13-годишен е със счупена челюст, след нападение от съученик

Бутнато колело е причина за спречкаването между двамата
12 фев 2021 11:10, Ния Христова
31
13-годишен е със счупена челюст, след нападение от съученик
Снимка: Pixabay
13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като е било нападнато с юмруци от по-голямо момче. Бутнато колело става причина за спречкването между двамата, предаде Нова тв.
 
Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали сигнал в полицията и по случая вече има образувано досъдебно производство.
 
"Минаха 2 седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му.  ападението се случи на 27 януари. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото му и другото дете го удря с юмрук в челюстта", разказа  майката на пострадалото дете Нина Стаматова.
 
Тя каза още, че в деня на инцидента по-големият й син е отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Майката обаче го е изгонила.
 
"Бях много разгневена и написах пост в профила ми във Facebook, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментири майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но аз отказах", каза още Нина Стаматова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 59288Дова е явно за побойника.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Ами жертва е, когато някой не може да се контролира. Бутнал колелото и заслужава да му се счупи челюстта, да стане инвалид, без зъби, даже смърт. Така и насилието вкъщи над жените, които казват очевидни неща, които не се приемат и с бой наказват.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от репортажа стана ясно, че 13 годишният е действал агресивно и е получил възпираща сила.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АсенСлучвало ли ти се, та да даваш такива коментари? Трябвало е родителите на побойника да отидат при пострадалото дете. Да се извинят, да предложат помощ. Така утре побойникът ще убие някой по невнимание и агресия. Да ви напомня ли няколко починали деца заради ритник ито в училището? С каква сила трябва да удариш детето, та да му счупиш челюстта?
23
3
 
3
 
! Отговори
Извод преди 3 години
Тъкмо вече ще знае кога и защо да си отваря устата.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето точно този вид хлапенца са тия, дето нито присъственото обучение, нито онлайн могат да им помогнат. Съответно пък родителката на побойничето е от вида, дето искат учителите да им гледат децата.
21
5
 
10
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Ама е пратила по големия брат , да отмъщава нали .
20
2
 
19
 
! Отговори
До до 14 преди 3 години
Едва ли ударът е бил точно прецизиран с цел счупването на челюст. Но на един ранен тийнейджър трудно може да се обясни, че всяко действие си има последствия, като това важи и за двете страни с пълна сила. Нас едно време ни учеха за причинно- следствената връзка...
19
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо виновника винаги се изкарва жертва?Явно за някой бутането на чужда собственост не се счита за нападение?Странно изкривяване
18
1
 
10
 
! Отговори
59288 преди 3 години
Има едно неотменимо условие за наличието на свобода и демокрация - определена степен цивилизованост. Новит тоталитаризъм внася агресивни модели на взаимоотношения и дава предимство на по-силния физически, финансово, политически. Самите розтели се някакви зомбирани палячовци,които се занимават с фейсбук и не са наясно с основното си задължение - да възпитават децата си да уважават и зачитат околните, да не причиняват на никого това, което не искат да ги сполети тях самите.
17
3
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Ами значи и тебе ще те съдят - нали се сещаш, че да чупиш челюстта на някой заради това, че ти е бутнал колелото, ами не е у ред.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мама и тате не са ли му казвали "Не би мирно седяло не би чудо видяло?"
15
6
 
3
 
! Отговори
Skunka преди 3 години
Какъв инвалид за цял живот!?На мен ми счупиха челюстта 2009 с гипсирана ръка, два месеца шини, операция, на 6-я месец си ядях вратни пържоли. Боксьорчето го осъдих и точка. За какво се пише в новинарски сайт за това!? Майлата във фб я разбирам.
14
4
 
8
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Съд и да плащат до дупка да им дойде акъла в главата
13
0
 
2
 
! Отговори
Оливер преди 3 години
До Анонимно 12Като е населена с такива като теб каква да е???
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На един мой суъченик му бяха счупили челюстта само защото не беше от въпросното място. Но честно казано, и аз сигурно щях да ударя ако някой ми събаря колелото. Както се казва на чист български: Play stupid games, win stupid prizes.
11
2
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Така е при нас npocтолюдието
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледат от сина на баш фигуранта децата!!!
9
9
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Тук не става въпрос да са се поступали. Едното дете ще е инвалид щял живот!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ако съществуваха ТВУ-тата щеше да е така?