Заведенията се готвят да отворят на 1 март, излиза скъпо

Обявиха награда за снимка на Мутафчийски или Ангелов в заведение
15 фев 2021 10:05, Ния Христова
52
Заведенията се готвят да отворят на 1 март, излиза скъпо
Снимка: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов заяви, че на 1-ви март заведенията със сигурност ще отворят врати. Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обаче предупреди, че пикът на новата зараза може да дойде точно преди изборите. 
 
От Сдружението на заведенията обявиха награда за всеки, който снима министъра на здравеопазването или членове на оперативния щаб в заведение. Провокация ли е това от страна на ресторантьорите и готвят ли се да отворят на 1 март?
Още по темата
 
"Едно отваряне на заведение не е толкова лесно. Трябва сериозна подготовка на обектите, които дълго време са били затворени. Това отваряне е и много скъпо. Искрено се надяваме това обещание на министър-председателя да бъде спазено", заяви Емил Коларов, председател на Сдружението на заведенията, в ефира на Нова ТВ.
 
От Сдружението апелираха към здравните власти да обяснят каква е разликата между заведенията в хотелите и тези, извън тях. Ресторантьорите искат да знаят и защо те не влизат в групата на отворените обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоалетните ще бъдат чисти, когато масата българи се научат на култура на ползването им.... ... ...Култура на ползването, но и култура на почистването на тоалетните е нужно.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
BondДобре де, кое пък толкова излиза скъпо да отвориш заведение, което не е работило 4 месеца? Да заредиш първоначално с продукти и пиячка ли?Ама и тия нямат угодия. Винаги съм ги защитавал, но с такива неумни аргументи стават за смях._______Предполагам, че дори си имат достатъчно алкохол от преди.Остава една храна...Но, както казват те, трябва да повикат персонала от провинцията!!! Това, виж, е сложно и иска време. Уж били на улицата, ама им трябвало 1-2 седмици да ги повикат.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧокоСтойте си датворени тогава! Не всички ще хукнем към ресторантите ви!
48
0
 
4
 
! Отговори
АБЕ... преди 3 години
ХЕМ СЪРБИ... ХЕМ БОЛИ---КОМУНИСТИЧЕСКИЛИГОТИИ... ХАХАХААА.... МНОГО ВАЖНО!!!!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е като им е скъпо отварянето, да не отварят, що за лиготии
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то пък като хукнат да ходят на ресторант
45
1
 
15
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Както винаги сте недоволни! Мрънкахте за отваряне,сега пък скъпо излизало!:))) Безплатни удоволствия И лесни печалби няма... Така или иначе продуктите ви, ще са от миналата година!:)))
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ресторантитев стария им фасон и порядък са чао. Чакат си тевръщане назад и диплене напред. Накъде бе. Ни назад, ни напред. Изчисти си авгиевите обори, после се огледай и ослушай добре накъде ще поемеш.
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питаме на собственичката на закусвалнята има либанички с чисто краве масло и с хубаво сирене. Дръзкият надменен отговор:"Такива си ги правете вкъщи!"Ценоразписът е като за с истинско масло искъпо сирене обаче.Не че има описание на продуктите. Куче влачи, начи
42
5
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Каква е гаранцията, че ресторантите ще останат отворени въпреки бройките. Защо трябва да се назначава персонал, който след две седмици да бъде съкращаван? Защо трябва да се зарежда с храна и напитки, които после да стоят заключени или във фризери до лятото?Повечето ресторанти не са отоплявани от ноември. За да стане нормално топло вътре, отоплението трябва да се пусне поне ден,два по-рано. А това са пари.
41
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До пияница мистикЧервените шизовци никога няма да се оправят :))))))))))))))))))))))))))))))))))Викат няма да се ваксинираме, след малко пищят що няма ваксини?!?
40
5
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Постове на комунистическият *** от БСП/ДПС:1.: Бойко отваря заведенията: Край! Държавата ще пламне. Тоя за нищо не става, Доган и Нянкова да идват на власт, те ще овладеят пандемията. Сега е геноцид2.: Бойко не отваря заведенията: Край! Тоя мял0умник ни ограничава свободите заради някакво измислено грипче. Тоя за нищо не става. Доган и Нянкова да идват на власт, те ще овладеят пандемията. Сега е геноцид
39
0
 
9
 
! Отговори
Имагинерно преди 3 години
До Случаен минувачПростотия и тъпотия .Снимки щял да плюе що за малумие?
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембеджийници с продажба за вкъщи планират ли се? Космически оборот ги очаква.Мекичарниците къде потънаха? Свестни, истински козунаци, които не са превтасали, с истински яйца ще се появят ли отново?Стига тарикатлъци и далавери в храните!
37
1
 
5
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
до До 30Колко добри готвачи Майстори познаваш, дето сами готвят в ресторантите си ?!
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
малоумнният Баце ще отвори държавста за да пламне преди изборите. То бива глъмарщина ама това е по скоро геноцид
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоалетните ще бъдат чисти, когато масата българи се научат на култура на ползването им.
34
1
 
3
 
! Отговори
Дюнери за всички преди 3 години
Мимаса си работеше през цялото време, бал съм ги.
33
1
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Плюят некадърниците който не стават за нищо и все някой друг им е виновен.Никой добър готвач не би плюл в Храната. Това все едно да плюеш на себе си и на професията си.Не Всеки може да е добър готвач, но в България всеки разбира от всичко.
32
11
 
10
 
! Отговори
Кътю ресторантьор преди 3 години
Споко оплаквачките. Имаме си редовни клиенти. Ще напълнят обектите и пак ша ми са молите за резервация. Карам си ЕС класата и си свиркам