аз не оправдавам цялостното поведение на съответното малцинство, но клане и саморазправа не са присъщи на века, в който живеем, нито на образованието, нито на мъдростта на българина. Но след като искате хляб и зрелища и не можете да погледнете по-далеч от носа си и да видите, че ви водят за него към поредната пропаганда... оправяйте се.
129
26
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Ало, великите българи, боднаха ви малко на чест и веднага запяхте маршове и сте готови да скачате. Бързо се самозабравяте май. Тази държава все още има закони и не е държава на саморазправата. Оставете закона да си върши работата, а ако не сте доволни от закона, следващия път внимавайте за кого гласувате. Мрънкате, че ***не спазвали закона, а вие сте готови да го оплюете и потъпчете на секундата. България е оцеляла векове, защото не е примитивна. Не слизайте на скотско ниво!
128
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
късно е чадо за извинение...ако някой е имал някакви илюзии, сега вече се видя истинското лице на тези изчадия...
127
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Протестът на командосите и местните започна в 18ч.
Тук няма ли да го отразят за да видим колко коментара ще
бъдат затрити?
126
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не видях и не чух този да казва "гяуритe"! Явно това се върти в органа над раменете на "журналиста". Опити за нахъсване населението! Вероятно "жърналистът" няма да се извини за публикуване преднамерени манипулации!
125
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Типично по "ромски". Прави зулум и като го хванат, почва с извиненията и оправданията. Какво лъже, че не знаел къде са жена му и децата му, като в миналото клипче обясняваше къде са и какво правят?
124
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Брех, че много го защитавате, преберете жена му и децата у вас.
123
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е как да не спреш "помощите" на всички социали!
122
0
 
12
 
! Отговори
ББ преди 2 месеца
Е така е за башибозуците сме ***. Ако че ги храниме и издържаме.
121
1
 
12
 
! Отговори
Алкохолът преди 2 месеца
един типичен алахаризирал се бежов мафетамизиран ром изтискан като курвоазие от сливовица

Кръговрат на бежовите
120
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този ром си е изпуснал нервите, обаче се извини, нали? Кога българин ще се извини за лошотията си? Кога командоса ще се извини, че е тръгнал пиян да пибибка и да се прави на мъж на тинейджъри защото не са му направали път? Кога Каракачана ще се извини на ромите, че ги нарича ц... в ефир и се държи все едно не са хора? Неслучайно България е най-расистката и нетолерантна страна в Европа и от 30 години никой не си е мръднал пръста за другите етноси и само се замитат проблемите.
119
29
 
2
 
! Отговори
А преди 2 месеца
Човека е бил афектиран, уплашен за децата си. Кой знае какво са му казали, там децата ти ги пребиват мръсни българи.... ОБАЧЕ намери сили да се извини! Колко от нас намират сили да се извинят за простотиите които чат пат правим всички? Истината е - законност и ред за всички, и закони създадени в интерес на обществото!
118
28
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Има ли проба за алкохол на баретата.Ако има какво правим,барета шофира пиян.
117
25
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 2 месеца
Има ли проба за алкохол на баретата,и ако има алкохол какво правим.Барета шофира пиян.
116
1
 
34
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Много насериозно се взеха ромовете.
115
0
 
41
 
! Отговори
Батман преди 2 месеца
Това е така защото там не е България. Германците ще го разпънат за предното видео като подбуди за расизъм и обиди. Там не е България да го защитава рома. Бачка и с наведена глава защото няма да види слънце иначе.
114
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Явно от тука са звъннали на немските власти, а оттам от социално подпомагане са си поговорили с тоя. :D
113
1
 
6
 
! Отговори
до Народна Просвета преди 2 месеца
що за изкопаемо си, никой не е длъжем да ти чете войнишките спомени от Тошово време. Иди постой и ти 18 месеца при талибаните и ще говорим, ама май само да си опикаваш чорапите ставаш...
112
12
 
3
 
! Отговори
Народна Просвета преди 2 месеца
До до горан
...също така всеки щатен шофьор в БА след 2рата си ракия почва всяко трето изречение с "ние в армията". ти се сещай тоя от кои е.