Гюров с обещание: Без шоково поскъпване на тока след мораториума

Целта била да се задържат цените, обясни той
18 дек 2021 14:00, Петя Славова
92
Гюров с обещание: Без шоково поскъпване на тока след мораториума
Снимка: БГНЕС

Казусът с поскъпването на тока, коментира председателят на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров.

"Не мисля, че имаше някакво подвеждане. Смятам, че просто Десислава Атанасова, в нейното изказване, направи грешка, като каза 1 януари 2021 г. Съответно това не беше чуто от хората в залата, след като всички гласуваха в една посока", обясни той пред Нова тв.

Още по темата

По думите му, целта на това решение била да се задържат цените на тока, така че хората да не изпитат шок още следващата седмица. "И да дадем достатъчно време - седмица, две или три, на правителството да предприеме необходимите мерки за компенсиране на различните участници в този процес”, допълни председателят на ПГ на ПП.

"Няма да се стигне до шоково поскъпване на цените след падането на мораториума. Това е временно задържане, докато регулаторът влезе в своята истинска роля и се вземат необходимите решения да не се налага шоково повишаване на цените", заяви Гюров.

Той определи партиите като много различни. Това, според него се е видяло и по време на дебатите по 18 различни теми, които са дискутирали за оформяне на коалицията.

"Нашето виждане е, че ако започнем по ред на точките, по които имаме пълно съгласие, имаме поне две-три години работа по теми, по които нямаме разногласия. Естествено, в един момент ще дойдем и до тези, по които имаме разногласия. Нашата цел е когато търсим този баланс, той винаги да е в полза на обществото", заяви Гюров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
noema c kumapama преди 2 години
да сключим сделка: победените нямат право на глас!на педофилите от вас, цензурата бичеща минуси ежесекундно ще и пратим реклами с урсулка гола!при това преди "новините". в азия ще се увеличи числото на забременели. черните ще се почесват, а белите направо губят в надпреварата за работна "ръка". като бичкията на минуси, без данъци!
78
0
 
2
 
! Отговори
noema c kumapama преди 2 години
вие, вие, ти, ти ти... дето унищожи всичко свято, ще плащаш лично, със своите сълзи! или още си мислиш, че можеш да се скриеш зад разни "истанбилски" "конвенции" и всякакъв друг булллшит, а на практика педофилен педераcm.вие сложихте печата си на раята, а ние сложихме печата си на всеки от вас! хитро, нали! но за това ние живеем, а с "филантропите" е свършено. не за пари!
77
0
 
2
 
! Отговори
noema c kumapama преди 2 години
да ви припомням ли за поход(т)ите на кокистадорите, които налагаха с огън и меч "силата" на "имунизацията" дошла директно от "бога"- ек и богохулната урсулуспия? да ви напомням ли, как милиони хора бяха избити именно от днешните, не хуманни целители, а "филантропски" печалби? и да казвам ли как унищожихте, вие, да вие! подъсъдими австралийски затворник на кралицата, бушмените?
76
0
 
2
 
! Отговори
noema c kumapama преди 2 години
надявам се, че за поредний пат задоволихме егото на *** - психопатите! направо ме насолиха с минусите, което автоматически и по реакцията на Павловите ***, а и други "мислещи" ще ми напраскат минуси, което ще унищожи всички против "истанбилската". прозрачни сте, джедъри. никога не е имало по голямо Антихритко зло от джендърите, облечени в някаква власт!
75
0
 
2
 
! Отговори
noema c kumapama преди 2 години
невестулката на джендърите, които ни рекламираха "истанбулската", а сега "ваксините" дебне от всеки ъгъл! сякаш минусите и ще спомогнат за пре-избирането по пощата на ***... но винаги е on line, да блокира, праска минуси и сегрегира!на това джендърите викат стратегия за яхване на данъкоплатеца.
74
1
 
