Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени

Подготовката за туристите тече, паркирането безплатно до 1 юли
154
Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени
Снимка: БГНЕС

С до 50% ще бъдат намалени цените за ползване на инфраструктурата и услугите в "Слънчев бряг" за този сезон.

Решението на ръководството на дружеството, стопанисващо комплекса, е във връзка с преодоляването на кризата, причинена от пандемията от COVID-19.

Още по темата
Облекченията обхващат почти всички сфери, администрирани от дружеството, като цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и др.

До 1 юли паркирането в комплекса ще бъде безплатно.

Подготовката за идването на туристите за летния сезон вече започва.

От днес ще има озеленяване на площи в над 40 локации, поставяне на нови пейки и подмяна на уличното осветление.

Въпреки трудностите около началото на този сезон, ще подготвим инфраструктурата по най-добрия възможен начин, заяви Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството "Слънчев бряг".

Той каза, че е изградена локалната канализация с подземни резервоари, които ще събират водата при валежи от улица "Първа", крайбрежната алея, от улиците в зона "Изток".

"Слънчев бряг" няма изградена дъждовна канализация и затова се търсят локални решения за местата, където традиционно се получават проблеми при обилни дъждове. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
32
 
! Отговори
Ужасът преди 3 години
Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени, храна от метро, лошо обслужване, намръщени служители, тоалетна вода в морето и много дни с диария и повръщане.
85
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отивайте радостно плувайте там в кафяво зелен компот от л****!))
84
1
 
27
 
! Отговори
избирател преди 3 години
И каква в разликата между,СЛЪНЧАКА" и всеки работнически квартал,на областен град?!А да,там плащаш мнооого пари,за по лошо качество,от това,което ти е в къщи...Забравих локвата!!!Кореняк варненец съм,но ми е все тая за морето!Така е,кой каквото си няма...
83
0
 
9
 
! Отговори
Тарикат преди 3 години
До ДесиИдеално е за теб Деси, щом няма Ограничения, паднала си на точното място....хахах
82
22
 
4
 
! Отговори
Додж преди 3 години
Нормално е беднотийката да не харесва слънчев. В пъти по - евтино излиза да натовариш багажника с три-четири торби от метро и да отидеш на бунгало в Гърция .... Там с триста лева карат по 2 седмици .
81
4
 
11
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Легнеш на пясака а в тила те бие техно бумкане до полудяване. Кво пише на гърбът на "Руски паметник"?
80
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко по-ниски ще са цените, че последно едно уиски и то 80гр беше 15-16лв от марките, които цялата бутилка е толкова?8 резенчета калмар 12-14лв та някъде и повече.Салати по 12-14лв за няма нищо в тях.Пълен смях.Преди ходех, защото бяхме хубава компания и цените се понасяха, а тук там имаше и качествени заведения, но вече край.
79
23
 
2
 
! Отговори
Pepi преди 3 години
Слънчев бряг си е за хай класата на БГ. Като изключим централната част до Кубан където ходят изтрещели тийнейджъри от Западна Европа .
78
1
 
11
 
! Отговори
Котки преди 3 години
До ВенчетоТова тролене ли е, или сарказъм? Вече ми е трудно да преценям...И в двата случая е смешно.
77
1
 
19
 
! Отговори
Тарикат преди 3 години
До ВенчетоБеднюхите както ги наричаш, такъв шут ще ти забият, че има да си говориш сама с години...хохохохо
76
18
 
6
 
! Отговори
Деси преди 3 години
За млади хора си е чудесно на Слънчака. Барове, кръчми, дискотеки, гаджета, джетове, парашути, коктейли. Всичко може да правиш, няма уграничения. За тези САС семейства наистена не е подходящо.
75
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Слънчака ходя само по голяма нужда.
74
34
 
7
 
! Отговори
Венчето преди 3 години
Абе бомба си е Слънче Бряг. Там сме. Всяко лято релаксвам по 2 месеца. Какао бийч, Бедрум, Планет Св. Влас. Там е хай Кайда и успелите хора. Тези хора дет карат коли и джипове по за 200 хилядарки да не са луди да ходят там ако не е хубаво. Верно, не е евтино, но това е за да се отсеят успешните хора от беднюхите. За всеки влак си има пътници. Бегайте в Гърция с пастета и лютеницата в багажника. В Слънчев бряг , едва когато сте сложили едно 5 бона в джоба.само тогава ще усетите истинския Слънчак
73
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ, МЕРСИ. Моята представа за почивка е малко по-различна от това да се блъскам в пияни английски и скандинавски туристи, а родни тарикати да ме цакат на дребно. За бетона да не говорим...
72
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
единственото обещание което ще изпълнят е да ви изпразнят джоба срещу нищо
71
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слънчев бряг не търси туристи, а алпинисти и алкохолици
70
1
 
8
 
! Отговори
до75 преди 3 години
И аз така
69
1
 
18
 
! Отговори
. преди 3 години
Да не съм луд???
68
2
 
13
 
! Отговори
Гларуса преди 3 години
До КоткиПрезастроиха хубавото ни Черноморие за съжаление.Аз съм от Варна и там е същото, може би само Албена е на висота, тоест не е презастроено и има природа в изобилие, но не съм ходил там от 4 години, може би сега е различно.
67
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях редовен на Слънчака, но вече край.Дори да я нямаше пандемията пак нямаше да отида.Последните години навсякъде едно и също, цените станаха ***, а качеството на каквото се сетиш все по-ниско.В Джани лаврака беше 16лв с гарнитура, миналата година 19 без гарнитурата.Задушени аспержи 4лв(за 4 аспержи по 10 сантиметра).Е няма как да стане вече.Ако искаш да хапнеш нещо на крак на път към плажа - дюнер 8лв!?И то ужасен дюнер.Поне да беше вкусен...