Модерно и забавно: 9 робота помагат в наше училище

Те са дарения по различни проекти на школото в Кюстендил
Обновена: 10 фев 2019 15:39 | 10 фев 2019 15:35, Екип на Bulgaria On Air
3

Девет робота помагат при обучението в кюстендилското училище "Даскал Димитри". Те са дарени благодарение на различни проекти. А роботите помагат в изучаването на новите предмети "Програмиране за деца" и "Образователна роботика".

Училище "Даскал Димитри" е единственото в област Кюстендил, което притежава цели 9 робота, както и виртуална класна стая. Така в него са въведени интерактивни методи на преподаване. А учителите са ментори в процеса на обучението.

Часовете по роботика и програмиране минават по забавен начин. След като учениците са получили началните знания, те се опитват сами да ги разширяват, предаде Bulgaria ON AIR.

Част от роботите подпомагат в работата и ресурсните учители в кюстендилското училище в обучението на децата със специални потребности, които учат там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
тюх преди 5 години
До Борисов номер 1!!То и за да се престориш на платен *** си трябва малко акъл
2
2
 
0
 
! Отговори
Борисов номер 1!! преди 5 години
Добре, че са от ГЕРБ да направят нещо, че ако разчитаме на *** нищо няма да имаИнструкции: 1. Правителството да се коментира в добра светлина, да се изтъкват постиженията 2. Да се използва прокси 3. Плаща се на брой коментари по IP адрес
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Молодец!