Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00,
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
20
 
10
 
! Отговори
Българин преди 5 години
И понеже не очаквам въобще някой да мисли като мен, да ви кажа: Дерзайте, само не забравяйте, че насилието носи само още насилие. Аз не оправдавам цялостното поведение на съответното малцинство, но клане и саморазправа не са присъщи на века, в който живеем, нито на образованието, нито на мъдростта на българина. Но след като искате хляб и зрелища и не можете да погледнете по-далеч от носа си и да видите, че ви водят за него към поредната пропаганда... оправяйте се.
121
26
 
5
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ало, великите българи, боднаха ви малко на чест и веднага запяхте маршове и сте готови да скачате. Бързо се самозабравяте май. Тази държава все още има закони и не е държава на саморазправата. Оставете закона да си върши работата, а ако не сте доволни от закона, следващия път внимавайте за кого гласувате. Мрънкате, че ***не спазвали закона, а вие сте готови да го оплюете и потъпчете на секундата. България е оцеляла векове, защото не е примитивна. Не слизайте на скотско ниво!
120
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестът на командосите и местните започна в 18ч.Тук няма ли да го отразят за да видим колко коментара ще бъдат затрити?
119
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не видях и не чух този да казва "гяуритe"! Явно това се върти в органа над раменете на "журналиста". Опити за нахъсване населението! Вероятно "жърналистът" няма да се извини за публикуване преднамерени манипулации!
118
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типично по "ромски". Прави зулум и като го хванат, почва с извиненията и оправданията. Какво лъже, че не знаел къде са жена му и децата му, като в миналото клипче обясняваше къде са и какво правят?
117
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брех, че много го защитавате, преберете жена му и децата у вас.
116
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как да не спреш "помощите" на всички социали!
115
0
 
14
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Е така е за башибозуците сме ***. Ако че ги храниме и издържаме.
114
1
 
14
 
! Отговори
Алкохолът преди 5 години
един типичен алахаризирал се бежов мафетамизиран ром изтискан като курвоазие от сливовицаКръговрат на бежовите
113
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ром си е изпуснал нервите, обаче се извини, нали? Кога българин ще се извини за лошотията си? Кога командоса ще се извини, че е тръгнал пиян да пибибка и да се прави на мъж на тинейджъри защото не са му направали път? Кога Каракачана ще се извини на ромите, че ги нарича ц... в ефир и се държи все едно не са хора? Неслучайно България е най-расистката и нетолерантна страна в Европа и от 30 години никой не си е мръднал пръста за другите етноси и само се замитат проблемите.
112
29
 
4
 
! Отговори
А преди 5 години
Човека е бил афектиран, уплашен за децата си. Кой знае какво са му казали, там децата ти ги пребиват мръсни българи.... ОБАЧЕ намери сили да се извини! Колко от нас намират сили да се извинят за простотиите които чат пат правим всички? Истината е - законност и ред за всички, и закони създадени в интерес на обществото!
111
28
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Има ли проба за алкохол на баретата.Ако има какво правим,барета шофира пиян.
110
25
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
Има ли проба за алкохол на баретата,и ако има алкохол какво правим.Барета шофира пиян.
109
1
 
36
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Много насериозно се взеха ромовете.
108
0
 
43
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Това е така защото там не е България. Германците ще го разпънат за предното видео като подбуди за расизъм и обиди. Там не е България да го защитава рома. Бачка и с наведена глава защото няма да види слънце иначе.
107
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно от тука са звъннали на немските власти, а оттам от социално подпомагане са си поговорили с тоя. :D
106
1
 
8
 
! Отговори
до Народна Просвета преди 5 години
що за изкопаемо си, никой не е длъжем да ти чете войнишките спомени от Тошово време. *** постой и ти 18 месеца при талибаните и ще говорим, ама май само да си опикаваш чорапите ставаш...
105
12
 
5
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
До до горан...също така всеки щатен шофьор в БА след 2рата си ракия почва всяко трето изречение с "ние в армията". ти се сещай тоя от кои е.
104
5
 
12
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
До до горанпрактика още от варшавския договор е, най големите командоси да са склададжията, готвача, писара на вкр-то, ефрейтор в новобранска школа, и тоя дето отговаря за сладкарницата. мене ме съмнява, че некой дето е search and rescue или парашутист-диверсант, ще слезе при къвто и да било инцидент "Да раздава", а няма да чака милиционерите.
103
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те затова са пратили 10 автобуса жандармерия! Да пазят командосите. Никога повече бит БГ кмандос!!! Венсеремос!!!