Прокурорският син проговори

Твърди, че не е нарушавал мярката
3 ное 2022 21:22, Росен Стойчев
37
Прокурорският син проговори
Снимка: БГНЕС

19-годишният Васил Михайлов от Перник, когото съдът реши да остави с мярка домашен арест, заради липса на доказателства, че я е нарушавал - днес обясни пред БНТ, че повдигнатите му обвинения за побой са неоснователни и че не е нарушавал мярката си, а това че има чадър над него, заради баща му - прокурорът Бисер Михайлов също не е истина.

Въпреки, че вчера главният прокурор поиска оставката на Бисер Михайлов - "По света и у нас" научи, че към момента той не я депозирал във Висшия съдебен съвет.

Прокурорският син остава под домашен арест, реши съдът

В ранния следобед откриваме Васил Михайлов да се припича на балкона на апартамента, където е под домашен арест. Екипът ни видя, че той не е сам, а с негов приятел, който се прибра. Васил смята, че вчерашното решение на Софийския районен съд е справедливо.

Още по темата

    "Всеки средноинтелигентен човек, ще се сети, че не съм си нарушавал мярката. Все пак така реши и съдът. Нормално е да не съм си нарушавал мярката и е ясно, че тази гривна не съм си я сложил аз и е ясно, че не съм ходил на дискотека и идват по 10 пъти на да ме проверяват, следи ме териториална служба", каза Васил.

Вчера пред съда Васил Михайлов обясни, че единственото му нарушаване на мярката било още при пристигането му в Перник, когато пресякъл улица "Петко Каравелов", за да вземе ключовете от апартамента си от близко кафене.

След случая с прокурорския син: Как се контролират проследяващите гривни?

Тогава все още не му била поставена гривна. Твърди, че в заведението се забавил само няколко минути, за да поговори и прегърне със собственика - Краси.

Собственикът на кафето Красимир така и не дойде, за да се види с нашия екип, а сервитьорката ни каза, че едва ли 19-годишно момче си е приятел с 60-годишен мъж, както каза прокурорският син вчера пред съда. За много побои и унижения в Перник заснети на видеоклипове Васил отказа да говори, но не приема повдигнатите обвинения.

Васил Михайлов: Там съм тотално набеден тотално и си държа на показанията.

БНТ: Които са?

Васил Михайлов: Които са, че не съм направил това, което казват. Това за чадъра е пълна простотия това е ясно, аз нямам нищо общо с баща ми, той с мен, както виждате, нито живея с нашите, нито си говориме.

Вчера в съдебната зала се разбра, че гривната на обвиняемия е сложена чак на другия ден, а сигналът се е губел няколко пъти. Разпоредена е проверка.

"Надявам се в рамките на няколко дни всичко да е установено и този, който е допуснал нарушение, ако има такова, да понесе своята отговорност", каза Крум Зарков - служебен министър на правосъдието.

От Министерството на вътрешните работи гарантират, че няма да допуснат неспазване на наложената от съда мярка.

 "Гарантирам, че ако този човек напусне жилището си, няма да се върне обратно, без да бъде задържан от полицията", каза Иван Демерджиев, служебен министър на вътрешните работи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
25
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Къв е тоя мутра - прокурор като Гешо ? :)))
8
0
 
37
 
! Отговори
Димов преди 1 година
В държава на абсурдите живеем, за съжаление! Рано или късно ще си получи заслуженото, но можеше да стане по законов път.
7
0
 
19
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Човешката слава има много иэмерения, но да езбереш най-лошата е проблем вече
6
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тоя манталитет момчето си е пътник, ще приключи я нарязан, я гръмнат. Въпрос на време и неподходяща среща.
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Huщожество
4
5
 
33
 
! Отговори
Алоу ,ДС(б) преди 1 година
Много сте се вторачили в оставката на Гешев. Това според вас е съдебната реформа. Оказва се, той даже не може да уволни бащата на наглеца от Перник. А коренът на злото е в съда , те пускат на свобода убийци, изнасилвачи и крадци от голям и малък калибър."Справедливият" български съд ( съдийки-нимфоманки и съдии, корупционери) е този, който трябва наистина да бъде реформиран! За 1000 лв. пуснаха убиеца от Лясковец...Трий ме, ***, но това е истината.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***.Корумпирана,долнопробна държава.
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ударете му 50тояги!
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност ще лежи в затвора, въпросът е колко. Дано да е повече, за да се научи, че живее в човешко общество, а не в джунглата.