Пострадалите при трагедията в Айтос се борят за живота си

17-годишното момче има спешна нужда от преливане на кръв
15 сеп 2021 09:17, Ния Христова
8
Пострадалите при трагедията в Айтос се борят за живота си
Снимка: БГНЕС
Състоянието на двамата пострадали при катастрофата в Айтос остава тежко. 
 
17-годишното момче и шофьорът на камиона все още са с опасност за живота в отделението по „Реанимация“ на УМБАЛ - Бургас, съобщиха от болницата.
Още по темата
 
Момчето се нуждае от преливане на кръв. Негови близки отправиха апел в социалните мрежи към доброволци да помогнат. 
 
Те могат да дарят кръв в отделението по трансфузионна хематология в УМБАЛ Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Док преди 2 години
Зверско претоварване, пипани ограничители за скоростта, подкупени магистрални ***..ВИИ(ДАЙ, вече ИААА) и резултата е налице. Тая година зърнарите прибраха 7млн. тона зърно(абсолютен рекорд за нашата родина) и бързат да натоварят корабите във Варна и Бургас, а за нас после трето качество зърно от Украйна и Русия. Те това е нашата татковина.
5
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Лека им пръст на жертвите и сила на роднините им. Шофьора има вина за трагедията че не е съобразил ситуацията,но разберете че шофьорът не бива да се вини относно претоварването на камиона едва ли човек със категория Д, не е наясно с претоварването,сигурно е бил натискан от ШЕФА на фирмата да вози двоен товар за по-голяма печалба.а и тези фирми "хващат" ДАЙ да не спират техни коли и им казват:"ида стане нещо само ми звъниш Аз ще се оправям с тях или ще ти платя акта в краен случай-ти карай"
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-наглите "шофьори" след трактористите са тираджиите ! Като се качат "нависоко" и няма друг като тях !
3
3
 
8
 
! Отговори
69 преди 2 години
Категорично и незабавно трябва да се спре произвола на т.нар. "професионални шофьори"!?Мерките трябва да бъдат намаляване на максимално разрешената скорост за тежкотоварни над 3.5 тона на 70 км./ч, психотестове на всеки 12 месеца в различни специалиьирани здравни заведения, забраняване изореварването на магистрали!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до там сме в здравеопазването, че всичко става с познати да дават кръв, апели от близките молещи се за дарения и кръв. Сомалия, Сомалия.
1
0
 
27
 
! Отговори
paul61 преди 2 години
Докато не се спре претоварването на камионите и не се повиши квалификацията на шофьорите тези трагедии ше продължават да се случват . В България се раздават разни картончета за квалификация на водачите , а дали картончето може да управлява камиона ?