Спират кранчето в Перник с още един час

Вода ще се пуска само следобед
3 яну 2020 08:00, Петя Славова
28
Спират кранчето в Перник с още един час
Снимка: pexels.com


С един час по- малко ще имат вода перничани от днес. Във всички населени места в общината, които са с режим на водоснабдяване, водата ще се пуска само следобед, съобщава БНР.

Това се отнася и за пернишкия квартал "Църква", чиито жители вчера настояха режимът им да бъде уеднаквен с останалите квартали в града.

От ВиК – Перник обявиха официално, че цената на водата и в шестте общини в областта остава същата и няма да бъде увеличена.

Още по темата

Вместо по осем часа, както бе досега, за по- голямата част от живущите в Перник, ще се подава вода по седем часа в денонощието.

В централната част на град Перник и в кварталите "Изток", "Мошино" и "Тева" водата ще се пуска в 15 часа и ще се спира в 22 часа.

На същия график са град Батановци, селата Люлин, Мещица, Витановци,  Кладница, Драгичево, Рударци и луксозното селище "Делта Хил".

В селата Големо Бучино, Дивотино, в квартал „Кало” в село Рударци, в пернишките квартали "Църква", "Ралица" и в района на Профилакториума вода ще има във времето от 16 до 23 часа.

По шест часа - от 17 до 23 часа, вода ще имат живущите в махала "Шевърляк" в пернишкия квартал "Калкас", а по пет часа- живущите в блоковете в квартал "Бела вода" и в селата Богданов дол, Черна гора, Ярджиловци и Лесковец, като водоподаването в тях ще бъде от 17 до 22 часа.

Днес по график община Перник ще  раздава минерална вода  в  кварталите "Варош", "Драгановец" , "Клепало" и в центъра на Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стойте си у дома и гледайте слугинските телевизии как търчат подир дирника на банкянския чобанин като пиленца след квачка и покорно му пригласят на лъжите и простотиите.Гледайте как са впрегнати всички багери да копаят къде що има подпочвени води и да ви се обяснява,че това била водата от язовира,изтекла от"пробитата"тръба.Да,дами и господа,то един цял язовир може да се събере под повърхността,все едно отдолу има още десет земи като в детските приказки.И нито дума за вецовете на шайката ГЕРБ.
26
1
 
5
 
! Отговори
Работник преди 4 години
Спял народа, да ама него народа не го бърка, той от баницата е изтеглил късмет *работа в чужбина*
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 25 Спи си,народеЕ кой да скочи?2,5 милиона са пенсионери.Младите бягат в чужбина.Другото е деца и роми.Държавните служители забрави да си жертват службицата,а и повечето са с кредити.Кой да скочи?КОЙ?
24
1
 
9
 
! Отговори
Спи си,народе! преди 4 години
Въпросът е къде е т.нар."народ".Седи си на топло вкъщи и спи непробудно зимния си сън,докато една шепа разбойници унищожава държавата пред очите му и го лъже и манипулира както си иска.Избиха животните на хората,та да си вкарат замразеното месо от държавните резерви на други държави и да ни го продадат на безбожни цени,увеличиха къде що има пътни такси и застраховки,та сикаджийските мутри,сега бизнесмени да си пълнят гушите,докараха бу.клуците на Европа,източиха водата заради ВЕИ-тата си.Мълчим!
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Режимът не решава проблема, усложнява го. Ежедневното спиране и пускане на водата води до ежедневни аварии, разкопани улици и кал на всякъде. Това е следствие на хидравлични удари получаващи се от промяна в налягането. Така се получават кръпка до кръпка и мрежата отива по дяволите.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ги правят лаборатории за биологично оръжие - вируси, бактерии...
21
1
 
8
 
! Отговори
мила преди 4 години
А какво правят детски градини - храна, миене, почистване за децата, училища, болници....
20
2
 
10
 
! Отговори
До работник преди 4 години
Отговора е съшия, като на , зашо 11 г герб прогонват 50 хил души годишно?
19
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Българина,в Търговище вече има режим.
18
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
А дали са взели разрешение от слънцето наше,он вече 10години ни уверява че сме най-добрата страна,в ЕС понеже,той ръководел държавата умно и красиво,и сега хоп режим на вода ,в българските градове,а довчера ни уверяваше,че в България,няма италиански ***,но истината говори друго,пълни сме с такъв ***,аджеба,кой ли е подписал разрешението,за внасянето му.
17
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Повелителя на дъжда, лично танцуващия с чудовища, вожд, учител, месия и каквато друга титла може да му измислите ще погледне лошо нагоре, ще се развика като гневен индианец на ония горе и ще му нареди да излее дъжда си като мана небесна над Перник! Кои е някои си Господ, че да не се преклони пред природната стихия която е наш Винету? Даже Чък Норис вечер поглежда под леглото си за наш Тиквондур! Ако трябва камъни ще стиска докато от тях не потече вода, но ще спаси Перник! Така каза лично той!
16
1
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Спокойно хора: Лично вожд Тиквондур ще застане до Перник облечен в кожени дрехи, боядисан като любимия си Винету, с перука от кокоши пера и ще нареди на Свинетзила да разтресе месища в танца на водата от любимата му книга която му е като библия за управление на държавата! А всички пернишки герберчета ще бъдат строени да бият с тояги по дънерите за да създават ритми под които да се тресе Свинетзила! Вожда ще докара дъжд ако ще и 20 лули на мира да трябва да изпуши докато се танцува!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меки са им винкелите. Един голям мит си отиде
14
1
 
10
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Ко става гоеди винкели?Май всичко е на хартия за вашата непреклонност?
13
2
 
19
 
! Отговори
Перничани преди 4 години
Избраха да са пещерняци,вместо да протестират.Всеки роб си заслужава съдбата.
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то и примката около дебелите герберски вратове се затяга бавно като пернишкото кранче
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С един изстрел два глигана. Изнасяме водата на ток, отпускаме пари на нашите хора които да ремонтират.
10
1
 
16
 
! Отговори
:):) преди 4 години
я питайте бонусите за Димитривден в Регоналното министерство с колко нули бяха, те са тарикати нарочно мн е вьимат ксто коледни да не се набиват на очи
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 РаботникЗащото още вярваш в дядо Мраз!Как защо?!При пълни язовири няма кой да писка и няма причина да се ''УСВОЯВАТ'' едни пари от едни наши фирми.Все едно питаш ''Защо ГЕРБ си позволиха да строят магистрали?''
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да честитя на перничани. Ще прозвучи много грозно. До средата на годината няма да стане по-добъре, а след това не е ясно.