Заради бънджи скокове затварят аварийната лента на виадукт "Бебреш"

Той се намира при 38-ми км на АМ "Хемус"
19
Заради бънджи скокове затварят аварийната лента на виадукт "Бебреш"
Снимка: АПИ

От 8:00 до 16:30 ч. за провеждане на бънджи скокове ще бъде затворена аварийната лента на виадукт „Бебреш“, при 38-ми км на АМ „Хемус“ в посока София, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание от 40-ти до 38-ми км на магистралата.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Хемуслента
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да скачат от покрива на някой по висок блок и по възможност без бънджи. Така няма да пречат на хората тръгнали да пътуват, а и ще се редуцират малко търсачките на силни усещания
14
2
 
7
 
! Отговори
Силно Притеснен преди 2 години
И аз къде ще си карам БМВ-то !? Ще трябва да се бутам с простолюдието в лентите за движение. Ще отидат два чифта ламби от пресвяткане
13
2
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Там спрях преди години, твърдо решен да преодолея страха си от височини (акрофобия)...Еми стоях там 20мин, и дойде моя ред да ме вържат, ама признавам си - отказах се. Много е високо братче. Всъщност е най-високият мост на балканите. Как са го изчислявали без софтуер за земетръс 80те години не знам, а за работниците просто нямам думи - Поклон.Гениално строително постижение за малка България.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тунелите? Тях няма ли да затварят? При великия Вoжд един тунел се ремонтираше (не строеше) 4-5 години, за по добро усвояване на средства!За справка! Тунел Витиня е построен за 11 месеца. Наскоро ремонтиран за 5 години! Гарантирано от ГРОБ!
11
3
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Че откъде накъде ще затварят?Да няма бедствие или война я?То на когото му скимне и затваря!Който затваря плащал ли е пътен данък,винетки,застраховки както плащаме за колите?
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магистралата е направена за движение на лекотоварни и тежкотоварни МПС. Също така и автобуси. Не е направена за да се скача с бънджи от мостовете. Ние плащаме винетки и тол такси за да се движим по тази магистрала. Не съм съгласен да бъда ограничаван, въпреки че съм платил заради щуротиите на 10 човека дето искат да се хвърлят от мост, вързани с въжета за краката. Да си намерят друго място или да си построят такова. Кой допусна това???
9
6
 
3
 
! Отговори
Ko? преди 2 години
Ако беше сега боко щеше да даде пак от неговия джоб държавна пара да хасфалтира, не да му скачат с бънджита!
8
2
 
5
 
! Отговори
Наградата "Дарв преди 2 години
Ако от и скука нямат с какво друго да си вкарат тръпка в живота, да скачат повече и по-често. Вчера един "инструктор" по бънджи в Русия стана поредният отлетял във вечността - екстремалните "спортове" са затова, да прочистват генофонда от изкукали.
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хейтър, нормално е да не разбираш, за разбирането се иска мозък. И защо да са шашави?
6
2
 
5
 
! Отговори
Хейтър преди 2 години
По-скоро тези дето скачат с бънджи са изветрелите. И не разбирам защо заради някакви шашави магистралата ще се ползва не по предназначение.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, хахахах, присъдата. А това откъде? Не ви ли е срам, Неделя още 9 часа сутринта сте изпаткали.
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хейтър, напълно изветрял си, момче. Там постоянно се организира бънджи и се слагат временни ограничения.
3
4
 
11
 
! Отговори
Хейтър преди 2 години
Магистрала Марица се затваря заради пикник на турски гастербайтери...А магистрала Тракия се затваря заради гонка с каруци организирана от пазарджишката ромска организация.... Що за нелепост???Представяте ли си някакви хипита да решат да скачат от някоя магистрала в Италия или Германия.
2
3
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко плаща туй Бънджи на АПИ да скача от моста :)))
1
7
 
6
 
! Отговори
само в бг преди 2 години
не може ли да затворят целия мост? защо излагат на риск скачането? ще им дадат друг маршрут и да заобиколят