С над 150 км/ч, в дъжд: Турски автобус фучи по АМ "Тракия"

Пътни експерти казват, че няма да има нито един оцелял, ако катастрофира
Обновена: 16 авг 2022 09:28 | 16 авг 2022 09:19, Нели Христова
32
С над 150 км/ч, в дъжд: Турски автобус фучи по АМ "Тракия"
Снимка: Pixabay

Турски автобус е пътувал със 150 км в час по магистрала „Тракия“ преди няколко дни, когато валеше дъжд. Любителско видео, заснето от пътник в автомобил, показва как автобусът изпреварва много коли, преди да навлезе в тунела „Траянови врати“.

„Най-вероятно десетки други хора имат подобни клипчета. Моля ги да дадат сигнал”, заяви в ефира на NOVA Ангел Попов от Европейския център за транспортни политики. По думите му, ако онова, което се случи със сръбския автобус, се случи с превозно средство, което се движи толкова бързо, няма да има нито един оцелял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
А отляво преди 1 година
Емили - джендъра с тротинетката му бибитка да му(и) даде път...
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 4 .Първо виж кой е журналиста!!!!! Само тъпотии можеш да очакваш от *** !
22
19
 
2
 
! Отговори
Експертин преди 1 година
Че ония кара с превишена скорост, така е. Но въпроса е следният: 1. Тоя буден гражданин прави клипче с телефон, докато управлява МПС - нарушение. Закон!!! 2. Будната съвест - телевизора, го пише герой тоя момък. 3. Що сигнала отива в телевизора , а не се е обадил в полицията. Изводи: в България щом друг нарушава закона, си е престъпление, а щом си ти - ти си винаги прав. За 5 минути да те дават на телевизора, няма значение какви нарушения правиш и колко хора може да раниш или убиеш. Машаала!!!
21
0
 
17
 
! Отговори
ДАЙми преди 1 година
Защо , тези рецидиви се случват само в България и Румъния ? Ми защото в Сърбия и Унгария няма как да минеш с 20-50-100 евро, гориш на място веднага. Корупцията в БГ е толкова дълбока...и това е най-големият ни бич.
20
17
 
12
 
! Отговори
Аман я преди 1 година
Все турците са ви виновни. Още от Османско. Дори за сегашният си хал обвинявате..турците. Хората стигнаха Марс, Луната, турците продават дронове на целия свят, вие още се занимавате с османско време. И с колко да кара, с 60? Вашите джигити могат да карат с 200 в града и то с от 20 години отнети книжки, нали?
19
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами този защо снима, докато кара с 120км/ч? Не е ли той в нарушение? Я една глобичка ...
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички пипат скоростоограничителите, но това със 150-те км/ч според мене е измислица. Иначе да - случвало ми се е камион да не мога да изпреваря със 110.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не държава, територия. Иначе мен ме дебнат за дреболии да изкарат някой лев.
16
0
 
13
 
! Отговори
ad преди 1 година
До Анонимен"И защо вместо да праща клипчета до нова не се е обадил директно на 112? Щото явно иска само да се възмущава публично а не да свърши работа. ПО КЛИПЧЕ ГЛОБИ НЯМА!!!!!!Звъниш..."А ти пробвал ли си да се обаждаш за такива и подобни нарушения за да видиш какво (не)се случва и какви са обясненията и отговорите?. Аз лично няколко пъти съм се пробвал и отговорът беше " Ами ние от тук каквао да напавим?Отбийте се до близкото РПУ и подайте сигнал" и т.н и тн. небивалици
15
1
 
10
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 12 - това е вярно като цяло! Но... не може и не бива да се вмени на българския гражданин това което трябва да върши Автомобилната агенция и МВР. Аз също съм фен на видеорегистраторите, дори ги намирам за задължителни. Премахват много съмнения. Но контрола на скороста, спазването на правилата, борбата със самозабравилите се хулигани с мощни возила - това е работа на Държавата.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чорба парасъ и КАТеричоците стават по-слепи от възрастна къртица.
13
1
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
И чуждите шофьори вече са разбрали,че българският КАТ не работи.
12
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо вместо да праща клипчета до нова не се е обадил директно на 112? Щото явно иска само да се възмущава публично а не да свърши работа. ПО КЛИПЧЕ ГЛОБИ НЯМА!!!!!!Звъниш на 112 и в следващите 20км този е спрян. След това спираш и ти и подписваш акта като свидетел.Ама друго си е да пращаш клипчета и да мрънкяш защо не е глобен...
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой въобще го спре, бута малко евра и напред. Затова сме на това дередже. Корупция. Ама тя не яде само от тираджиите, колко пъти сте бутали по 10-20лв за кафенце на куките?
10
1
 
17
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
За всеки българин който пътува по Тракия са ясни безобразията на турските гасърбайтери и то от години. Също така е ясно, че българската държава я е страх да наложи закона на тея индивиди. Имаме рамки на ТОЛ система с камери. Имаме камери по пътя. В Сърбия следят и с дронове. Много и различни начини - замерване на скорост, замерване на време между две точки, снимки от камери... никакъв ефект. Никой не глобява тея индивиди и не им взима парите. Не си го обяснявам с друго - страх или нежелание!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сите земни кЪлбета са тесни за турските пpoстoтии
8
1
 
15
 
! Отговори
А така преди 1 година
Ето затова повече на рейс не се качвам. Във влак имаш къде да се разтъпчеш, да отидеш по нужда, може в БГ-то да са бавни и стари, но поне знаеш, че ще стигнеш. Освен това ако си шофьор на рейс шансът да се окажеш сел.ян.дур е доста по-голям.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
Вчера, към 11.00 часа. Русе---Варна,, Румънски автобус оранжево и зелен на цвят.. Бая силно караше,, и вечерта към 18.30.. Обратно за Румъния същият автобус. Камери много, полиция, ДАЙ,,, но явно няма кой да го спре.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз имам много клипчета на ушеви нарушители. Каращи без да спазват никакви правила и закони, говорят по телефона,без светлини и с неизправни такива ,без колани,каращи като бесни,извършващи опасни забранени маневри,без платени пътни такси,как мразят дарове разни, близо десетина гигабайта,цял филм може да се направи. На кой се дават копия на клиповете?
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато се образовате ще трябва да повторите училище от 1ви до 3ти клас да потвърдите числата .Журналисти скапани