Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени

Подготовката за туристите тече, паркирането безплатно до 1 юли
154
Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени
Снимка: БГНЕС

С до 50% ще бъдат намалени цените за ползване на инфраструктурата и услугите в "Слънчев бряг" за този сезон.

Решението на ръководството на дружеството, стопанисващо комплекса, е във връзка с преодоляването на кризата, причинена от пандемията от COVID-19.

Още по темата
Облекченията обхващат почти всички сфери, администрирани от дружеството, като цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и др.

До 1 юли паркирането в комплекса ще бъде безплатно.

Подготовката за идването на туристите за летния сезон вече започва.

От днес ще има озеленяване на площи в над 40 локации, поставяне на нови пейки и подмяна на уличното осветление.

Въпреки трудностите около началото на този сезон, ще подготвим инфраструктурата по най-добрия възможен начин, заяви Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството "Слънчев бряг".

Той каза, че е изградена локалната канализация с подземни резервоари, които ще събират водата при валежи от улица "Първа", крайбрежната алея, от улиците в зона "Изток".

"Слънчев бряг" няма изградена дъждовна канализация и затова се търсят локални решения за местата, където традиционно се получават проблеми при обилни дъждове. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
25
 
! Отговори
Котки преди 3 години
В Слънчев бряг е ГРOЗНО и неприятно и не е самия "бетон" проблема, урбанизацията не е задължително лошо нещо. Има силно застроени места, където е приятно и с уютна атмосфера, докато в Слънчев Бряг усещането е все едно си на някой гигантски циг....ааа...ориенталски пазар. Кич върху кич вурху кич. И като комбинираме с това обслужването на ниво Балкантурист 2 звезди 83-та година и отношението на персонала, което някакси те депресира за света, в който живееш... Не си струва за каквито и да е пари.
65
0
 
31
 
! Отговори
Кунка преди 3 години
От един семеен курорт, с дълга плажна ивица(с дюни включително), паркова зона с ниски разпръснати хотели и заведения. Разходки с камили за чужденците, се превърна във квартал на Бургас! Че и още строят... Да не говорим, че единствени в света се прочуха, като събориха Летния театър, за да построят Мол:) Я вървете на майк... !
64
3
 
22
 
! Отговори
никакво море преди 3 години
Това лято съм на вилата в балкана!Басейна го изкопах,сега наливам бетона и всичко е шест!Вярно,не е като на море,но иначе жените и децата ще се цамбуркат,а това е важното!
63
1
 
15
 
! Отговори
кви цени,бе преди 3 години
*** и без пари не струва!
62
2
 
27
 
! Отговори
Гларуса преди 3 години
До Анонимен 57Няма да се изсипе никой тази година, може би някой заблуден алкохолик от Албиона, но ще са малко.Миналото лято беше слабо,това лято ще е катастрофа за мутрохотелиерите.Сами са си виновни.Ако очакват българския народ да им спаси ***, грешат.
61
4
 
19
 
! Отговори
Божидар Петков преди 3 години
Аз предпочитам на брега на варненското езеро - там казват, че има доста лечебна "кал" от една тръба... Та мисля тоя сезон, да заведа тъщата и жена ми на едноседмична почивка... На връщане естествено ще опразнят целия влак с миризмата си.
60
0
 
48
 
! Отговори
Готвача Джо преди 3 години
Хора, бачкаш съм в много обекти - Созопол, влас, сл. Бряг, Несебър, Лозенец. От 15 г. съм по курорти. Нямаше място, където да ни зареждат качествени продукти, въпреки надутите цени. Всеки собственик зарежда ама най евтиното, предимно имитиращи продукти. Последният шеф не знам от къде намираше някакви палета със замразено свинско и говеждо на безброй години. Ми то беше кафяво. На нашето Черноморие само в студиа и апартаменти и сам да си приготвяш храната. Другото е пълен шит
59
0
 
31
 
! Отговори
Пияния помак преди 3 години
На мен Кавала ми е на 1 час с колата. Мога да ходя всеки ден и да се прибирам вкъщи вечерта.
58
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така съм ги намразил,че е сега да ми кажат спане,храна,път,в кръчмата пиеш ядеш на корем и всичко това безплатно няма да отида на кафявоморието мутренско!Да им се изясни на тия *** колко прекалиха!!!!!!!
57
1
 
