Напрежение пред съда в Разлог заради масовия бой

Десетки поискаха справедливи присъди за участниците
92

Напрежение в Разлог заради масовия бой в заведение.

Десетки жители на града се струпаха пред Съдебната палата, за да поискат справедливи присъди за участниците в мелето.  

Още по темата
Точно в 8.30 жители на града дойдоха пред Районния съд, в който бяха докарани петимата задържани за масовия бой от четвъртък вечер. Хората настояват органите на реда да вземат мерки за прекратяване на подобни инциденти в бъдеще, предаде Bulgaria ON AIR.

На протеста присъстваха и близките на тежко пострадал мъж вследствие на боя. Той е настанен в болница. От снощи полицейското присъствие в града е засилено с цел туширане на напрежението между жителите на Разлог и ромската махала.

"Това е моят син, зле е момчето, в болница е. Поискайте информацията, нека да ви я дадат, за да видите, че децата си стоят на масите и нахлува тумба, която започва да ги удря със столове, с маси, с какво ли не. И накрая да се каже, че нашите деца са виновни и да им пишат актове за хулиганство. В България е престъпление да седнеш в едно заведение", коментира бащата на едно от момчетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Разлогнапрежение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Детето сигурно има внуци пие и пуша.
29
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До онзи ден всички коментиращи гилотинираха младата даскалица защото викала по децата.Е,сега на това дете-ромче е ударено шамар ,пред ,,невинните"клиенти на заведението които по никакъв начин не са защитили детето.
28
5
 
26
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Искахте демокрация и евроценности, на ви сега ;) !!!
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доживяхме ромеите да имат повече права от нас в собствената ни държава не случайно едни наши съседи са ги вземали в башибозука прослувут със своята жестокост
26
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за този водач на партия, който обещае да либерализира закона за притежаване на късо нарезно оръжие. Средно образование да е единственото условие.
25
2
 
21
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Политическите партии ранят Маалите защото са им нужни за изборите. а уж, изборите, не решавали нищо. Ако бе така, немаше да се раздават пари на Маалите. Значи, изборите решават доста неща. И когато редовно раздаваш пари на Маалите в България, ти правиш членовете им значими,а когато се почувстват значими, те започват да господстват, защото са и многобройни. Докато българите са разпокъсани, слаби, безволеви и неверници. Логично е, да бъдат претопени от Етносът;))) Мрънкането пред съдът е пример.
24
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето овце си мълчат понеже не са потърпевши, но индийците и до тях ще стигнат.
23
1
 
32
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
4 години не им стигнаха на патриотарите да се справят с махалата да се спрат спаричните помощи децата в детски градини и училища които не иска и нарушаваправилата обратно към индия
22
5
 
12
 
! Отговори
Моля преди 2 години
Съберете пари на Слави да ни избави!
21
0
 
12
 
! Отговори
Тцтцтцтцтцтц преди 2 години
Много важно! Важното е, че Тошко каза, че вече нема да е така!
20
1
 
41
 
! Отговори
лошо преди 2 години
Отглеждаме си ***, които ще ни унищожат. Ние ще станем първата държава в света, която е променила етническия си облик доброволно и без съпротива.
19
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да действаме като тях и като се домъкнат в български квартал да се чувстват нежелани, както се чувстват българите, когато отидат в ромската махала.
18
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой виждал ли е Гешев? Да не би още да обикаля гората да търси Янек?Абе кво стана с показнаия разстрел в София?
17
0
 
47
 
! Отговори
не става преди 2 години
Изключително неприятни са станали нашите шведски съграждани. Две хлапета ме врънкаха за пари и изпаднах в тих ужас, след като установих, че не мога да се защитя без да ги набия. Тъкмо вече щях да шамаря и една баба ги спаси като им даде пари.Хора внимавайте, ситуацията с тях ескалира внезапно и без причина.
16
0
 
41
 
! Отговори
Чалгария преди 2 години
Само да вметна. Според института за демографски изследвания, през 2050 г. 25% от населението ни ще е шведско, а 40% от новородените ще са шведчета. Така че подобни новини ще зачестяват, ще зачестяват и случаите на тормоз над българи.
15
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С диваци няма как да правиш нищо нормално. Това не разбира от дума а от насилие
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам обект и няма да обслужвам роми. Проблем?
13
4
 
11
 
! Отговори
Слави преди 2 години
Ще се изкаже по въпроса, ако му съберете по пет лева!
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова не трябва да се допускат и мигранти от ислямистки страни вижте на какво е заприличала Франци. Там видни генерали предупреждават Макрон, че са пред гражданска война, а оня миналата година разправяше колко са лоши българите и че малийцитее са добре дошли, ама честити да са Ви.
11
2
 
18
 
! Отговори
PEDALE VERBOTEN преди 2 години
До АнонименПо-голямата част от Гренландия и някои от научноизследователските полярни станции в Антарктида са все-още Gipsy-free territories .. ;))