Украинки били жените, заради които почина спасителят

Според колегите му, той е бил изключително опитен
Обновена: 8 сеп 2022 12:33 | 8 сеп 2022 12:01, Петя Славова
172
Украинки били жените, заради които почина спасителят
Снимка: БГНЕС

69-годишният спасител, който почина вчера в Слънчев бряг, спасявайки две украинки, е бил изключително опитен. "Той е бил един от стожерите в професията. Работил е като спасител в Слънчев бряг още от 90- те години. "Много от нас тук сме се учили от него.

Още по темата

Вчера морето беше изключително бурно и при червен флаг той четири пъти е вадил туристките от морето", заяви Иван Георгиев - началник на водно-спасителната служба в Слънчев бряг, предаде  на БГНЕС.

По думите на спасителят, който първи е влязъл да извади от морето колегата си, той е много опитен и едва ли се е удавил.

Според него става въпрос за здравословен проблем но това ще покаже аутопсията. От 1 септември спасителите в курорта са с 30% по-малко. От 50 на ивицата в момента са 37.

И днес флагът е червен, а спасителите отново вадят от водата поредната недисциплинирана туристи. Само за вчерашния ден е имало 18 спасителите акции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
43
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
Не си ли се замислял, че някои хора просто им харесва работата, а не са мързели на по 30 години или 40 годишни плуващи в собствената си пот прассета, които само мечтаят да се пенсионират, нищо че нямат и 5 години трудов стаж? Познавам хора на 20 години с пенсионерско мислене и пенсионери, които са жизнени, енергични и работещи и това ги поддържа.
35
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви ли не неприятности търпим заради тази ***, аман от тях!
34
4
 
37
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
И като си помислиш, че всяка от тези дами струва по 450 лева на българския данъкоплатец за да може като бежанка да се развява на плажа, докато в родината и се води война ...
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бил е много опитен .Възръста му не е толкова проблем,виждал съм и други опитни плувци и по възрасни от него ,но тий е имал болно сърце .Излезоха резултатите от аутопсията.Може и да е знаел какво го чака но е решил да завърши като герой.
32
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 30 "Абе Сорос, Костов, ПП, ДБ и САЩ са виновни за това, не, че спасителят е 70 годишен пенсионер, който отдавна не е трябвало да работи." --- Ами всъщност точно изброените от теб са виновни, че на хората на тази възраст им се налага да работят....
31
3
 
29
 
! Отговори
Дарвин преди 1 година
Защо пречите на естествения подбор
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истанбулската конвенция да спаси невинния човечец!
29
4
 
29
 
! Отговори
Преди това преди 1 година
Двама окраняно сега окранинки. ЩО става това напаст ли е?!??. Я си ОДИТЕ У ОКРАИНА и си живите у родината. Бегай те.
28
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрах, под тях или върху тях е сдал багажа. Те спасителите затова до тия години висят по плажовете.
27
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Сорос, Костов, ПП, ДБ и САЩ са виновни за това, не, че спасителят е 70 годишен пенсионер, който отдавна не е трябвало да работи. И колко удобно, че украинки, да може троляците да плюят. Пък за руснаците, които ги вадят нонстоп пияни и в безсъзнание - нито дума, нали, тавариши?
26
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Момченце, самия аз съм спасител. Даже в момента съм на работа.. това какво се пише в медиите може да е доста различно от това което е станало. Едва ли ги е спасявал 4 пъти. Може да им е правил забележка 4 пъти. Винаги се изкарва че туристите са виновни . За предишното сбиване пак ли туристите са виновни? Има много колеги които изобщо не си вършат работата. И в момента имам колеги които не са си на поста, защото не им се стои..
25
0
 
25
 
! Отговори
язък преди 1 година
Мъжкар е бил,ама вече възрастен!Бог да го прости!
24
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 25 преди 1 година
*** на гадулка
23
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям коментатор N14. Няма да има оправия докато не започнат да налагат солени глоби на такива плажуващи, които излагат на риск и живота на спасителя, и този на останалите летовници (защото докато спасителят се занимава с техните глезотии, някой друг човек може да се нуждае от помощ и да е изпаднал в беда не по своя вина).
22
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
храна за путинските тролеййбуси:) налазвайте товарис4и да заработвате копейките
21
34
 
3
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
Жалко, не доживя 09.09.
20
7
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинките да си събират куфарите и да се връщат при зеления наркоман. За карлово няма пари и държава, но има да развеждаме хохолите из курортите
19
2
 
48
 
! Отговори
Разгеле преди 1 година
Това беше ясно от вчера, въпреки че човек трябваше да се разрови из медийната свльоч за да го открие. На 99% се говореше за "чуждестранни гражданки". Тука една група хора в коментарите ви обърнаха внимание в коментарите, че нещо спестявате пълната информация и явно е имало ефект. Не знам защо обаче трябва хората да ви обръщат внимание, че са ви некоректно написани статиите. Искате да сте обективна медия - информирайте обективно.
18
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ееми Сорос е виновен тцтцтц
17
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за човека. Бог да го прости. Нямам нищо против Украйна и украинците като народ, но тези две жени явно са били или големи глезли, или подпийнали безотговорни лица. Не знам какво казва законът в такива случаи, но щом се е наложило четирикратно да ги вадят от морето, значи те са били наясно с опасността и е редно сега да платят кръвнина на близките на загиналия човек, както и да понесат наказание.