Пътят към Гърция отново кошмар, опашки на "Кулата" от сутринта

Към 08:00 часа колоната от коли е около 2 км
20 юни 2021 08:43, Ния Христова
145
Пътят към Гърция отново кошмар, опашки на "Кулата" от сутринта
Снимка: БГНЕС
На граничен пункт "Кулата" още рано тази сутрин се образува сериозна опашка от автомобили.
 
Към 08:00 часа колоната от коли е около 2 км, а от около час и половина не е мърдала.
Още по темата
 
Повече от час и половина опашката не е мръднала заради смяната на екипите от служители на граничния пункт от гръцка страна.

И днес българите, които отиват на почивка в Гърция, ще трябва да чакат часове наред, като заради високите температури не могат да стоят в колите си, и са превърнали площта пред граничния пункт в "площад "Калотина" - за разходки, хранене. През вчерашния ден се изви и хоро.

 
В събота колони от леки коли и камиони чакаха с часове за преминаване в южната ни съседка. Причините за трудното преминаване през пункта са няколко - огромният брой румънски туристи, както и стриктният контрол на влизащите от страна на гръцките власти. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
13
 
! Отговори
Бяла роза преди 2 години
Ако беше на запад хората щяха да изринат некадърните митничари заедно с павилионите и бариерите а нашите играят бяла роза хоро и журналистите като ги питат викат - ами ще чакаме какво да правим! Овча маса!
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко, братя "българи" - ИЗЧЕГЪРТАХМЕ Бокото, при коМУНЬО-кривителството няма как да стигнете до границата с Гърция, камо ли до Бургас. Да си стоим в панелките и да гласуваме за Тошо-коМУНЬОизма - няма тапи на границите, РАХАТ отвсякъде, всеки член на Партията е баш най-гладният ЧЛЕН-некадърник отникъде - "Да живее БКП"!
76
10
 
6
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
BG Митничарите бавят Хората .Трябва Министъра на МВР да прати ГДБОП да арестува всички Митничари от ГЕРБ назначенията .Гърците работят на пълни обороти и не правят проблеми - нашите корумпета митничари са алчни и искат пари .
75
4
 
15
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Няма такъв загубен Народ прав е Слави :))) да играеш хора и да висиш цял ден на границата!
74
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно шопите са по цял ден дрогирани с мента глог и валериан иначе няма как нормален човек да си го причинява това чакане и изродщина
73
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АХ ТИЯ ГЕРБ- НАЧИ БЪЛГАРИТЕ СТАНАХА ТОЛКОВА БЕДНИ ПРИ ГЕРБ, ЧЕ ЧАКАТ ПО 5 ЧАСА НА ОПАШКА ДА ПРЕКОСЯТ ГРАНИЦАТА ЗА ПОЧИВКА- А СЕГА КАКВО НИ ЧАКА С ЧЕРВЕНАТА КОХОРТА ЩОТО ПОМНИМ- 2009Г- 180ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 82ЛВ МИН ПЕНСИЯ- АМИ ГЕРБ СА ВИНОВНИ ЗА ОГРОМНИТЕ ОПАШКИ.
72
4
 
14
 
! Отговори
хихи преди 2 години
Няма такъв мазохизъм да чакаш цял ден , да си трошиш нервите за една Гърция
71
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опашките на границата с Гърция са КОШМАРНИ! При комунизма на Царя, Станишев и Орешаров ОПАШКИ нямаше - ЗЯЩО! Боко е виновен!
70
3
 
4
 
! Отговори
герберски трол преди 2 години
До 76. 50% викаш. Ами значи сме много. Вие що не се съберете повече и да ни надпишете? Нали сте повече, нали вие сте прави, айде. Нещастници.
69
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналото лято в Царево (Мичурин, все си е комунистически) настаниха трима души в стайче от 10 квадрата с древна печка на дърва не като функция, а като за уж "декорация". След 13 часа нямаше как да се изкъпе човек, поне още десетина селя...ндури те бутат извън опашката. След третия ден се изнесохме, макар че бяхме платили за ДЕСЕТ дни. Е, защо да не замина за Халкидики - моля за поне ЕДИН разумен аргумент!
68
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха! Прав си! Няма кьорава кола! Поредната поръчкова статия е това!
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА НЕ БИ НЯКОЙ С ШЕСТ-ЦЕВЕН ГАТЛИНГ ДА ВИ КАРА ДА СЕ ТРУПАТЕ КЪМ ГЪРЦИЯ. ЩОМ СЕ ТРУПАТЕ ДОБРОВОЛНО - ВАШ ПРОБЛЕМ. АЗ НА ОПАШКА НЕ СТОЯ И ЗАТОВА НЕ ХОДЯ.
66
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
50% от коментарите са от гербави ***, които уж косвено хвалят алчния нагъл престъпник от ромски произход от село Банкя. Много сте жалки!
65
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опашките са от новозабогатели румъняски. Много от тях са се наболи с вездесъщите ваксини и сега се мислят за безсмъртни.
64
2
 
1
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
остров крит, може и да е така, ама е поне скрито, не е открита подигравка, както на бетономорието
63
0
 
5
 
! Отговори
Има кой да ги окоси преди 2 години
бурените.Поморийския кмет пръскаше миналото лято против комари и кърлежи.Паркинга там - безплатен, а таксите пристанищни - два пъти по-ниски от несебърските напр.
62
2
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До 72. Боко е от 2009, глу.пак. Преди това нали бяха други - червени, сини, цар. Е, по-добре ли беше?
61
6
 
11
 
! Отговори
остров крит преди 2 години
само ако знаете как ви се присмиват малаките,въобще няма и да си помислите да идвате тук в гърция,казвам го защото говоря гръцки на мнго добро ниво,смеят се и се имат за голяма работа гърците а вие продължавайте да идвате тук смешници,,,,
60
4
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
Айде бе, радеф, нали беше много велик, нали щеше да управляваш много по-различно и успешно? Що не се оправяш - митниците са ваши, гранична полиция също? Що? Те хората го казват ясно с коментарите си.
59
3
 
3
 
! Отговори
До 67 преди 2 години
До АнонименНе Боко, а Европейския съюз. Членството ни в него все пак ни носи някакви позитиви, въпреки колосалното крадене на фондовете, безхаберието на властите и всеобщата безстопанственост! Представям си ако не беше Боко и неговите мутри, а нормална власт начел през тези години...