Хванаха дилър, пласирал дрога до училище в Пловдив

От жилището му са иззети електронна везна, марихуана и амфетамин
3 ное 2020 23:45, Ния Христова
10
Хванаха дилър, пласирал дрога до училище в Пловдив
Снимка: Pixabay
25-годишен мъж е бил задържан по време на акция "Антидрога", която се е провела тази сутрин, съобщиха от полицията в Пловдив.
 
Дилърът е с богато криминално досие. Мъжът е бил задържан за кражби, придобиване и държане на наркотични вещества, както и за шофиране под въздействието на дрога. 
 
Рано тази сутрин пласьорът е бил задържан в близост до едно от учебните заведения на територията, обслужвана от районното управление. Направен е обиск, а в условията на неотложност е направена и проверка на адрес. От жилището му на ул."Поп Манол" в Пловдив, криминалистите са иззели електронна везна, марихуана и амфетамин, които били разпределени на дози и подготвени за разпространение.  
 
Работата по документиране на случая продължава в хода на започнато бързо производство, водено под наблюдение на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден умират по 50 човека заради фактът че не носите маски.Тоя колко човека е убил?Защо той е детеубиец а вие не сте?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя трябва да лежи до живот.Детеубиец
6
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Такава пропаганда като твоята се водеше преди десети ноември, въпреки че отделението в Суходол за лечение на наркомани си работеше на пълни обороти.
5
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Неочаквано за теб, си прав.По времето на Виденов, в голямата криза, пласьорите дебнеха децата от началните класове, взимаха им стотинките за закуска и им,,продаваха,, по една цигара.Тогава цигарите се топяха в наркотик, изсушаваха ги и така ги продаваха.Родителите се организираха да си пазят децата.После започнаха да наемат охранителни фирми в училищата.
4
2
 
1
 
! Отговори
Димби Провадия преди 3 години
не е вярно ! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ! Няма наркотици в България , камо ли около училищата ! Даже ................ някой , който вижда ученици пушещи цигари , марихуана и дрога на 10-20 метра от сградата на училището ------ е пълна инсунуация , лъжа , чиста кал !!! Няма такива работи !
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Везничкаа ли му взели бе ...До АнонТака е, Q!
2
0
 
6
 
! Отговори
Anon преди 3 години
В Щатите хванат дилър до училище е 10+ години по съкрстената процедура. Без изключения.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали не учат бе, на кой е продавал, на 1 ви клас ли