Жена на 38 г. е починала от коронавирус

Тя е била с множество придружаващи заболяване
27 юни 2020 09:00, Александър Попов
66
Жена на 38 г. е починала от коронавирус

Четирима души починаха през последното денонощие, които са с доказано заразяване с коронавирус.

Сред тях е и 38-годишна жена, която е сред най-младите жертви на вируса. Тя обаче е с множество придружаващи заболявания, съобщават от здравното министерство.

Още по темата


Другите починали са мъж на 74 г. с диабет, жена на 73 г., за която няма информация за придружаващи заболявания, и жена на 61 г. със сърдечно заболяване.

Общо починалите с коронавирус у нас вече са 215 души.

За последното денонощие има регистрирани 105 нови случая на заразени с COVID-19, като общо те вече са 4513. Активните са 1841.

Излекувани са 2457 души, от тях 87 за последното денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"доказано заразяване с коронавирус" не ми стана ясно как е доказано понеже тестовете какво точно доказват след като веднъж са после иначе, а коронавирус се доказва с електронен микроскоп
56
2
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
38 ГОДИШНА С ДИАБЕТ ТИП 1КОРОНАТА ДОБРЕ СЕ ГРИЖИ ДА ПОЧИСТИ СТАДОТО ОТ БОЛНИТЕ!!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Била е в последен стадий на онкозаболяване. Стига сте спекулирали вече.Бог да прости младата й душа!
54
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
До 58 /не се споменават ТЕЖКИ придружаващи заболявания.Жената е можело и дълго да си живее с тях ,ако не е бил кови19
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още, още, още,още- искаме пълни чували,чували.
52
3
 
13
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Жената е била с СН ХБН рак но иначе си е умряла от най-обикновена настинка!Ха ха ха ! Ей тва 6 милиарда са си много пари за крадене
51
1
 
10
 
! Отговори
Мангъров е прав! преди 3 години
Забравих да добавя: Трябва да се обърне особено внимание на уязвимата група хора, тоест възрастни, със хронични заболявания. Те трябва да се пазят, но това не означава да им се отказва медицинска помощ, а напротив - да се хоспитализират при проява на симптоми, но в отделни сектори на болниците специално за такива случаи.Това е всичко което е адекватно, логично и разумно да се направи.
50
0
 
3
 
! Отговори
Мангъров е прав! преди 3 години
Мерките оттук нататък трябва да бъдат:Забрана на масови мероприятия като футболни мачове със публика, концерти, кина, театри, фестивали и прочие. Изключения са възможни само ако се спазва задължителна дистанция.Маските са безполезни. Също, при тях изключения да се правят когато има болен човек - кихащ, кашлящ, със или без температура. Той трябва да е с маска.Но колко са болните които ще се разхождат насам-натам? Единици.Всичко друго е безсмислено.
49
1
 
12
 
! Отговори
Егоисти преди 3 години
Ако всички с хипертония и диабет умира ха, брой един, два милиона население надолу. А ти както обиждаш и се ядосваш, след 40 като нищо ще пипнеш хипертония, много често се отключва от стрес или от много злобеене, да те видя тогава дали ще си готов да умираш...
48
7
 
2
 
! Отговори
т преди 3 години
Доста е ограничвено да се споменава наличието на придружаваши заболявания. За повечето хора ще изглежда така, че не Корона а другите заболявания са причината.
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Ехо о о ! Борците против фалшивите новини .... .ОТ КОРОНОВИРУС НЕ СЕ УМИРА !
46
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ, НЕ Е ПОЧИНАЛА ОТ КОРОНАВИРУС ! ПОЧИНАЛА Е ОТ МНОЖЕСТВОТО СИ ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ !!!!!Вирусът атакува лошата имунна система.Няма как да си с 5 заболявания и имунитетът ти да не е сринат,естествено е,че и най-малкото заболяване ше те погуби.Точно това е поведението на вируса на СПИН. От СПИН не се уимира - умира се от обикновена настинка, защото ти е разрушен имунитетът.Точно затова малките деца и здравите млади са приносители,но не проявяват симптоми.
45
7
 
23
 
! Отговори
До пича преди 3 години
Не, починали само от коронавирус няма. Починали са от придружаващюите си заболявания и ТЕСТОВЕТЕ ПОСТМОРТЕМ СА ДОКАЗАЛИ НАЛИЧИЕ НА КОВИД19 !! Това е съвсем различно. Освен това точно диабет и високо кръвно далеч не са нормални заболявания, така че си гледай работата, зомбирано ...Ти понятие имаш ли хипертонична гриза какво е? А диабетна? Имам съученичка, която почина от високо кръвно на 13 години... Я си гледайте работата, недорасли многознайковци... Обсъждай си футбола и 15-годишните бенвета
44
10
 
13
 
! Отговори
пича преди 3 години
И днес са починали хора без никакви заболявания от коронавирус. А доста хора почиват със нормални заболявания като високо кръвно и диабет,с които могат да живеят десетилетия,ако не ги убие този вирус.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 25"На него диагнозата му в момента е: коронавирус с придружаващи заболяване счупена глава.."Може ли да видим официален документ? Щото ми се струва, че глупости говориш.
42
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доло Мотафчиски, доло доло!
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основните заразени и разпространители на К19 са братята от маалата...Спрете да ги пускате да се разхождат както им хареса и проблемът е решен...
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И без да си вирусолог,епидемиолог и всякакъв друг -лог е ясно,че най-важното нещо в такива ситуации е хигиената,разумът и най-вече имунитетът.Няма как да се обясни иначе защо толкова много хора изобщо не симптомизират.Българинът очевидно е с по-силен имунитет и точно затова бройките с усложнения в Бг са толкова процентно малко.Ако не беше така,първите блъсканици пред и в Кауфланд/Лидл,Била и т.н/ в началото юяха да предизвикат лавинообразен взрив и камара трупове. Нищо такова не се случи.
39
2
 
17
 
! Отговори
До Anonimen 35 преди 3 години
Снимките и историите се измислят.Точно заради това в Освиенцим допреди няколко години стоеше надпис "4 милиона намериха тук смъртта си",а след разобличително разследване на един евреин, беше заменен с "1 милион намериха тук смъртта си"... CNN е една от най-продажните,лъжливи ултралеви медии,ръководена от приближени на Рокфелер и Сорос отреп.ки.Властта, байно,може да брои,нагласява,променя както и харесва.Да сваля паметници и да пренаписва историята.Изборите ги печели който брои бюлетините
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лъжите бря.