4
 
! Отговори
noema c kumapama преди 2 години
шоково поскъпване може и да няма, но три към едно светло/тъмно сигурно ще има.бустрирайте се тройно, при това мешано, за да не дойде нито едно от двете за тока! какво неее? ами ако помогне? :-)
73
1
 
1
 
! Отговори
Някой писа за цветя преди 2 години
за Радев.Може,но само еднократно,на процесия за известен северен квартал.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ни го описват това поскъпване просто до ти се прииска вече да е поскъпнало всичко. А ние да носим венци и цветя на Радев, че вече ни е огряло.
71
1
 
2
 
! Отговори
Кучето е заровено преди 2 години
в определението "шоково".Колко % е шоково поскъпване и колко % поскъпване не е шоково?За политиците и висшите чиновници 20% са бълха ги ухапала.За пенсионерите(които са с малки пенсии,а не със заплата и пенсия без таван като Радев)20% са лишаване от храна,лекарства и неща от първа необходимост.За дребния бизнес,работещ на ръба на оцеляването,20% са убийствени.За олигарсите е повод за задържане увеличение на заплатите на работниците им. А Кадиев говори за 64% увеличение.Докога ще ни лъжат?
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДемократИ да и не. Със застаряващо население много работодатели ще бъдат принудени да вдигат рязко заплати заради липса на работна ръка, а ако не успеят да осигурят стандарт рискуват да загубят и тази работна ръка на международния пазар(имиграция). Един умен бизнес, ще направи така хем да си осигури бъдещата работна ръка и хем да не се ръси излишно за глупости. Но уви, бизнесът в България все още е пеленаче и не се мисли в дългосрочен план. Най-явният пример е Полис София.
69
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 75Ти мораториум знаеш ли какво означава ? Айде стига лъга. Ще теглят заеми които ще се плащат отново от нашите данъци за да върви масрафа и после бизнеса ще намаже една дебела филия ако няма промяна на пазарите и цените ще скочат РЯЗКО, но не в отоплителен сезон и най-вероятно ще си останат и за следващия. А овцете ще се радват, че са ги остригали на пролет когато е топло.
68
4
 
6
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
Това "правителство" не е легитимно. СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД изхвърли на бунището при изборите всичките партийки, които сега правят "мнозинството". Това "мнозинство", което си го направиха подалите "оставки". И по-нататък с уйдурми, с шантажи и лъжи, същите, изхвърлените, отново се наместиха да управляват, не какво да е, а НАШАТА БЪЛГАРИЯ. Срам и позор за тях и за тия, които допуснаха този цирк да се случи пред очите на всички отрудени БЪЛГАРИ.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Енергетиката не е ли Слави ,упорито мълчи по темата ,даже и от фейса
66
0
 
9
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Да те обещаха да ни ***** майката,за сега го правят успешно!
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да въведем режим на тока, за да падне цената, да намалее търсенето. Режимът на тока ще бъде по нашата система 2-2 - два часа има ток, два часа няма ток.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната ще е постепенна, всяка седмица с 3-5 % по-скъп ток, вода, храна и т.н. Честита промяна, честит неадекватник за премиер, честит пияндурник за шеф на МВР, честит измамник за шеф на НАП, честит крадец за финансов министър и честито на г-жа Лъжа, която ще" управлява" останалите държавни предприятия, които не успя да приватизира с Техноимпекс.
63
0
 
9
 
! Отговори
Г.Юров преди 2 години
Промяната ще ви влезе малко по малко, няма да усетите никакъв шок !
62
1
 
9
 
! Отговори
izh преди 2 години
Комуномутренска им работа. Толкова алчни бързо да заграбят това дето сиа си го планирали, че не усещат как добродушието и инертността на българите се изпарява, въпреки всеобхватната медийна пропаганда
61
2
 
7
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Във всичко казано от тоя, няма логическа връзка! Тия ли искахме да ни управляват? Лудост някаква.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОБЕЩАНОТО НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО.