Управител на хотел заплашва клиенти след негативен отзив

Семейство твърди, че ги обиждали и заплашили
16 юли 2020 13:18, Ния Христова
99
Управител на хотел заплашва клиенти след негативен отзив
Снимка: БГНЕС
Семейство решава тази година да прекара почивката си на нашето Черноморие, но хората остават изключително недоволни. Те резервират почивката си през онлайн платформа за намиране на хотели. Семейството оставя негативен отзив в сайта, след което са намерени и заплашвани по телефона.
 
Пандемията кара Ирена и съпругът й да изберат българското Черноморие тази година. Те споделят, че почивката им се оказва разочарование заради лошите условия и обслужването в хотела.
 
Ирен споделила недоволството и разочарованието си в платформата за резервации, но едва ли е предполагала, че ще стане жертва на обиди и заплахи.
 
"Ситуацията е такава - в хотела още с влизането няма кой да те посрещне, температура не се мери, всичките предписания тотално не се спазват.  Оттам насетне беше пълна ескалация на подобни неща", разказва Ирена пред NOVA.
 
"Ако нещо се е случило неприятно към тази жена, аз поднасям своите извинения, но мисля, че в случая вината също е немаловажна от нейна страна. Това, което разбрах от персонала, е, че тя е била неадекватна и хората по всяка вероятност са реагирали в някой момент", каза Кирил Анзов - собственик на веригата хотели.
 
Ирена споделя, че при една от ситуациите, камериерки са нахлули в стаята й без предупреждение. Управата на хотела обаче има съвсем различна версия. Според недоволната клиентка на хотела, мястото в момента е рисково. Тя сподели, че е подала сигнал към РЗИ, за да бъде направена проверка на хотела.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НЕ ВЗИМАМ СТРАНАЗА ЕДИН И СЪЩ ХОТЕЛ ЕДНИ ПИШАТ ХУБАВО ДРУГИ ЛОШО----------А ТОВА ДЕТО ИСКАТ ДА ТИ МЕРЯТ ТЕМПЕРАТУРАТА Е ГЛУПОСТ ЩОТО НА МОРЕТО ОТ ТОПЛОТО ВРЕМЕ СЕ ПОВИШАВА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ТЯЛОТО. КАТ ТЕ НАПЕЧЕ СЛЪНЦЕТО И СИ С БАГАЖ ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА ТИ СЕ ПОВИШИ ТЕМПЕРАТУРАТА!
21
0
 
26
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До Атанас ВелмазовБил е по "веселата улица" ( май така й викаха )... ама какво очакваш от човек пишещ уикенд с "й"?По ресторантите се предлага всичко, вкл. и морска храна.. но до колко е прясна е отделен въпрос. При меню 20 страници и салатата ще ти е от фризера.
20
1
 
34
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До Атанас ВелмазовТочно в Созопол прясна морска храна ще гледаш през крив макарон. Дори прясна цаца няма. Единствено попчета и ***. Всичко останало "прясно" е внос от гърция и го продават на тройни цени сравнено с най-обикновена таверна в произволно гръцко село.
19
2
 
18
 
! Отговори
Gogo преди 3 години
Името на хотела моля!
18
5
 
13
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Не знам за Радев ОБАЧЕ ЗНАМ ЗА КМЕТА НА БУРГАС- ДИМИТЪР НИКОЛОВ ОТ ГЕРБ КОИТО ПРЕОБРАЗУВА ПУБЛИЧНА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ В ЧАСНА ЗА АХМЕД ДОГАН
17
3
 
