Проверяват граничните полицаи по случая "Горанов"

Той опита да премине границата с автомобил, издриван от Интерпол
21 дек 2021 16:45, Ния Христова
49
Проверяват граничните полицаи по случая "Горанов"
Снимка: БГНЕС
"В МВР тече проверка за поведението на граничните полицаи, които първо са отказали, а после са пуснали бившия финансов министър Владислав Горанов да напусне страната", съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде bTV.
 
Рашков изтъкна, че казусът не е толкова елементарен и допълни, че е възникнал въпрос, ако има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира.
 
На 18 декември бившият финансов министър опита да премине граничния пункт "Калотина" с автомобил, издриван от Интерпол.
Още по темата
 
Граничните служители казали на Горанов, че им апроблем с автомобила и се налага по-детайлна проверка. Вместо това бившия министър е направил обратен завой и си е тръгнал. Няколко часа по-късно е напуснал страната с друг автомобил.
 
Владислав Горанов твърди, че колата е взета на лизинг от голяма автомобилна компания през март миналата година. От самата фирма пък смятат, че става дума за така нареченото "клониране". То се прилага при крадени коли, които се изнасят зад граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камерите проверени ли са? Има ли достатъчно основания да отпадне съмнението, че господин Борисов де е криел под одеало в багажвика, заедно с кюлчета злато?!
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В този случай, колата се задържа заедно с шофьора. Какъв обратен завой? В САЩ щяха да го направят на решето.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5 "Има доста въпроси, тойота купена в Германия от Мото Пфое и дадена на лизинг." Въпроси "има" Рашков, лицензираните дилъри не се занимават с проджба на крадени коли. Не му попречи да си разгърне ЧЕРНИЯ ПИАР срещу Горанов.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да припомня, че протестърите, впоследствие преминали през чалгарството и превърнали се в Почтени радевчета ВСЪЩНОСТ СА ЛУЗЪРИ и заради това са абсолютни аутсайдери, а щракането на клавиатурата им замества ВСИЧКИ, което нямат в живота... ако Горанов иска да напусне страната, всеки случай няма да краде автомобил, а ще си вземе чист или ще лети със самолет... нас.рашков пак е бил на 5-6 ракии
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Черен пиар --- Има доста въпроси, тойота купена в Германия от Мото Пфое и дадена на лизинг.
3
12
 
9
 
! Отговори
Черен пиар преди 2 години
"Рашков изтъкна, че казусът не е толкова елементарен и допълни, че е възникнал въпрос, ако има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира" Казуса не е толкова елементарен, но обслужващите ДС медии и в момента продължават да пишат, че Горанов е бил спрян с "крадена кола". С други думи, Рашков пак направи черен Пиар, без никакви конкретни доказателства. А това, което е ясно е, че колата купена от Мото-Пфое е легалната, а това, което се издирва от руснаците е клона.
2
15
 
3
 
! Отговори
куку преди 2 години
Рашков не ли е клониран той ли е оригинала или е някой *** милиционер
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да припомня, че благодетел на горанов е доказан крадец на коли, съден в Чехия.