40
 
! Отговори
Нинка преди 3 години
А не не. Миналата година тогавашния ми приятел ходихме. Момчето си остави беемвето на платен паркинг, то безплатни няма де. По 20 лв на ден. На петия ден колата беше разбита бяха зели навигация ербег и огледала. Абе щети за 3000 лв. Яките момчета от паркинга ни изгониха с псувни, не било техен проблем да сме се оправяли. Ходихме в полицейското в Сл. бряг, там ни казаха че било често явление, гастролирали крадци от цяла БГ и нямало ресурс да се занимават с нашия случай
56
0
 
30
 
! Отговори
Педро от Каракас преди 3 години
Хора , на Слънчака ще дойдат алкохолиците от запада и ще го превърнат в заразно огнище ! Въздръжте се тази година , за да сме здрави !!!
55
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Входа в Албена продължава да е 20 лева за 24 часа ,.Какво да им спасяваме на тези ?За какво вземат 20 лв , за да влезеш , а вътре паркинга пак е платен Ами аз като изръся едни 50 лв на ден само за колата , веднага ми скача цената на почивката . Кое да му спасявам бентлито ли ?
54
0
 
32
 
! Отговори
до Митьо преди 3 години
Абе, Митьо. Нашенецът не е стиснат. Ама не е и глупав. Тоя таратор ти седи 2 дена в тенджерата и за нищо не става. Шишчето ти е полуфабрикат от някоя верига и е метнато замразено на скарата. Салата? Пак от някоя верига магазини. Защото не готвите с пресни продукти. Защото не купувате от местни фермери. Как ще съм на морето и ще ям замразена риба? Можеш ли да го обясниш? Море --> риба. В ресторанта получавам роднина на Лили Иванова. Ами, айде баста!
53
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Цецо панамератаВ моя бар българи кат чуя и ги гоня. Мишоци да избират най ефтиното в менюто не търпя ве ейАло Пинко, за 8 години съм ходил на Слънчака едно 30-35 пъти.Всяка събота и неделя кажи - речи бях там.Точно българите поръчваме скъпото и хубавото.Руснаците ядат кюфтета и кебапчета, англичаните ядат спагети и пица.Чужденците търсят български алкохол, а българите търсят добрите марки водка и уиски.Кога ще видиш в бар чужденец да си поръча ядки или шоколад? А българина си угажда.
52
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вече знам къде да очакваме бум на заразени - на Слънчев бряг, като се изсипят англичаните.
51
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студио с една спалня и една малка стая за деца.Кухненски бокс, две тераси , климатик, телевизор, интернет,морска панорама . Разстояние до плажа около 100метра .Парко място!Плаж с шезлонги и бар , консумация 2.5 евро и вземаш чадъра . Всичко това в Гърция срещу 40 евро на вечер , период 10ти 17 ти септемвриТоест за нощувки сме платили за цялото семейство 280евро (добре е нали ?) Всичко останало са си наши разходи за напитки и храна Като ми дадат на Слънчака за седмица за семейство 500лв тогава
50
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв Слънчев бряг?Отидете на Варненското езеро,там рибата е по брега,на пясъка, а водата е кафява.Цялата канализация на Варна там се влива в морето,от космоса се вижда!
49
32
 
5
 
! Отговори
Митьо хотелиер преди 3 години
В интерес на истената е че оборота се прави от чужденци и на тях расчитаме. Ромънци, поляци и руснаци са най желани. Те пълнят касата и харчат доволно. Нашенеца е стиснат и се гледа да не се мине. Листи ми менюто половин час и поръчва най ефтиното - един таратор и едно шишче. Сори ама кат си пробит жоб и кат нямаш не си за корорт. Стой си н а село и бухай с мотиката. Корортите са за хора от средна класа нагоре
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали това беше НАЙ-ЛЮБИМАТА дестинация на света на всички алкохолици от Англия? Това ни информираха всичките ни медии. Любима, любима, но май няма е тази година.
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали щяхме да го правим комплекс срещу коронката, бетона бил лечебен? Два месеца тая теория поддържаха, сега се изметнаха...Сори, български туристи не чакайте.