Мъж загина при катастрофа край Севлиево

До тежкият сблъсък се е стигнало след поднасяне на друг автомобил
18
Мъж загина при катастрофа край Севлиево
Снимка: БГНЕС, архив

Мъж загина този следобед в катастрофа край севлиевското село Богатово.

Около 17:20 ч. на телефон 112 е постъпил сигнал за катастрофа на главен път Е772 (София-Варна) след разклона за село Богатово, потвърдиха за БТА от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово.

В посока Варна лек автомобил "Ауди" А6, управляван от 31 годишна жена, при изпреварване на тежкотоварен автомобил и връщането му в лентата за движение след изпреварване, поднася и се удря в насрещно движещ се лек автомобил "Фолксваген" Голф, управляван от 65 - годишен мъж. След удара автомобилът на 31 годишната жена се удря и в тежкотоварния автомобил, предмет на изпреварването.

65 - годишният водач на лекия автомобил в посока София е загинал на място. Пробите за алкохол и наркотици на 31- годишната жена са отрицателни, тя е леко пострадала. Предстои да се направят и кръвни проби на жертвата.

Пътят е бил почистен, но условията зимни. Предвид пътнотранспортното произшествие на мястото на инцидента трафикът е бил затруднен.

В момента движението се осъществява без затруднения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Изобщо не му мина през чутурницата каква верижна катастрофа щеше да предизвика с коли от двете посоки, защото пътят нито беше почистен, нито опесъчен, а движението беше интензивно в посока София.Пътните служби отново бяха изненадани, като ,че лиживеем в Африка и при нас е вечно лято.Може би като вали силно и натрупа много сняг трябва да спре транспорта, да спрем да живеем може би?
11
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На 05.02 пътувахме от София до Варна. Валеше силно,никой не се беше погрижил за почистване на пътя -нито от област Ловеч,нито от област Габрово. Знае се,че ваканцията свършва и много хора ще се прибират към София. Много коли,тирове движението беше натоварено,а пътните служби спяха зимен сън. Изпревари ни микробус с влекач за един автомобил,а след него лека кола и не след дълго набиха спирачки,защото пред тях някакъв многоумник беше решил да върти внезапно в обратна посока.Завъртя и вдига ръка.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като цяло камионите си карат на МАХ с 90км/ч така че когато и да решиш да го изпревариш ще си в нарушение за превишена скорост
9
0
 
26
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Така се получава когато не можеш да прецениш колко да се надуеш да пръднеш и се......осереееш!
8
8
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Анонимен 6 Скапаното Ауди не е като китайския москвич.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е преценила кога да изпревари.Пълно е с такива дето си карат извънградско като градското.Дават им книжки без да карат на дълъг път.И какво е виновен насрещният водач,че да заплати с живота си тази нагла постъпка на невежата?!А колко пъти се случва,говори си кифлата по телефона,зад нея тирове и коли колона и изведнъж се сеща,че ще си подмине отбивката,и както си кара с 90,натиска спирачката и завива 5 метра до отбивката без мигач.Насмита всички назад изправят се на нокти върху спирачките.
6
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше магистрала, този човек щеше още да е жив. Лежи на съвестта на тези, които спряха строителството - Кирчо и кокорчо
5
2
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Четох до "предмет на изпреварването".За днес стига толкова словоблудства.
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убийцата само леко пострадала, докато си е нанасяла грим в движение с едната ръка, а с другата е държала мобилния телефон да си прави селфи.
3
3
 
7
 
! Отговори
Харалампи преди 1 година
Шъ купьа и на жинътъ ..да има тескерье..нищу че с шалвари..
2
3
 
23
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Поредната кратуна с летни гуми и книжка от Зрънчо.Пътна полиция, спокойно, няма нужда да работите.
1
11
 
8
 
! Отговори
Съболезнования преди 1 година
Ама защо ЕС И УРСУЛА НЕ ПОМАГАТ НА ТУРЦИЯ..А НА ФАШИСТИТЕ ОТ ОК РАЙ НА