Владимир Каролев задържан в Разлог, нарушил карантината

Преминал блокадата в Банско, ходил и в Разлог
24 мар 2020 21:00,
269
Владимир Каролев задържан в Разлог, нарушил карантината
Снимка: БГНЕС

Владимир Каролев е задържан за 24 часа по закона за МВР за нарушаване на карантината, съобщиха източници от благоевградската полиция. Бившият политик цял ден вчера се хвалеше в социалните мрежи, че е преминал блокадата на Банско и ходил в Разлог, а после е бил в София.

Потърсихме мнението на главния прокурор Иван Гешев, който лаконично заяви: "Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример."

Самият Каролев преди малко потвърди за задържането си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимно 148Ти си срам за България бе неудачник!
116
0
 
36
 
! Отговори
до Каролев преди 4 години
ЖАЛЪК ***
115
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е срам за България! Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания, докато обяснява какви икономически мерки ще предприеме държавата. Дори при толкова важна тема, пак не е в състояние да си събере мислите и да изпрати ясни и конкретни послания. Срам ме е, че човек с толкова самовлюбено, страхливо и некомпетентно поведение ни управлява толкова дълго.
114
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
135,Ако приемете, че свързано със смъртни случаи се отнася до извънредното положение, то възниква правният и фактически абсурд, че самото извънредно положение е причина за тези смъртни случаи, докато законът търси отговорност от деятеля, а не от извънредното положение. Поради обстоятелството, че извънредното положение не може да бъде свързано като причинител с наличието на смъртни случаи, трябва да признаем, че думата свързано се отнася до деянието. QED
113
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започвам да го лайквам Каролев.
112
1
 
11
 
! Отговори
nikonik преди 4 години
Спокойно старите приятелчета на агент Камен от 2-ро Главно на ДС са го измъкнали вече....
111
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E той си е от малцинствата какво се напъва?Цвят кафяв дори и през зимата,чалга,кючеци пълна безотговорност спрямо здравето на околните.Краде ли жица? И Красимир Кънчев му е приятел и брат.
110
1
 
17
 
! Отговори
Анатема,Пара ЗиД ! преди 4 години
Визуално ми прилича на една мисирка,коато заколих преди време.Мисля,че това никому незабележимо и самозабравило се Недоразумение си прави някакъв пиар по време на чума и мястото му е при Бай Ставри,и то час по -скоро - хем за да бъде спазен Закона, хем за назидание на останалите Простаци!
109
3
 
24
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Този *** разправяше оня ден,че няма да спазва карантина и ще се качи на Витоша,да вземе сега 50 000лв глоба и 1год.затвор и да видим дали другия път няма да спазва.Безотговорник!!!!!
108
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах едно филмче как едни такива в Индия полицията ги лекува с тояги. А един го снимаха пред камера как го налагат с една дъска на голо.Щото явно от друго не разбират."Великият" финансист, дето царя го направи известен.
107
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
121,Използвана е дума в среден род, СВЪРЗАНО, която защитата може да отнесе както към ПОЛОЖЕНИЕТО, така и към ДЕЯНИЕТО.
106
0
 
11
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
Що ли се съмнявам,че ще се размине с някаква парична глоба и най-много нещо условно. Даже съм готов да се хвана на бас с Гешев на по една заплата. Че са ми дефицит напоследък
105
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
121 седни си две !
104
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н.каролев ние се борим цял свят а вие вместо да ни поткрепите ни заплашвате САС съд не ви разбираме
103
9
 
5
 
! Отговори
Братя Галеви преди 4 години
Нe вcички кoитo глeдaт и cлушaт БНР,БНТ,Btv & NОVА ca прaзнoглaви ceляндури, кoитo мoгaт тaкa лeкoвaтo дa ви ce "хвaнaт" нa мaнипулaциитe !Дoceщaмe ce чe тoзи Пухльo в унифoрмa c прoзвищeтo "Плeвнeлия 2" гo глacитe зa зaмecтник нa Пaдишaхa, при гoтвeнoтo oт вac бъдeщo . . .Вoeннo пoлoжeниe !При пълeн кoлaпc нa държaвaтa и глaдни бунтoвe в cтрaнaтa !Врeмeтo кoгaтo уcпeшнo Тиквунe, щe приключиш cъc злoщacтнaтa си пoлитичecкa кaриeрa, зa дa ce cъбeрeш c твoятa изгoрa и дa изхaрчиш oткрaднaтoтo.
102
4
 
33
 
! Отговори
Stiling преди 4 години
Тоя път ще гризне пънчето и с пълно основание.Аз ако съм съдя ще му дам максимума.1. Нагло и умишлено извършва престъпление.2. Пълно незачитане на държавата и закона.3. Не осъзнава и не признава вината си.4. Иска да съди държавата.5. Хвали се в соц мрежи и призовава косвено за неподчинение.Публична личност е и заслужава максимална присъда за назидание. И ще я получи.При хилядите загинали в ЕС никога няма да спечели в Страсбург!
101
1
 
6
 
! Отговори
Ах този ...... преди 4 години
Каролев, ти ли си ?
100
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак са оставили вратичка в закона. Идеята беше всички, които са получили предписание за карантина и са я нарушили, да получат въпросното наказание. Сега *** доказвай, че някой по веригата е умрял от твоята разходка до кръчмата.У нас вече 30 години депутатите пишат закони с единствената интенция да бъдат заобикаляни. Или пък са толкова лишени от природни дарове, сиреч ступиди, че им идва съвсем спонтанно и непринудено отвътре.
99
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Владо, да не ти пyка! Болката е малка, срамът е голем!
98
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До скептик 62,Явно нямат. Едни и същи рублофилни тролеве ножари.