Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница

Тя е избягала от насилника си, но се страхува да излезе от вкъщи
Обновена: 5 дек 2021 22:01 | 5 дек 2021 22:00, Ния Христова
268
Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница
Снимка: Pixabay
Жертва на насилие разказва за преживения ужас и търси помощ. 27-годишната Деница месеци наред живее като затворник, защото се страхува от насилника си, разказва тя в ефира на Нова тв. Успяла да избяга, но се страхува, че ще бъде убита, защото мъжът продължава да я заплашва.
 
Насилникът на Деница скачал върху главата й, душил я, биел я с кабели с метални шипове. Жената успява да избяга преди 7 месеца.
 
През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи са се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Тя благодари на тези хора, твърдейки, че те са спасили живота й.
 
Деница дори сега не излиза от вкъщи, освен когато знае от познати, че той със сигурност не е в града - Варна. Детето й излиза само с баба си.
 
Насилникът на младата жена вече има присъда от година и половина пробационна подписка, но това не го спира да продължава да тормози нея и близките й всеки ден.
 
Деница се чуди дали трябва да е поредната жертва, намерена в куфар, за да може един престъпник да влезе в затвора.
 
Министърът на правосъдието в служебното правителство Иван Демерджиев направи коментар относно този случай и обеща, че ще посредничи за това МВР да предприемат необходимите мерки. 
 
"Категорично като общество не можем да си позволим това да продължава. Министерството на правосъдието беше сезирано във връзка с това, че може да инициира законодателни изменения и да разработи такива. Работи се по темата. По този конкретен случай трябва да се търси помощта на МВР, за което се ангажирам да посреднича, както и на прокуратурата", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До :(Адски си прав! Съжалявам го това момиче, но и то си е виновно. Още при първия удар е трябвало да ѝ светне лампичката, че няма да е добре да остане при този! Ако мога бих ѝ помогнал с каквото мога, но не знам как. Да го пребия този няма да помогне само ще влоши нещата и да не се стигне до убийства и такива. Затова кажете как може да ѝ се помогне на момичето и бих и помогнал.
115
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масово в момента е пълно с жени около 30 с едно или две деца от различни мъже изоставени и си търсят абдали да им гледат децата.
114
9
 
6
 
! Отговори
Красимир преди 2 години
Споко, утре ще пуснат още една такава поръчкова статия. Днес.бг излагате се, станахте новото Дойче Веле.
113
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво да направим че от маллоумните или от мазохизъм е седяла при него.Да е мислила когато се е захванала с него.
112
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо е стояла при него?! Аз съм жена и ако някой ми каже дума на криво ставам и си тръгвам или го гоня, ако той е в моята къща. Може ли да нямаш до там самоуважение и да стоиш с някой, който ти посяга?! Това е абсолютен патологичен мазохизъм? Каква любов, каквои 5 лв! Ставаш и си тръгваш и по пътя плащаш на двама да го хвант и да му насинят *** с ритници, ей така за спомен!
111
0
 
3
 
! Отговори
до 196 преди 2 години
Пусни си Джена - Горкото момиче, льoльовец
110
7
 
2
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Ще я взема с мене в камиона в Америка. Ще носи розови чехли, а догодина ще имам баня и *** в кабината. Имам и аър фрайър, всичко е точно и ми се получават нещата. Влязох и в ТВ, шоумен съм, не съм ***.
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До :( 198И ти си Иииииитттт нали :)
108
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали жените феминистки искат равни права .Значи трябва да се бием все едно се бием с мъж
107
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правосъдието у нас е наистина абсурдно: година и половина пробация за този изверг, а за нарушил карантината, защото искал да помогне на болно дете - 3 месеца затвор (условно) и 10 000 лв. глоба!!! И то на безработен човек! Що за съдии са това, що за закони?!
106
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сегашните жени са пълна скръб ,разглезени с претенции а за 5 пари работа не могат да свършат Мислят си че като имат една дудда и е достатъчно .
105
8
 
29
 
! Отговори
:( преди 2 години
Така се получава, защото жените все си падат по "лоши момчета". Познавам човек, който пребиваше жена си, докато тя не издържа и го изгони. 3 месеца след това *** си намери нова жена. В същото време познавам мъже, които не са удряли никого през живота си, работят като IT-та, взямат огромни заплати и пак не могат да си намерят жена - "много са скучни" според жените.
104
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде бе Рашков, нали много ги хващаш......
103
2
 
33
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
"Работело се по темата". Какво нахалство от страна на полицията и нищоправене!Възмутен съм до край! Негодникът насилник е за зад решетките на минутата! Горкото момиче. В цивилизована държава ще натикат побойника веднага или в затвора, или в лудницата.
102
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да ме оставят за 5 минути с насилника насаме
101
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тези, които отварят нонстоп ключалки, аккто вие казвате, не са правилото, така че примерът ви просто не върви. Повечето мъже са по-умерени, както и повечето жени, освен ако професията им не изисква да сменя по десет на ден, отнася се и за мъже. Разбирам мъжката ви солидарност, но в случая не върви. 90% от мъжете изневерявали според проучванията, с кого според вас - единственото разумно обяснение е със същите жени като тях, да не би всички да си плащат на професионалистки, да, ама не.
100
13
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Тъй като доста хора отбелязаха, че всички тия статии се пускат заради скапаната истанбулска конвенция. Най-голямата ирония е, че последната преграда пред приемането й у нас в момента е жена - Корнелия Нинова. Но тя е достойна жена и знае каква е истинската цел на конвенцията. Определено не е защитата на жени от домашно насилие. Премахнат ли Нинова по някакъв начин, идват истанбулската конвенция и другите джендърски закони у нас. Освен ако не излезем на масов протест може би.
99
11
 
3
 
! Отговори
До един преди 2 години
Нали знаеш обаче лафа за ключа, който отваря много врати и за ключалката, която може да бъде отворена от много ключове? Еми, баш така си е. :-)
98
3
 
20
 
! Отговори
един преди 2 години
До 181 - ами кои са тези многобройни сексуални партньори, я ми обяснете, да не би да са дошли от друга планета? Нали са мъжете! Беше обяснен по-долу този феномен. Много от моите колеги не щат да се женят, а предпочитат точно такива многобройни връзки, защото им е много по-лесно така. Да се обвиняват само жените е доста несправедливо.
97
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нужни били законодателни изменения, иначе нищо не можели да направят. Ако съм разбрал правилно, можеш да хванеш някого, да скачаш върху главата му, да го душиш и биеш с кабел с метални шипове и полицията не може да ти направи нищо?!!! Или се намеква за Истанбулската конвенция?