57 нови болни от коронавирус, четирима са починали

7 от новозаразени деца
Обновена: 5 май 2020 08:15 | 5 май 2020 08:07, Камелия Цветанова
408
57 нови болни от коронавирус, четирима са починали
Снимка: МС

57 са регистрираните нови случаи на коронавирус за последното денонощие в страната. От тях 15 са в болница.

Общо инфектираните с COVID-19 у нас са 1158. Това съобщи секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов.

Още по темата

В София има 6 нови случая, две от лицата са приети в болница. Във Видин - 22, Ямбол - 11, Плевен - 7, Хасково - 4, Благоевград и Монатана - 2, Велико Търново - 1.

7 деца между 4 и 18 г. са новозаразени.

Сред медецинския персонал дал положителна проба за коронавирус има общо 182 случая, 5 са новите.

Четирима са починали през последното денонощие и така броят им става 78.

2 лица на аерогара София са показали повишена температура и симптоматика. Приети са в болница за изследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
18
 
8
 
! Отговори
Кирето оковата преди 4 години
гответе се за нещо страшно към края на май месец . нещо близко до италия ще ни се слу4и . това в момента е зародиш на злото , което ще ни сполети . ще станат и по 50 мъртви на ден . болниците вечв нямат персонал , камо ли в интензивните . ще ни у4ат как да се лекуваме сами в къщи. много избърза щаба . долу пражювителството на боко- издънката, подметката... ,който много добре знаеше развоя на събитията и наистина си каза че ще има недостиг на 4ували за труповете- цитирам го .
285
2
 
5
 
! Отговори
$Баш $ шефа$ преди 4 години
Без положение е най добрия вариант мишимунгери!!!
284
9
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Да....да!Хахахааа, това им е мокрия сън. И тогава като нямат хляб в магазина ще е виновен Бойко :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А като нямаше хляб при Виденов виновен е Сорос 7))))))))))))))))))))))))
283
11
 
17
 
! Отговори
Да....да! преди 4 години
Мечтата на БГ -комунистите. Да падне правителството и да додат Радев, Нинова и Славчо-чалгата.
282
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо мълчат математиците? Защо не съпоставят броя на тестваните за ден и заразените? Малко тествани малко заразени. Ако тестваме процентно към населението толкова колкото тестват в САЩ и при нас заболелите за ден ще са стотици.
281
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Златена, дали ви е известно значението на думата "латерна"? А как ви звучи "куха латерна"? Е, няма го като израз, но за някои е вярно.
280
9
 
12
 
! Отговори
до безстрашните преди 4 години
Като сте толкова безстрашни, ние имаме нужда пт санитари и доброволци. Обаче такива има малко. Тогава да предполагам ли, че само акъл давате по форумите и нищо смислено не правите?
279
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте, рискувам да ме оплюят докторофилите, но основно издънките стават от некадърните лекари, които сами се заразяват. Забравихте издънката в София, където инфектирани доктори от Бърза помощ бяха посетили около 600 адреса. Във Видин пак болницата ги издъни. Случаят в СтЗ е христоматиен - лекар инфекционист умря от ковид след два отрицателни теста за ковид... Това е все едно на един автомонтьор да му падне кола от подемника или военен да се застреля по невнимание, докато си чисти оръжие
278
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мале мила пламнахме!!!!!! Връщайте извънредното положение, вие луди ли сте да отхлабвате мерките???!!!..............Ако този коментар е б.ъз.ик - поздравления за автора, посмях се.Ако този, който го е написал, наистина го вярва и реагира така първосигнално - съболезнования.
277
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗлатенаТрол, марш в дупката да трепериш от страх. Да не забравиш тоалетна хартия, че да се забършеш като се насeрeш. Аааа и шапката от станиол да се пазиш от 5G и COVID да не забравиш
276
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Златена от много години има едни много ефикасни малки розови хапчета - Дианксит, пробвайте ги ще Ви помогнат
275
2
 
18
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"57 нови болни от коронавирус, четирима са починали" Беше ясно,че при наложените мерки,контрола върху тях и потока на завръщащи се изтекли "мозъци",това е един очакван резултат.Както се казва "нагоре по лай.яната река без гребла".Все ми се струва,че до момента това ,което виждаме са цветовете,а плодовете предстоят.Почти съм сигурен,че ще са до един горчиви
274
5
 
15
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Хич не са малко, тенденцията не е добра !
273
5
 
4
 
! Отговори
йй преди 4 години
Представям си какви разговори води Тръмпчо с приятеля си Кимчо. "Ще ви вдигнем БВП с 40% ,ако няколко града станат опитни мишки за ваксини ".Очаквам резултата скоро.
272
3
 
4
 
! Отговори
попадия преди 4 години
До Анонимен 268Казано е - Не злорадствай, да не те стигне!
271
5
 
12
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 4 години
ГОСПОДИНА ДОНАЛ ТРЪМПС ИЗМИСЛИ СРЕДСТВО СРЕЩУ ВИРУСА---ПИЕШ ДЕЗИНФЕКТАНТ ИЛИ НАПРАВО БЕЛИНА --ВИРУСА ИЗЧЕЗВА БАРАБАР С ЧОВЕКА---ЧИСТА РАБОТА...
270
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, някой не го усещат изобщо заради някаква аномалия в гена си но мнозинството го усещат. Дори тези с леките форми на преболедуване преживяват един малък Ад.--------Добре, разбирам.Но откъде накъде някой излиза и ми казва "Дайте ми цялата власт и ще ви спася!"Абе, байхуй, на тебе ти се плаща да си вършиш работата в рамките на закона, а не при всеки удобен повод да искаш извънредни пълномощия!Твоята работа е да подредиш легла в зала "Армеец" и да се снимаш с тях, а хората сами ще се пазят.
269
13
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Вирусът е като вълците, удря старите, слабите и болните от стадото. Така е в природата. В Италия и Испания много застаряло население, САЩ - наднормено тегло и слабо сърце..... В Русия - ниска продължителност на живота, няма много стари..... малко жертви............. :)))))))))))))))))))))))))))
268
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво смятате бе т'ъпаци?Каквото число заразени искат могат да ви кажат. Само г'лупак може да си помисли, че тази бройка няма да се увеличи.Така, че и по-зле ще става.
267
3
 
5
 
! Отговори
оптимист преди 4 години
ДА СЕ ПРОЧИСТИМ БРАТЯТА АКО НЕ НА САП.....