Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна

Образуваха се опашки от превозни средства и в двете посоки
Обновена: 2 авг 2020 22:29 | 2 авг 2020 22:26, Веселина Йорданова
154
Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна
Снимка: БГНЕС, архив

За около час тази вечер беше блокиран главният път Е-79 в района на Кресна от протестиращи срещу правителството и главния прокурор.

Над 4-километрови колони от чакащи автомобили и камиони се образуваха през това време и в посока София, и към Гърция. Обходен път в района няма, предаде БНР.

Над 60 бяха участниците в блокадата на пътя, които преминаваха непрекъснато във верига през пешеходна пътека.

Протестиращите - от Благоевград, Кресна, Сандански и Разлог, бяха изтласкани от пристигналите на мястото полицаи и жандармеристи.

До сблъсъци не се е стигнало.

Преди обяд беше направен опит първият опит за блокада на Е-79 в района на Благоевград, но пътят беше освободен само за 10 минути от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: протестблокадаКресна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катебета, вивакоми, пирамиди, фараони и хоп на шиши милиони. Как става тая работа бе брачед?
105
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрави до всички истински Българи.Дръжте Се. Ще си отвоюваме Родината от Мутрите. ОСТАВКА!!!!!!
104
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как Недялко, пик шефа, приятел с Гешеф окраде КТБ чрез офшорни фирми. Гешев беше прокурор по делото.За благодарност, Недялко измъкнал милиони, агитира в пик ливия си сайт за Гешев. За Главен прокурор.Нае и трибунка, плати на де що видя, роми, да викат за Гешев. Бая жалка картина.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мхм. Ако не плащаш данъци и осигуровки като теб, не те бърка
102
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 111/113Те такива дето врещят са или такива дето нищо не става от тях, или такива, които са правели далавери, за да си живеят и се е намерил някой друг тарикат да ги измести. Нормални хора не се оплакват как някой ги е окрал, защото нямат нищо общо с държавни финанси и бюджет.
101
6
 
8
 
! Отговори
Нидялку преди 3 години
Недялко Недялков , твоя кумир от Пик . Е източил милиони от КТБ чрез офшорни фирми.Онзи същия дето докара 50 айде да кажа рома, платени да викат за Гешев. И защо да викат за Гешев?Защото Нидялко комунягата от пик взе 4 млн евро с офшорни измами.Ей това са ти лидерите. До един крадци и слуги на Борисов мафиота.
100
3
 
7
 
! Отговори
До 117 преди 3 години
Жалки сте вие, как пък никой от вас не написа нещо стойностно ,само едно и също си пишете, идете се изявявате на кръстовищата ,ставате еднообразни и скучни.
99
10
 
15
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
Ограбили ги били.... 99% от протестърите нямат и половин час трудов стаж за целия си живот. Кое ви откраднаха бе синковци, след като данъци на тая държава не плащате???? Некви майки ги убила системата, други студирали в чужбина ама и те се усещали ограбени, но само хората дето си скъсват Д-то от работа и нямат време да скачат по плочките не мрънкат..
98
11
 
6
 
! Отговори
Жалък Гербер преди 3 години
Борисов да каже за каптагона. Бай Миле и Маджо. Да каже и за цигарената фабрика в Крайморие мутрата Министър Председател. Дето се скрил Вожда Велик под един камион. Какато СЕ КРИЕ СЕГА МИШОКА!!!!!ОСТАВКА на МУТРИТЕ!!!!!
97
5
 
4
 
! Отговори
До много резил 1 2 преди 3 години
Слабо съчинение, не става за публикация, но за успиване на тия в шатрите ще стане. Давай версай, ставай за резил на нормалните хора.
96
9
 
7
 
! Отговори
До 112 Боко преди 3 години
Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков. Кефи ли те вожда ти. Мен много
95
6
 
13
 
! Отговори
До 111 преди 3 години
На мен никой ,нищо не ми е откраднал, защото всичко със собствен ум и труд съм постигнал, а на търтеите и бездомниците депо пищят по форумите се някой друг им е крие, нито държавата ,нито правителството което и да ето са ви длъжни.
94
2
 
3
 
! Отговори
Боко преди 3 години
До 111. Леко, че ще се задавиш. С плюнки няма да стане.
93
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балама си ти. Окрадоха ти Родината, милиарди в сметките. Хотели, Сараи, лапат от ТЕБ нещастни Юроде.Бойко, ти ли си бе?Де си? Търсят те да бият крадецо мутро.Оставка!!!!
92
2
 
10
 
! Отговори
бай грую преди 3 години
До 106. Уф, баси изтърканата плоча. Айде бягай на Бузлуджа, там са кебапите.
91
0
 
2
 
! Отговори
Кресна преди 3 години
Откъдя накъдя бре, отдек надек
90
2
 
2
 
! Отговори
балами преди 3 години
До много резил. Тези неща освен ти самият друг няма да чете, нали ти е ясно?
89
2
 
11
 
! Отговори
Даам преди 3 години
А защо не е упоменато в статията, как реа шофьорите и пътниците минаващи покрай двайсетината безполезни ги поздравиха а?! Със среден пръст и ***-та на всичките ин роднини.
88
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
101.С кебапчета всеки ще купи. Как се се разнасяха бюлетините с чувалите. Ама свърши.
87
2
 
8
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ако изтръскат джобивете на протестиращите, ще открият пари с мирис на джордж сорос.