От днес: Два зелени коридора за възрастни хора

В посочените часове се допускат само лица над 65 години
14 ное 2020 07:30, Петя Славова
163
От днес: Два зелени коридора за възрастни хора
Снимка: БГНЕС

Здравният министър коригира заповедта си, с която се казва кога възрастните хора могат да пазаруват, предаде БГНЕС.

Още по темата


В сила от събота, 14 ноември, магазините за хранителни стоки трябва така да организират работата си, че да не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 13.30 и 16.30 часа. В посочените часове ще се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Друга новост е, че възрастните ще имат на разлопожение два “зелени коридора” за посещение на аптека.

Аптеките така трябва да организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 8.00 и 10.00 часа и 13.30 и 16.30 часа. В посочените часове ще се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
12
 
8
 
! Отговори
срок на годност преди 3 години
До 97Онлайн пазаруване НЕ, искам да пипна и погледна това което пазарувам.
87
10
 
16
 
! Отговори
До 94 преди 3 години
Късно е, да се оплакваме.Подценихме опасността и сега сме длъжни да спазваме мерките.Оборот може да правите и с онлайн пазаруване.Винаги можете да ни вземете парите,ако сте изобретателни.
86
9
 
11
 
! Отговори
Мангър- лангър преди 3 години
Мангъпов е участвал в написването на учебника по вирусология от 2009 гТам на стр.151 пише, че,,при работа с живи човешки коронавируси се работи прилабораторно ниво на защита 3."А тоя прес-***-ник навсякъде тръбеше,че било едно ,, грипче,,При това тия вируси са различни групи. За грипа има лечение и ваксина.
85
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение на медиите с чужда собственост, които си измисляха новини за отровното трио и убитаците цяло лято и благодарение на доносниците през Брюксел, мерките бяха разхлабени. Децата тръгнаха присъствено и сега пак сме в епидемична обстановка, но вече с много скъпи жертви.Бог да прости починалите. Бог вижда кой подстрекава народа да се държи неразумно.
84
25
 
12
 
! Отговори
Магазинер преди 3 години
Пенсиите пазаруват за 3-5 лева, значи ние губим от оборота на работещите.Не ни трябват зелени коридори ако ссички носят маски.
83
23
 
20
 
! Отговори
GB0 преди 3 години
До 87:За пенсионери няма забрана да пазаруват по цял ден. Това означава, че пенсионери ще има винаги. НЕ са ограничени само в зелените коридори!На практика за другите възрасти има забрана да пазаруваме в магазини и аптеки през тези часове!Въведоха реално червени коридори за останалите възрасти.Пенсионерите пак ще са смесени с другите възрасти!
82
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали пенсионерите бяха бедни ?
81
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А извън зелените коридори ще спират ли Великите пенсионери ?!Или те могат да пазаруват цял ден, а истинските носители на печалби ще бъдат ограничени ?
80
4
 
14
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Нвка, обаче нека в часовете мвжду 13.30-16.30 изобщо да не допускат пенсионери. В момента разчитаме единствено на тяхното самосъзнание да се пазят, а както се вижда такова отсъства.
79
2
 
17
 
! Отговори
До 66 преди 3 години
..В магазина се спазва дистанция...Ами не се спазва.Самите продавачки бързат да маркират продуктите на клиента зад теб. Човекът инстинктивно тръгва след тях и докато си прибереш портмонето ,следващият клиент е вече плътно до теб. Ако имаш късмет стоките ти да не са изпопадали вече по земята.
78
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възрастните са толкова много заети, че им трябват цели 2 коридора за пазаруване.Значи имат много пари и време.
77
7
 
8
 
! Отговори
Ванко преди 3 години
На 82 все Зеленият Чорап му е виновен..Айде сети се за некой по-голем Вожд..
76
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво изобщо си правите труда да правите такива коридори те възрастните сами не се пазят и си ходят по магазините по 100 пъти на ден. Мислите ли че тая заповед ще се спазва пука им на тях че има някаква заповед нито един магазин не ги връща след тия часове ама ако аз отида примерно в 8:30 охраната ще ме изгони че и със глоби ще ме заплаши.
75
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенсионерите ли са най-важните за икономиката ?!Зелените коридори са удар за оборотите в магазините.Наистина ли нямат време да пазаруват щом не ходят на работа?Ама нали уж и пари нямаха бе ?!
74
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 78Коридор..към Терминал 2Отиваш в свободна Гърция,за да излизаш с SMS и да се придвижваш с код?Абе, мрънкалниците са ми ясни.Тук ти надуват главата да протестират, а в чужбина им се качват на главата, но си траят. За не по- добър стандарт на живот.
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аптеки Ремедиум са огромни като супермаркет. И стоки за бита продават.Сега ще се чудят как да се справят
72
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До76 ,, чухте ли Коцето...Чухме го, да. Нищо ново. Тревожи се за нас Чухме обаче Радев. Призова да носим маски.,да спазваме дистанция и дисциплина.Осем месеца бяха необходими за фатмашкатаглава да схване сериозността на положението.Добре,че беше естонския премиер
71
2
 
5
 
! Отговори
Тъпотии преди 3 години
Абсолютни.
70
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***...bg pensionerite opredeliat rabotnoto i pochivnoto vreme, oborotite, pechalbite na krib i bsk, bg ikonomika, bg vatreshen bruten produkt, prihod 20 procenta dds, bg darjaven energien prihod v bg darjaven budjet :-)))) ..tva sigurno e izobretenie na aka de mi ci te, pro fes or ite ot ban...a blagodarenie na tesi umni pes stapki dradev pravi ot benebeto zlatna ribka na evropeiskata banka i mejdunarodnia valuten fond...o yeee... na krehkite ramene na bg pensioneri ot mvr i bg armia :-))
69
7
 
7
 
! Отговори
Чухте ли Коцето преди 3 години
Ангелов?Каза, че държавата се затваря ако правителството иска да спаси живота и здравето на хората.АмииииииииииииииЯвно тулупа не иска товаТоест, той и управляващата коалицияИСКАТ ХОРАТА ДА ДА БОЛНИ И МЪРТВИ.Поне си признаха, че досега отричаха:)))