18-годишен и дрогиран причини катастрофа в Шумен, загинала е жена

Младежът има шофьорска книжка от края на май
29 сеп 2022 06:00, Анисия Иванова
46
18-годишен и дрогиран причини катастрофа в Шумен, загинала е жена
Снимка: БГНЕС

Жена загина при катастрофа в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По данни на пресцентъра на полицията в града сигнал за възникнало пътно произшествие на кръгово кръстовище на шуменския булевард „Симеон Велики“, до хипермаркет, е подаден снощи, в 21:18 часа.

Към мястото на катастрофата са насочени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Установено било, че са се ударили излизащ от хипермаркета автомобил „Ситроен Саксо“ и „Волво XC60“, който се движел по булеварда.

В болницата в Шумен са откарани две жени, които пътували в ситроена, но едната е починала, а другата е била контактна при постъпването си в лечебното заведение.

Очевидци на катастрофата казаха пред репортер на БТА, че са станали свидетели на ужасяваща гледка, докато спасителни екипи на пожарната са вадили двете жени от автомобила. По непотвърдена информация жертва на пътното произшествие е млада жена.  

Водачът на автомобила „Волво“ е 18-годишен шуменец, който е задържан. Той е тестван за шофиране след употреба на наркотици. Отчетена е положителна на амфетамин проба. Младежът е правоспособен. Има шофьорска книжка от края на месец май, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
9
 
! Отговори
Шамил Басаев преди 1 година
18 годищният джигит и причинител на катастрофата се казва Живко Кюркчиев.Питайте шуменци за тази фамилия. Притежават ТЕSY r Фикосота , както и половината Шумен. Питайте местните. Втори въпрос : Как така ученик на 18 години кара джип за 20 бона.И докато народонаселението мишкува и се снишава , такива ще продължат да избиват децата и родителите ви по пътищата. Така ви се пада !
32
1
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Само Национализация и нов Народен съд може да ни отърве от аристокрацията,която създаде БКП за 30 г.Инак ще продължът да ни убиват безнаказано и да ни ограбват,като за последно.
31
0
 
6
 
! Отговори
Аве преди 1 година
Кво става тука е, нека да се преброим колко не друсат зад волана, май ще е по-лесно. Наркотици се купуват по-лесно, отколкото аспирин ве.
30
0
 
9
 
! Отговори
Ама преди 1 година
Пак на 18, пак дрогиран и пак с джипа на фирмата на мама? А сега, как се регистрира луксозен джип като фирмен автомобил, защо младеж кара фирмен автомобил, ако не е служител на фирмата? Толкова много акции за наркотици и алкохол, а никой не се плаши? Може би не трябва да има проверки само при акции, ама ежедневно? Много въпроси, ама отговори няма.
29
0
 
19
 
! Отговори
1244 преди 1 година
Убиеца е внук на един от собствениците на Фикосота.Един от най-големите холдинги в България.Правете си изводите как ще се развият нещата.
28
0
 
11
 
! Отговори
Даа преди 1 година
Сега чакам комшиите на *** довечера по тв до обяснят, колко кротко е момчето, как е мразело дрогата и какъв отличник е бил. Дори е ходел да пазари на възрастните в блока. Аман от лицемери.
27
1
 
10
 
! Отговори
44 преди 1 година
Започвам да се питам: има ли изобщо "чисти" и трезви шофьори по нашите пътища. Манталитет, сър.
26
0
 
10
 
! Отговори
шуменка преди 1 година
Аз съм от Шумен, знам го булеварда, живяла съм на него в Тракийския...Тоя *** се е засилил още от предходния светофар на пазара...едва ли се е сетил, че има кръгово и ще трябва евентуално да понамали....Жалко за младото момиче, но този булевард винаги е бил като писта за ей тия малките, дори ненадрусани.. След 23ч. започват ония с мощните мотори..хората живеещи по-наблизо не могат да спят - МНОГО БОЛЕН ВЪПРОС ЗА ГРАДА НИ
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се изчисти държавата от наркотиците.Разберете,че това убива.Съсипва живота.Обикновено се почва с трева и като спре да им действа минават на по-силни наркотици.Обикновено наркоманите за цял живот имат психични проблеми.Понякога и едно опитване може да ви докара шизофрения.А когато са зависими са роби и ги карат да вършат гнусни неща,за да си осигурят дозата...Жалко за това момче:(.Съсипало си е живота.
24
0
 
19
 
! Отговори
Заключение преди 1 година
Българската съдебна система - най-голямия длъжник на обществото от 33 години насам.
23
0
 
10
 
! Отговори
Закон на Мърфи преди 1 година
Колани запалени фарове камери високи глоби и къде е превенцията от тези глупости че намалявали произшествията освен пълнее на хазната и рекета на пътя
22
0
 
5
 
! Отговори
заедно преди 1 година
с алгъзника и баща му на дръвника
21
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 година
До 26. 18 годишен не е от поколението на промяната
20
0
 
15
 
! Отговори
Шум преди 1 година
Волвото е карало със 120 км/ч, няма никакъв спирачен път. Ситроена е навлязал в кръговото и е бил с предимство.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щото пък в русия не са най-големите джигити. Само им вижте деш кам видеата и стоп хам движението. От нагли по-нагли.
18
1
 
9
 
! Отговори
ХФ преди 1 година
Много ефективно наказание за ей такива би било мобилизация в полза на Русия. От там нататък, ако оживее. Да видите реално ако се направи това как ще се кротнат такива герои.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете жените. Волвото как е, волвото? Тате ще трябва ли да купува ново или ще му оправим ламарините на това? Айде пускайте синчето, че трябва да доставя в училище. Сега цялото училище страда без дилър. И милицията страда. Няма рушвети. Стига с тая префърцуненост. Жени някакви. Пуснете детето да си живее живота. За някакви си със саксо са се загрижили. Yтpeпkи.
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честита Промяна!
15
1
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Няма да се плашите индианци! Като мине референдума, те руснаците знаят как да се оправят с джигитите. Ще ги пращат директно на фронта, на първа линия. Ако чакате някой български премиер да вземе мерки ще има да чакате, както сте чакали вече 33 години.
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ са безсилни и немотивирани. ОСТАВКИ на всички шефове, министъра и незабавна реформа в КАТ!