189 нови случаи на коронавирус у нас, един човек е починал

Половината заразени са в София
26 юли 2020 06:41, Александър Попов
157
189 нови случаи на коронавирус у нас, един човек е починал
Снимка: Pixabay

189 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие, при направени общо 2161 PCR теста, показват данните от Националния информационен портал.

Най-много заразени има отново в София - 92, следват Варна с 16 и Благоевград - 15.

Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 15; Бургас - 4; Варна - 16; Габрово - 7; Добрич - 6; Кюстендил - 4; Монтана - 1; Пазарджик - 5; Перник - 2; Плевен - 1; Пловдив - 8; Русе - 7; Силистра - 5; Сливен - 2; Смолян - 5; София област - 4; София (град) - 92; Хасково - 2; Ямбол - 1.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 10 312, като към момента 4668 от тях са активни.

5306 са излекуваните, от които 54 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 694 пациенти, 33 от които са настанени в интензивни отделения.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 338. За последните 24 часа е починал 1 човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До В МозамбикПреди колко месеца беше това бе ***?
35
10
 
5
 
! Отговори
В Мозамбик преди 3 години
Изпратили за проба сок от папая - резултат положителенИзпратили за проба автомобилно масло-резултат неопределенПроба от коза-резултат положителен....Излиза че на тая планета всичко живо и не живо има ковид.
34
7
 
11
 
! Отговори
Миролюба Мангърова преди 3 години
Не се плашете от лятното грипче, през август ще изчезне по последната прогноза на великият вирусолог доцент Мангъров. Ако не изчезне доцента ще си къса дипломата. Или ще се извърти за пореден път и ще каже, че това е новата действителност, с която трябва да свикваме.
33
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко въвеждай мерками АтновА, чебурашками не пАслухали! Ани хатят Апять в кочину!
32
6
 
3
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Факт е, че рисковите групи са основно от електората на ГЕРБ - роми и пенсионери. Но все пак никой не е застрахован.
31
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** не вярва но бай *** намалява все повече,бай *** е най-умен затова е на опашката на Европа!
30
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До По принцип: Освен това ни изкарват виновни за заразата, която върлува. И това само защото сме на различно мнение. Ограничен мозък.
29
4
 
12
 
! Отговори
Пипи преди 3 години
До 123: Не е сега изглежда моментът да си живеем както преди. Трябва да се стегнем, да променим малко някои навици като събиране на много хора на едно място без дистанция и т.н. Чуваме ги всеки ден, но само минават край ушите ни.. Изчакваме да се намери мед.решение на проблема. За да може след това колкото се може по- бързо да се върнем към обичайния си живот. Иначе ще страдаме и само увеличаваме времето на агонията. От раз да станат нещата не става и не е хуманно!
28
4
 
14
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
В Германия има 700 нови, но Германия е десет пъти по-голяма по население от България! До къде я докараме! На българина му трябва здрава бой и ...ън!
27
1
 
9
 
! Отговори
Само болен мазък преди 3 години
Може да казва или да мисли че всички ще се заразим. Това значи че повечето на 70 ще умрат. Ако живеете в блок и той има 200 човека и в момента само един от тях е болен как точно ще стане заразявНето този един обикаля 199 съседи да им кашлЯ в лицето? Едно родопско село с 100 човека, някой болен от Смолян се качва и почва от къща на къща да ги плюе от близки разстояние? А колко болници могат да поемат тежките случаи от този блок и това село? Или ще умират вкъщи? Помните ли Китай? БОЛНИ МОЗЪЦИ
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е нормално не ни пускат в магазина без маска,ковида имало го нямало го ще ни притиска още много години!
25
3
 
8
 
! Отговори
Светослав преди 3 години
До 123 Ти нормален ли си? Защо не станеш доброволец в някое инфекциозно отделение. Ти си *** червена гад!
24
20
 
7
 
! Отговори
123 преди 3 години
Няма никакъв ковид. Измамата вече не върви. Хората си живеят нормалния живот. Ако пак ни затворите Боко ще усети народната любов.
23
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При направени тройно по-малко тестове обезпокоително,наесен ще стане страшно,смъртноста ще се увеличи и ще дойдат хладилните камиони!
22
5
 
17
 
! Отговори
х преди 3 години
Корни събра Бузлуджа на жълтите павета и си вкара автогол, защото хубаво си омеша електората и голяма част от него няма да докара до есента.
21
6
 
16
 
! Отговори
Пипи преди 3 години
Заразата следва обичайния си път на развитие. Не взимаме мерки да я отраничим, подценяват я много хора сега, включително и властите. Примиряват се някои, други даже пропагандират, че всички сме щели и без това да се заразим. Ами ако грешим?! След като засега учените казват, че няма дългосрочно изграждане на имунитет. Ковид само прилича на грип, но не е. Може и да се влошат нещата. Дявол го взел, да спазваме елементарните мерки.Вижте дисципл. азиатски страни- живота продължава с малки ограничения
20
6
 
20
 
! Отговори
Ккк преди 3 години
Неделя винаги броя е по нисък, защото някои лаборатории не работят. Трябва да се вземат мерки незабавно, после ще е късно...Забрана за всички събирания!
19
2
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
В събота са по-малко а в неделя най-малковъв неделя местата за изследване са вероятно с намалено работно време или не работят
18
0
 
14
 
! Отговори
вчера преди 3 години
Г-жа Нинова прегъна толкова хора и никой не се страхуваше.
17
7
 
32
 
! Отговори
Столичани в повече преди 3 години
Да се въведат по-строго мерки за София. Да се затворят заведенията и моловете. Ясно е, че тук проследяеането вече е невъзможно и са необходими по-строги мерки. Иначе рискуваме италиански вариант, което за нашата здравна ще е фатално.