Борисов сметна: Перник 4 г. управляван от ГЕРБ, а 26 - от БСП

Отговорност за проблема с водата да се търси от всички, иска той
578
Борисов сметна: Перник 4 г. управляван от ГЕРБ, а 26 - от БСП
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисов, който отново е на инспекция в засегнатия от водна криза Перник, заяви, че трябва да се търси отговорност от всички за проблема.

Още по темата
"Ако погледнем последните 30 години - само в последните 4 Перник е управляван от ГЕРБ, а останалите 26 в града е управлявала БСП. И аз съм съгласен да търсим отговорност, но от всички. Да се види и как са приватизирани големите мощности на Перник", коментира той в профила си във Facebook.

По думите му, ако държавата или общината бяха получили пари за своите капиталови мощности по време на приватизацията, сега нямаше да вземаме пари от държавата.

"Тук политика няма. Важното сега е да се работи по магистралния водопровод, по пречиствателната станция – новата и старата, и да помогнем на Перник с подмяната на водопровода", заяви още премиерът.

Вчера стотици перничани излязоха на гражданско шествие заради водната криза в града и околните села. Шествието премина през центъра на града до площад "Кракра", където бяха огласени исканията на хората. Сред тях са търсене на отговорност от виновните за водната криза в Перник, съд и присъди на всички ръководни длъжностни лица, довели града до тежката ситуация, спешен избор на нов управител на "ВиК".

Хората  увериха, че ако след 6 януари не се вземат видими мерки, ще направят протест в столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


578
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма деуг такъв наг..лец и мо..шеник като Бойко Борисов
415
1
 
8
 
! Отговори
софиянци,събудете се преди 4 години
Фондация Мериам иска да построи гигантска двуетажна джамия на мястото на Царските конюшни на пъпа на София (на 50-60 метра от паметника на В.Левски).Това разкри пред Фрог нюз учредителят на фондацията Кемил Рамадан.Той е внесъл днес в Столична община искане да се предостави терена за изграждане на джамия.Рамадан уточни, че ако не стане на мястото на Царските конюшни, тогава ще настоява за друг парцел, но задължително в центъра.
414
7
 
2
 
! Отговори
Мустафа преди 4 години
София има нужда от нова и голяма джамия. Голяма и величествена като Александър Невски. Подкрепям категорично.
413
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете това издевателство!"Царските конюшни на гордия Борис III, стават на джамия..."
412
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По логиката на *** и Орешарски управлява само 1 г ( и то под постоянни протести ) а *** е на власт 9,5 г . Кой е виновен тогава ?
411
12
 
4
 
! Отговори
Признателен човек преди 4 години
Имаме най-великият премиер в историята. Човек, когото Европа избра за председател, а Тръмп посрещна с топовни салюти. Нека се преклоним и да сме благодарни за това, което Бойко прави за нас. Този човек ни промени живота и ни даде надежда. Перничани, аз за Бойко ще живея и търпя и без вода, та и без храна. Вразумете се.
410
11
 
2
 
! Отговори
Перничанина преди 4 години
Хора, на тези светли празници нека не мерим кой колко бил дал и къде отишли парите. Лили ли ги дала, друг ли. Майна_а му. Важното е да сме здрави и нека сме благодарни че лично Бойко ни обърна внимание.
409
10
 
1
 
! Отговори
Поклон преди 4 години
Колко мъдрост има в думите на Бойко, колко искреност. Това е Бащата на нацията. Извади вода от пешерите и даде стотици милиони на перничани. Въпреки че са комунисти и комунисти ги управляваха. Без грам злоба и отмъстителност Бойко им подаде ръка. И им реши проблема. Нека бъдем смирени и позитивни през новата година. Поклон, Бойко.
408
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПоБайТошове време така ли беше?ЕС не може да ни осигори елементарни нужди, В ЕС не може да поддържаме елементарно ниво на живот.ЕС е скапан ке*еф и обслужва интересите единствено на *** от запад.
407
0
 
5
 
! Отговори
Стига преди 4 години
Сте плюли Комунистите те строиха да живеете вие Хайлази.Само за пари и разрушения мислите да знаете ще има тежък край.ЗАПОМНЕТЕ.
406
0
 
5
 
! Отговори
Спрете се преди 4 години
Гледа ми ви под лупа, какви тарикатски номера правите само и само да попилеете народа и да точите пари за сметка на техния труд и данъци.
405
0
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Нито БСП поеха отговорност, нито ГЕРБ, само си подхвърлят топката един за друг и лъжат избирателите си, че са по-добрите от другите, защото са еднакви. Не очаквайте да си признаят вина. ГЕБ уж строят магистрали, ама като стана дума за вода, нещо не им се строи нови водопроводи, но магистрали им се строят, защото има за крадене. С 10 милиарда ще построят магистрала, ама ще вземат половината за тях. Кога ще си отиде тази герберастка *** не знам, от вас зависи.
404
0
 
23
 
! Отговори
Наглост преди 4 години
Виновника за всичко в тази държава най-нагло се обявява за спасител.
403
1
 
21
 
! Отговори
пфу преди 4 години
я стига бе банкявски *** лъжлив! 10 години и ти и *** ти партия управлявате. айде стига да ти е виновен някой друг! освен мачлета, дръндрън лъжи по телевизията и най ве4е прибиране на излишък от бюджета в края на годината и вдигане на данъци, ти с какво друго се занимаваш бе?
402
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лиляна Павлова през 2016 г.: "Държавата дава 32 млн. лв. за язовир Студена, няма да има воден режим в Перник" ........"Tърсене на отговорност от виновните за водната криза в Перник, съд и присъди на всички ръководни длъжностни лица" E?
401
1
 
29
 
! Отговори
Алек преди 4 години
Как може да е толкова нагъл този ... И нека в Перник му целуват ръцето и да го багославят като "спасител", докато от домовете им се носи миризма на фекална маса...Вместо да го поръсят със същата субстанция докато онази неговата управляваше града и криеше състоянието за изборите...Ама е прав, че проблема е на комунистите...те го създадоха тази гусна твар, на чийто фон фекалната маса е като някакво "светено миро".. Гнусар
400
7
 
4
 
! Отговори
Бесепар преди 4 години
Откакто наш човек стана кмет на Перник им спрехме водата на перничани , защото повечето са гербералисти.
399
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочетете разследването на Григор Лилов "Кой открадна водата на Перник" и ще ви стане ясно за какво чудовищно източване на водата става дума и за какви схеми, за които сега всички мълчат.
398
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нагли герберастикато ги попитаха къде са 30 - те милиона дето пухкавото лили задели за язовира и те си ги гушнаха започнаха да плещят кой управлявалами то в българия който и да управлява става това което наредят от краваршингтоннадолу е същото че и по лошо много е нагло това банкянско комунистчелюбимеца на всички борци срещу комунистите дето все забравят че то е второ поколение комунистдано да е верна поговорката бог забавя но не забравя
397
11
 
8
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
С ПАРИТЕ ОТ 1954г. НАСАМ , КОМУНИСТИТЕ МОЖЕХА ДА ПОСТРОЯТ ОЩЕ 5-ЯЗОВИРА , АМА НА НЕКАДЪРНИКА-КОМУНИСТ , САМО НАДУВКИТЕ И ЗЛОБАТА СА МУ У УСТАТА!КРУШОВСКАТА ТРЪТКА , ДА ХОДИ ДА СИ МИЕ ЗЪБИТЕ НА Ц.БАНЯ , ПРЕДИ ДА ИДЕ У НС!МИРИШАТ И УСТАТА НА ...."КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАПАРТЪЦИ"!