Арестуваха бащата на шофьора без книжка, убил двама

В "Столипиново" недоволни от късното откриване на втората жертва
Обновена: 29 сеп 2019 22:02 | 29 сеп 2019 21:57, Веселина Йорданова
50
Арестуваха бащата на шофьора без книжка, убил двама
Снимка: архив, БулФото

Арестуван е бащата на 19-годишния младеж, който причини тежката катастрофа в Пловдив. При пътния инцидент загинаха двама младежи – на 16 и 19 години.

Още по темата
Зад волана e бил техен 19-годишен приятел без книжка. Той се е движел с висока скорост. Катастрофата става на кръстовището на булевард „Марица” и „Източен”, където автомобилът се удря в уличен стълб, предаде "24 часа".

Първоначално бе съобщено за една жертва, но по обед в коритото на реката бе намерено тялото и на друг младеж, загинал при катастрофата. Инцидентът е станал тази нощ около 2 ч.

На сутринта хора от "Столипиново", откъдето са младежите, разбират, че в колата се е возело още едно момче, което липсва.

Девет часа след тежкия инцидент, в обраслото с гъста растителност корито на река Марица, хора от Столипиново намират тялото на 16-годишното момче, което е изхвърчало при удара от колата.

Веднага след това около Марица се струпаха хора от Столипиново, възникна напрежение и недоволство заради късното откриване на втората жертва. От полицията съобщиха, че в момента на катастрофата не са имали информация, че в колата са пътували четирима, затова и не са издирвали друг пострадал.

Причината за тежката катастрофа е висока скорост, с която се е движил автомобилът. Водачът не е могъл да го овладее. В болницата му е взета проба за алкохол и наркотици, чакат се резултатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Тоя - 19-годишният без книжка - знаел ли е колко са били в колата, за да каже на полицаите - или не може да брои до четири? Карал пиян, без книжка, карал като луд, оня изхвърчалия бил без колан, ама иначе били недоволни от полицията - за чийто екипиране и заплати - тия подчовешки *** не са платили и стотинка данък !!! Докога ще търпим съществуването на тая нагла паpaзитна измeт?
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А шилето пропуснало да открие труп на местопроизшествието, кога????
19
1
 
20
 
! Отговори
Младият... преди 4 години
...шофьор е убил приятелите си, бащата му е осигурил автомобила, всички крият от разследващите точната бройка на пътувалите в колата, но шведите са недоволни от това, че полицията късно открива тялото на втората жертва, нищо, че именно поради мълчанието им полицаите изобщо не са го търсили...Шведска класика. Нямам думи!
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като някой кара без книжка, онзи който му е дал колата (в случая татко му) също е виновен, това че синчето е пълнолетно и ще си носи отговорнст си е така. Но бащата не е невинен, освен ако не се окаже че малкия не е краднал БеНВе-то
17
1
 
7
 
! Отговори
еее преди 4 години
е вече трябва да са готови резултатите, те обикновенно са спешни..., особено при такива случаи със смърт
16
0
 
14
 
! Отговори
Окръжния прокурор преди 4 години
Цитирам го:19-годишният е действал като камикадзе :Д
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията само отчита дейност като арестува бащата!На мен ми пратиха призовка като се жалвах, че са ме обрали Въобще полицията се занимава с когото не трябва
14
1
 
18
 
! Отговори
Александър преди 4 години
Горкият стълб....дано някой го оправи :(
13
1
 
42
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Хем виновни, хем нарушили закона, че накрая и недоволни и те незнаят за какво! Какво искат? Колкото и да плюем по полицията, те не са гадатели, че да отгатнат колко индивида има в едно МПС! А с каква скорост са се вдижили тия щом единия е отлетял толкова надалече? Да го съдят за убийство и да се приключва казуса вече! Щом е на 19 значи трябва да носи последиците от решенията си!
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия пък и недоволни, че някои нямат мозък.
11
1
 
34
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ГИ НАКАЗВА
10
1
 
57
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Тези мало-умни постъпки на питомниците на БХК или "Америка ЗАД България", са някакво проявление на естественият подбор,защото в противен случай тяхната популация е съизмерима с тази на ***
9
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И задължително да се провери дали стълба не се е представил под чуждо име, като "Дърво" например...
8
0
 
87
 
! Отговори
Втора легия преди 4 години
БХК да съдят стълба.!.
7
12
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълен абсурд - България очевидно е държавата, в която родителите носят отговорност за децата си завинаги. Момчето е било на 19, баща му няма никакво отношение към това което е направил. Дори и той да му е купил колата, или да е негова, пак не може да носи наказателна отговорност. Чак пък се е фукат, че го арестували. Грам акъл няма в тия глави полицейски!
6
1
 
42
 
! Отговори
50 мангусти преди 4 години
през следващите 30 години по-малко...
5
4
 
74
 
! Отговори
Нема такава държава преди 4 години
Каква е логиката да арестуваш бащата на пълнолетен гражданин. И милиционерите ни и прокуратурките ни са гола вода. Едните кухи, другите некомпетентни и алчни. Ако си вършеха работата днес щеше да има респект пред закона и институциите, а не анархия и кретения. Да почиват в мир тези момчета, те са плод на болното ни общество.
4
1
 
44
 
! Отговори
анон преди 4 години
***. нека сега семейството на камикадзето да му се наложи платеж за разходите по стълба и инфраструктурата. нагли... ама ние сме си виновни, че ги търпиме...
3
1
 
18
 
! Отговори
marquise преди 4 години
С този случай ще се подобри нивото на грамотност в страната и ще намалее работата на правозащитните и правораздавателните органи.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЖоЯвно гледат от едни други недоволни.Излежал 12 години , че 15 агресивни, долни скинари са го нападнали сам.