Проверяват граничните полицаи по случая "Горанов"

Той опита да премине границата с автомобил, издриван от Интерпол
21 дек 2021 16:45, Ния Христова
49
Проверяват граничните полицаи по случая "Горанов"
Снимка: БГНЕС
"В МВР тече проверка за поведението на граничните полицаи, които първо са отказали, а после са пуснали бившия финансов министър Владислав Горанов да напусне страната", съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде bTV.
 
Рашков изтъкна, че казусът не е толкова елементарен и допълни, че е възникнал въпрос, ако има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира.
 
На 18 декември бившият финансов министър опита да премине граничния пункт "Калотина" с автомобил, издриван от Интерпол.
Още по темата
 
Граничните служители казали на Горанов, че им апроблем с автомобила и се налага по-детайлна проверка. Вместо това бившия министър е направил обратен завой и си е тръгнал. Няколко часа по-късно е напуснал страната с друг автомобил.
 
Владислав Горанов твърди, че колата е взета на лизинг от голяма автомобилна компания през март миналата година. От самата фирма пък смятат, че става дума за така нареченото "клониране". То се прилага при крадени коли, които се изнасят зад граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
10
 
! Отговори
Напротив, преди 2 години
Рашков побърза да обяви че автомобилът бил "краден", и сега глутницата продължава да лае след тартора си! Ще чакаме да видим , кога Рашков ще се извини! Всички му верваме!
27
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 21В. Горанов е доказано патологичен лъжец. Отделно, не би трябвало да бяга, а да изчака проверката. Двете накуп са в полза на тезата, че Горанов СЪЗНАТЕЛНО Е ИЗНАСЯЛ КРАДЕН автомобил.
26
5
 
1
 
! Отговори
Ostawa преди 2 години
До АнонименБорисов може само пожарна да окрадне
25
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 19 "Къде е истинската кола, попита Рашков" Истинската кола е тази, която е карал Горанов. Внушението на Рашков, че те я клонинга е продължение на черния пиар, който разви с уж крадения автомобил. Истинския автомобил е в България и е лизингован на Горанов. Къде е клонинга Рашков може да пита шефовете си в Москва: тези, които са наредили спрягането на целия компромат, и които са обявили за търсене клонинг, който по една "случайност" се оказа карано от политическите опоненти на ДСарите.
24
7
 
11
 
! Отговори
българка преди 2 години
Горанов е изключително нагъл и това го знаем всички. Но НЕ е проблема в Горанов, а при полицаите. Ако това се случи на някой от нас, нали се сещате,че тръгнат две патрулки да ни пресекат пътя и да ни спрат. А той спокойно се връща, взима друга кола и излиза от същия граничен пункт. И кой го пуска - ами същите полицаи, но които ние им плащаме заплатите. Нас ни гонят до дупка, а за други има друг аршин ! ПРОБЛЕМЪТ Е В ПОЛИЦАИТЕ!
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЛАТА КРАДЕНА, КРАДЕЦ НЯМА
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В. Горанов е доказано патологичен лъжец, също сакто е доказано, че Борисов е автокрадец.
21
4
 
12
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Добре де, аз също имам нов автомобил и кво, ако мина границата и се окаже с подобен проблем, аз какво съм виновен? Защо да ме задържат, че и автомобила, особенно, ако всичко с документите е наред, а някой в друга държава го е клонирал! Аз пеш без кола да де прибирам, да загубя 50000 лева и да съм виновен без вина? Що за простотия, що за глупост? Какво е виновен служителя, нали вижда че е на лизинг с пълномощно, баш лизинга към банката ще продава крадени коли?
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15 "кой, Тойота в германия дет продава чисто нови бмв-та или набеденото Мото пфое, което отрича да е продавача?В. Горанов е доказано патологичен лъжец, също сакто е доказано, че Борисов е автокрадец." В случая, лъжците са тези, които внушават, че Горанов е карал краден автомобил (даже и Рашков не смее да твърди такова нещо, въпреки че си направи черния пиар). Шефа на Мото-Пфое вече ПУБЛИЧНО обяви, че колата е закупена чрез тях, и Горанов е изряден лизингонаемател. ТОЧКА.
19
6
 
6
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Тролчета мили, по всички телевизии дадоха интервю с Фурнаджиев, човекът който е внесъл колата, само вие продължавате да се въртите около опорките на Алкохолика, като стриптизьорки около пилон!
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо така бързо реагира онзи, който е продал въпросния автомобил и използва думата клониране. Ние се въздържахме да коментираме. Възниква въпросът откъде знаят за клонирането? Къде е истинската кола, попита Рашков и призова: нека помогнат на разследването в случая.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13"... колата е купена съвсем легално от дистрибутор, " - ъъъ. От кой дистрибутор, че не разбрах. Тойота в германия с чисто новите бмв-та ли? Щот Мото Пфое отрекоха да са те.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нищо им няма на момчетата
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 11 "Мото Пфое лицензиран за тойота ли е?" Вече чух три различни версии на това каква е била колата (Тойота, Ленд Роувър и БМВ Х7), с която Горанов е пътувал. Знам, че ви е работа да крещите по-силно това, което Рашков иска да внуши на обществото, но за пореден път ще се окаже, че сте участвали в разпространението на скалъпени от ДС историйки.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7"лицензираните дилъри не се занимават" - кой, Тойота в германия дет продава чисто нови бмв-та или набеденото Мото пфое, което отрича да е продавача?В. Горанов е доказано патологичен лъжец, също сакто е доказано, че Борисов е автокрадец.
13
1
 
12
 
! Отговори
крадеца преди 2 години
Затвор и нищо друго не заслужава !
12
14
 
4
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Цяла България разбра,че колата е купена съвсем легално от дистрибутор, само Рашков още рови в септичната яма, която сам е направил!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Вожда подаръците за добра служба са тикива, кво очакват, то някой забравен труп да няма в багажника, пак добре
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7 Мото Пфое лицензиран за тойота ли е?
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8 "В този случай, колата се задържа заедно с шофьора. Какъв обратен завой? В САЩ щяха да го направят на решето." Вече беше обяснено, включително и човек, който е заемал ръководен пост на тази митница, че описаната история с проверката и обръщането е невъзможна по множество причини. Жертви сте на поредния ДС компромат.