Да се проверят НПО-тата, свързани с ромите, настояват от ВМРО

Ето и позицията им след побоя на младо семейство във Видин
19 май 2020 23:08, Петя Славова
95

ВМРО настоява прокуратурата да провери НПО-тата, свързани с ромите. Те изказаха позицията си по повод побоя над младо семейство във Видин от група мъже с бухали в центъра на града.

"Трябва да започнем по-отдалече, като призоваваме  прокуратурата да започне проверка на т.нар. псевдоприродозащитници, които защитават този етнос при всякакви действия, извършени от тях", каза депутатът от ВМРО Стоян Божинов в предаването "Денят ON AIR".

Той посочи, че през последните няколко дни има бум на тази престъпност.

"Адмирираме действията на главния прокурор и МВР да се борят с битовата престъпност, но искам да им изостря вниманието към етническата битова престъпност, осъществена от ромите. През НПО-та през тези 30 години са минали огромни средства, които са от всякакъв вид - от бюджета на държавата, Европейската комисия, от други дарители, които НПО-тата нарочно маргинализират ромите, според нас", коментира още депутатът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му НПО-тата създават изкуствено спокойствие.

Още по темата

"30 години тези хора извършват престъпленията, които са варварски по своя характер. Последният случай във Видин е потвърждение е на моята теза. Нищо не е налагало този човек да бъде бит с бухалки. Неприемливо е една тълпа роми да напада български гражданин", категоричен е Стоян Божинов.

Той обясни, че са наясно, че това няма да бъде толерирано от МВР и главната прокуратура, но трябва да се провери финансирането на НПО-та, които дават излишно самочувствие на етноса.

"Част от българската нация, в която включвам и други етноси - турци, арменци, съблюдават закона по всякакъв начин и гледат да се развиват държавата. Това е единственият етнос, при който се получава така, че всяко действие е закононарушение. Единствено те не могат да се примирят , че трябва да са под карантина", подчерта депутатът.

Божинов коментира, че огромните средства, които са били насочени към интеграция, всъщност са направили обратния ефект.

"Етническата престъпност се избуя, след като бяха свалени КПП-тата, които ги спираха да се движат из България. Стана хаос. Престъпността при тях е много тежка и арогантна. Този етнос е богопомазан. Заради чувството на ненаказуемост те извършват престъпления, които нормален човек не би извършил", допълни депутатът от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 3 години
ВМРО са надеждата на България! Най-накрая истински патриоти! Вън нпо-тата. По стъпките на Орбан и ще се оправим! Да живее България!
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На SS никой не му пречи да поговори с реални хора, които познава и които са били пълнолетни по времето, когато се е случило това.Тук той може да се представя за всякакъв, но никой не го знае какъв е, дали наистина е от Столипиново, на колко години е бил по времето на онзи инцидент, дали пък не е някой, на когото му се иска нещата да са се случили по по-различен начин. Или някой го кара да пише тук точно определени неща?
71
1
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Така ще бъде завинаги,като не разрешават на нормалните хора да притежават лично огнестрелно оръжие за самозащита.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събореният ромски коптор едва ли е могъл да бъде наречен къща, но ефектът е бил постигнат.
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 87Доколкото знам, генералът е бил пенсиониран след този случай заради самоуправството, друго не е било възможно да му направят по онова време. Той е бил един от силните на деня.Относно танковете чувах, че ги е вдигнал от Сливен. Не знам колко са били на брой. Това е била причината да го обвинят в самоуправство, а не пердахът и претърсването, които са последвали.
68
1
 
1
 
! Отговори
One преди 3 години
До Анонимен 87ООООО такива хора има, но те не биха си дали зор да спасяват вас долни предателски роби такива.
67
0
 