16
 
! Отговори
КОЙ Е ХОТЕЛА преди 3 години
ама как се казва хотела . за един приятел питам
16
44
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
До 5, ахахахахаха смешн.ик, ти в кое заведение си бил в Созопол дето ти предлагат бургери, пици и тутманици ??!??!??? 100% си бед.няк и клош.ар !!! В Созопол има над 120 ресторанта , в които предлагат превъзходна, прясна и морска храна, аз дори един ресторант не се сещам , в който да не се предлага морска храна , ама най-вероятно пишеш така, защото нямаш пари дори и за цаца хахахахахах
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама то на 90% не се спазват изискванията в тез мутро хотели. Не ходете, това е решението. Печалбари безкрупулни са.
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше цивилизована държава и ако "джурналистката" беше истинска журналистка щеше да работи наистина и вече щях да знам КАК СЕ КАЗВА ХОТЕЛА И ИМЕТО НА МЪЖАГАТА УПРАВИТЕЛ които си позволил да заплашва клиенти. Тази статия е п0Muя,некачественаНе е писана от професионалист а от селска kлюkapka. ИСКАМ ИМЕНА
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има много информация че черноморието ни е завладяно от мутри Чухте ли щял да има акция на Х.Иванов за отвоюване на крайбрежието.Да бе Уили Барни го каза човека имал афинитет към плажовете особено към евините с камъните.
12
0
 
49
 
! Отговори
фурмата преди 3 години
Вие сте луди. Това не е възможно, бъгарското е най най ама най най-доборто. Голяма работа че ще поосерете малко, то във водата има и по-гоуеми от вашите акита, така че нема нищо, тъкмо ще заякне организама. Преоткрий България както се казва - с по-чиститее хотели, по-прясната риба от държавния резерв от 1986 и с по белия песък на плажа. И отношението на келнерите и камериерките е чудестно, винаги са усмихнати а цените ни са па хептен най-яките.Засрамете се и не се оплаквайте за глупости
11
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе хора как не разбрахте, че на нашето черноморие никога и за нищо на света!Там само можеш да получиш лошо обслужване, мизерни условия въпреки високите цени, лоша храна, лоша хигиена, мега високи цени и не на последно място някой бой!
10
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Семейство решава тази година да прекара почивката си на нашето Черноморие" ?!?!КОЛКО СЕ ИЗГОВОРИ ЗА ЛайнИморие, КОЛКО СЕ ИЗПИСА и пак има едеоте да идат в клоаката!!!Моля такива НЕФЕЛНИ НЕНОРМАЛНИЦИ да не се оплакват!!
9
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този "бизнесмен" е от крЪгЪ радеф
8
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** хотелиерресторантьора пишмян бизнесмянина, тази година е подивял от глад. Нервни, викат, крещят, налитат на бой, всичко това е от безпаричие, нещо като ушевите на протест,така налитат на бой. Мизерията и вкиснатата храна са бонус.
7
2
 
55
 
! Отговори
До Ирена преди 3 години
Много съжалявам че поради пандемията ви се е наложило да отидете на българското черноморие. Има много информация че черноморието ни е завладяно от мутри, гpyбuaни и дивaцu.
6
1
 
11
 
! Отговори
Такива неща се снима преди 3 години
Да не сме образователен център. Здрасти, довиждане.
5
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива неща се снимат на видео , записват се Един запис има много повече сила от 100 страници обяснения Научете се да ползвате това ново оръжие видеото в телефона
4
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналия уйкенд в Созопол на бийч бара отговорника ми вика, пичага ако си намериш място заповядай ако не довиждане, ама аз съм зает и не мога да ти помогна. Първата вечер бяхме щастливи, че не се натровихме от храната, втората леко стомашно разстройство, тъй че пак добре. По заведенията на Морето се предлагат главно бургери, пици и тутманици, но нищо морско и прясно. За целия този кеф без излишни разходи 600лв. за 2ма. Мерси, благодаря, довиждане, повече никога х2
3
1
 
90
 
! Отговори
Балкантурист преди 3 години
Над 90% от собствениците на хотели са със средно или по-ниско образование, хотелмениджърите обикновено са от кръга познати и приятели на шефа, т.е. още по-зле. Вие какво обслужване очаквате?