Моторист се вряза в миниван и загина на място

Инцидентът е станал в Чепинското дефиле
8 юни 2020 16:10,
39
Моторист се вряза в миниван и загина на място
Снимка: БГНЕС

Тежко пътнотранспортно произшествие е станало днес по обед на пътя Велинград по посока за Варвара на около 5 километра от курорта, съобщи полицията в Пазарджик.

Още по темата
Мотоциклетист се е блъснал в задната част на движещ се пред него миниван. Леката кола се наложило да спре рязко, тъй като отпред имало друг аварирал автомобил. Мотоциклетистът се е движил без необходимата дистанция, не е могъл да спре и се е ударил в задната част на минивана. В резултат на тежкия удар е починал на място.

Екипите на Пътна полиция са установили, че починалият е 35-годишен мъж от Пазарджик. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград, образувано е дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те кат ги проверявали за каски))а за привишена скорост кога?
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Допустимата максимална скорост за мотоциклетите е 80 км/час. Това не е много, защо не е спрял?
34
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникални сте, честно. Стойте си сврени по панелките и тръпнете от звука на мотори, излизайте като лошояди и се радвайте на няколко загинали.И то ей го на - дошло ви време за пенсийка, карайте го на ляб и кисело мляко, докато се хвалите на съседите пенсионери как сте плюли на младини по загиналите мотористи...Да, уникални сте :)
33
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ох!....Ще напиша следното с пълното съзнание че ще бъда оплют,но..."Се ла ви",драги.-Та:-Ако всеки ден има по пет такива случаи,може и да се отървем от УЖАСНИТЕ "мотористи",които надуват РЕВЯЩИТЕ си мотори и хвърчат със 100 км по градските булеварди.ВСЕКИ Божи ден!..И ВСЯКА Божа вечер след 22 часа бул. "Г. Бенковски" се ЗАТРИСА от РЕВЯЩИТЕ мотори на КОМПЛЕКСИРАНИТЕ СЕЛЯНИ,които ТАКА се опитват да подтиснат изгарящото ги чувство за малоценност...Викате:-"А къде е полицията?".-Шегувате се,нали
32
0
 
7
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Неспазването на правилата се заплаща,рано или късно!
31
0
 
7
 
! Отговори
ист преди 3 години
Не ни стресирайте за убит моторист.Пишете само - моторист се вози по пътищата. Ние се досещаме за станалото.
30
0
 
9
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
Това само показва до какво степен на хората им е писнало от ***,незачитащи никакви правила и мислещи се за безсмъртни...Като прибавим тоталната липса на контрол от страна на държавата(полицията),картинката е повече от ясна..
29
0
 
8
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Всяко лято на този път е пълни с мотоциклетисти който карат за забавление, без да взимат необходимите мерки за собствената си безопасност.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе тия пак много зачестиха напоследък?Оня ден в София, сега Велинград, имаше един на пътя Карлово-Пловдив...Все пак - млади хора са...иначе са безкрайно дразнещи с поведението си на пътя и неспазването на никакви правила.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи ден пробваха за пробият автобус. Невъзможно! Сега явно са свалили мераците си да пробият поне ван. Отново греда. Опитите продължават
26
0
 
17
 
! Отговори
гвс преди 3 години
ПОжелавам мотористите да се множат. Вижте в "Господарите", едни такива пациенти се снимали в Искърското дефиле - карат с ппо 150, надминават автомобили при насрещно движение... просто красота, и интелект едновременно.
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато закрият сезона, тези новини ще секнат. Дотогава така ще бъде. Всяка година се повтаря едно и също.
24
20
 
5
 
! Отговори
Krom преди 3 години
20 "коментара" - 20 жалки подобия на човешки същества, които отдавна са загубили човешкото в себе си. Един с гръмкия ник Елемаг се е затюхкал, че го докарал "да се радва" на тези новини. За вампир като теб драги, това си е мига на славата ти. И не, че се е обезличила държавата - но ако Вие сте и представителната извадка - страшно! Само се чудя как сами се издържате?
23
2
 
16
 
! Отговори
ПОРЕДНИЯТ преди 3 години
ДОНОР НА ОРГАНИ.
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами преди три дни по същия начин, един се вряза в автобус на градския транспорт на бул. Цариградско шосе! Е тоя телевизия не гледа ли? Не мога да повярвам, че има младежи и мъже с мозък на пиле!!!!
21
2
 
27
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Не съм сигурен, защо това е новина?
20
0
 
21
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
И да проблема е в главите им!Познат излезе от болница след операция! Лежал легло до легло с един такъв потрошен на няколко места! Питал го като се оправи какво? А моториста му казал: на мотора съм веднага след като мина през вратата на болницата! И пак с 200 км/ч!
19
0
 
19
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
За съжаление стават все повече!
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тези с шосейните колела, където са тръгнали на неделни "тренировчици" по междуградските пътища не изостават от мотористите по ПРОСТОТИЯ!!! Вчера, след Саранци, посока София имаше група, сигурно от 30 колоездача и то не в колона, а на цялата лента за София и не им дреме. Подминах ги на прав участък, а ако беше в завой с насрещно движение, например камион...!?!?! Пълни нещастници!!!
17
5
 
10
 
! Отговори
Клиника хемодиализа преди 3 години
Днес имаме парти