2
 
! Отговори
One преди 3 години
Ми проверете ги бе.
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма сега мъж като Чоччолу, който през 1978 след убийството на племеника му и бременната му съпруга, изкарва два батальона танкове от Карлово, обгражда Столипиново, събаря една къща и предупреждава, че ще има и други, ако не му предадат убийците. В Столипиново влизат милиционери и започват да претърсват, като бързо се справят с банда въоръжена с брадви и ножове, която ги напада. Убийците са заловени и осъдени. Това са 9 мъже, от кого 4 са осъдени на смърт, а другите на затвор. Чочоолу е уволнен
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО са едни от управляващите и вместо да настояват, да действат, а не да чакат друг да действа. Няма кой друг освен управляващите, който може да вземе мерки. Да настоява може опозицията.
64
5
 
0
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 80.И на коя улица е била съборена тая къща?НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ!НИКОГА ТАНКОВЕ НЕ СА БИЛИ ВКАРВАНИ В СТОЛИПИНОВО.НИКОГА КАКТО ПИШЕТЕ. НЕ Е ИМАЛО УБИТИ И РАНЕНИ.НИКОГА.Убийците на племенника на генерала получиха смъртни присъди.Яд ме хваща,че се нароиха много експерти по ромските проблеми които никога не са стъпвали в Столипиново.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що триете бе неграмотни п у тки? Аз нищо политическо не бях писал, само срещу неграмотността на журналистите!
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 48Не се постига с образование! Нека приемем, че ромите са високо образовани, всички висшисти, инженери, химици, и.т.н., къде ще намерят работа? При кого ще работят - няма индустрия, а и вече и селско стопанство! Те българите от България бягат вече! Причината е, че България вече е в третия свят - отвори си очите! Погледни образованието - колко *** тук във форума пишат без правописни грешки? Да не говорим за лексика и.т.н.!
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Орбан забрани ли НПО-тата? Забрани ги.Нашите управляващи да последват примера му.Някой по-долу пита дали НПО-тата пречат на МВР да се справи с ромската престъпност. Пречат и още как. Също така, защитават и ди.ваш.ките им "културни" традиции, включително търговията с д/петата на малолетните момичета.
60
0
 
9
 
! Отговори
антисоросоид преди 3 години
ВМРО то , след като сте в управлението искайте пълна забрана на антибългарските НПОта на Сорос.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SSБил си дете, няма как да знаеш какво се е случило първата вечер от периода на твърдите мерки през онази година. Знае се, че една къща е била съборена за респект на останалите. Но в нея не е имало хора, за разлика от ромската къща в Сливен преди много повече години, когато онези убили едно войниче, но приятелят му направил каквото трябва.
58
0
 
12
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ромите винаги са били проблем.При соца комунистите много не им цепеха басма.В квартала (гетото) се въртеше контрабанда на дъвки,дънки и всякаква друга дефицитна за времето стока.Това което можеше (и тогава) в Столипиново беше не мислимо да го правиш другаде.Много роми бургуджии бяха ковачи.Правеха подкови и ножове.Бях 17год когато си купих нож за 5лева със 18см острие.Толкова беше закален че сечеше пирони.Но тогава не смееха да посягат на бг щото много ги съветваха в милицията
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75 койГлей тебе некой та непровери
56
2
 
2
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 15.Израснал съм в Столипиново.До глу,паците дето говореха за танковете.На ул.Острец заклаха племеник на Генерал Чочооолу със счупена бутилка.Бях дете но помня.Беше въведен полицейски час,милицията като минеше и пускайки сирената и улиците опустяваха.Виждал съм милиционери да бият роми (спукваха ги от бой)Но танкове НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.НИТО АРМИЯ.Не говорете глупости.А живеехме тогава в центъра на Столипиново на ул.Малина.В същия блок живееше М.П.Сега е една от организаторките на гей парадите.
55
8
 
2
 
! Отговори
кой преди 3 години
Кой ще провери ВМРО?
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво на тоя божинов,на едно мнение сме,нпо-тата не помагат за интегриране,напротив,още повече ни настройват едни срещу други,като толерират и защитават иганската престъпност и беззакония и дискриминират обикновения български гражданин откъм права и грижи от държавата