От днес: Два зелени коридора за възрастни хора

В посочените часове се допускат само лица над 65 години
14 ное 2020 07:30, Петя Славова
163
От днес: Два зелени коридора за възрастни хора
Снимка: БГНЕС

Здравният министър коригира заповедта си, с която се казва кога възрастните хора могат да пазаруват, предаде БГНЕС.

Още по темата


В сила от събота, 14 ноември, магазините за хранителни стоки трябва така да организират работата си, че да не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 13.30 и 16.30 часа. В посочените часове ще се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Друга новост е, че възрастните ще имат на разлопожение два “зелени коридора” за посещение на аптека.

Аптеките така трябва да организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 8.00 и 10.00 часа и 13.30 и 16.30 часа. В посочените часове ще се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
3
 
12
 
! Отговори
Коцето преди 3 години
Е6ахти скапаната работа!
127
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До userЧиста дискриминация...каква дискриминация бе каскет - ако си безработен можеш по твой избор да пазаруваш през останалото време, ако работиш по това време си на работа. Аман от мрънкачи.
126
7
 
31
 
! Отговори
GB0 преди 3 години
В заповедта не се забранява на пенсионерите нищо!Те могат по цял ден да са в магазини и аптеки. В определените часове се изчиства от пазаруващи от другите възрасти!Пенсионерите пак ще си пазаруват с нас през останалото време!Т.е. ние имаме червени коридори!Ние сме ограничени да не пазаруваме в тези часове!
125
3
 
18
 
! Отговори
Лора къ преди 3 години
Като са определили 6 часа за пазаруване на пенсионерите , предлагам още 6 часа зелени коридори за безработните И РАБОТЕЩИТЕ изобщо да не пазаруват ......пък тогава ще видим от къде ще има пари.....
124
3
 
12
 
! Отговори
user преди 3 години
Чиста дискриминация...
123
1
 
6
 
! Отговори
Ванко преди 3 години
Нарушенията си следват,полицията си привиква..Всяко чудо за три дни - а в BG - за 3 часа..
122
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новите мерки:Маските от полунощ са задължителни за деви, везни и водолей, както и за шофьори на "Волво", с изключение на тези, които носят зелени чорапи.Това важи за часовете 18.00 до 21.30 с изключение на хората с "Ауди" и регистрация завършваща на 17.Ако къщата ви е в жълт цвят - нямате право да излизате, освен ако не се намира от дясната страна на улицата. Тази забрана отпада, ако има паркинг отпред. Ако има повече паркоместа, забраната отпада, освен ако мястото за паркиране не е предвиде
121
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 92до спец-а по онлайн пазаруванетоПри покупка на хранителни стоки, каквото и да преглеждаш, прецакан си!За тях не важи правото на рекламация, връщане и т.н.Прочети Закона за защита на потребителите, има изрично посочено изключение.
120
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Arbeit macht frei, Обикновен фашизъм"......... в действие! Малко, по-малко, страната ни ще я превърнат в концлагер!
119
1
 
5
 
! Отговори
Ванко преди 3 години
Дискриминацията е Безсмъртна..При фашагите - жълта звезда,при *** - класов произход..Номерът е да презираш вътрешно почти всичко,и най-вече - себе си.
118
2
 
15
 
! Отговори
господин за 1 ден преди 3 години
стига се дърляхте, сега се връщам от кауфланд и беше пълно с пенсионери. Никой не ги връща. Никой няма заповедите за нищо, защото знаят, че докато са в нарушение може да е дошъл нов декрет от Б.
117
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
едно време е имало расова дискриминация, при Баце днес имаме възрастова дискриминация, незнам кое е по-лошо
116
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на това му се вика сегрегация, остава да направите и вход за възрастни и вход за млади, автобуси за възрастни и автобуси за млади..... и т.н.
115
7
 
4
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Ония мъ*рли дето уж "системата ги убива" и пенсиите на Бойкикев пред Съдебната палата масово не носят и маски, но няма държава която да приложи разписаните санкции...
114
8
 
4
 
! Отговори
Mda преди 3 години
След като опита за преврат на червените и сините комунисти св провали с гръм и трясък и се прибраха като поср*ни по къщите си, сега отново търсят под вола теле. Само преди седмици гориха маски на Орлов мост и скандираха, че "маските са за да мълчите" Сърбайте сега каквото си надробихте
113
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фашистите от ГЕРБ ще отговарят пред народа! Всеки гербав фашист!
112
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За два дни три заповеди, добре дошли в България :)))
111
0
 
4
 
! Отговори
Вехт Метежник преди 3 години
Всеки чадър - копие! Всеки *** - боздуган! На всеоружие,братия! Младите не щат на по дюгените! Щат ни дават саде по три саатя на алъш-вериш! Не е за изтърпяване повеке! На всеоружие! Да заборавим ишиаси-радикулити и да зафащаме востанието!
110
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очакваме следваща тиквена заповед, над 65 годишна възраст с жълта звезда на рамото или гърдите, под 65 годишна възраст с зелена звезда!Да се издигне новият лозунг на герб на всички обществени места:"Arbeit macht frei"
109
1
 
6
 
! Отговори
MUXOBOIKO преди 3 години
мухобойки заповеди ментеливи