Катастрофа между два камиона затвори пътя Русе-Бяла

При удара са пострадали двамата шофьори
22 мар 2023 11:08, Красимир Ангелов
14
Катастрофа между два камиона затвори пътя Русе-Бяла
Снимка: БГНЕС

Катастрофа между два камиона затвори пътя Русе-Бяла - в участъка между село Волово и разклона за град Борово., съобщава полицията в Русе.

Сигнал за инцидента е подаден малко преди 9:00 часа. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ. При удара са пострадали двамата шофьори, които са откарани за преглед в русенска болница.

Пробите им за алкохол са отрицателни.

Поради произшествието са организирани обходни маршрути през Батишница-Борово и Обретеник-Ценово-гара Бяла.

Движението се регулира от екип на полицията. Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Моя милост преди 1 година
Пътя е "убиец " защото по него се движат не само шофьори но и ***-***. Ако някой се чувства засегнат моля да се обижда. Много пъти съм се разминавал с такива на този път и по възможност отбягвам да пътувам по него. А какво става с така наречената магистрала ? Може би е започнал строежа и с ремонта на моста на Колю Фичето над Янтра край Бяла !
11
0
 
3
 
! Отговори
Платно преди 1 година
До АнонименАко беше едно платно в посока, добре..но не е! Едно платно с две ленти е! Едно платно в посока е само между моста на Янтра и раклона за Гара Бяла. Научете най-накрая кое е лента и кое е платно.
10
0
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
На тоя път ти трябва минимум 200 коня кола или да караш точно с 80. Пробвал съм на пълна газ, ама с моята въшка 100 коня трудна работа. С 80 се оказа най-добре. Долу горе тировете карат с толкова и ни ги настигаш, ни те теб. Иначе ако вдигнеш скорост, настигаш тир и почват едни газ спирачка. Залепи се някой заднтеб, няма търпение и става мазало понякога.
9
0
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Абе поне паркинга преасфалтиран наполовина вече :p
8
0
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 9: Абе то и Свинетка и дон тиквон обещаваха да е готова до 2016, после стана 2018, после 2020, а се оказа, че е на ниво мозъка на гербер, съществува само във фантасмогоричното пространство! Магистрала Русе- В. Търново се превърна в АЕЦ Белене за гроб. Предизборна дъвка която дъвчат вече 12 години и никога няма да стане факт!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 7Е, Кирчо нали направи. Спря строежа на магистралата Русе-Бяла. Бил спрял корупцията. Абе май бори корупцията с по-голяма корупция. Клин, клин избива! Хаха!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път е изключително натоварен - пътувам го често при командировки до Букурещ - кошмарен е особено на фарове - ТИР след ТИР и в двете посоки, няма маркировка ...
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей този път Русе-Бяла. Това сигурно е най смъртоносния път в БГ. Нещо трябва да се направи.
4
0
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Този път е отвратителен за минаване. Почти винаги има мъгла, дъжд или заледяване. Маркировка няма, мантинели няма, светлоотразителни елементи няма, не е предвиден за този трафик и през ноща е отвратителен защото незнаещ къде свършва пътя и започва поле. Магистрала се планира от 40+ години, но е още на ниво рисунка на салфетка. И докато софиянци не започнат да ходят на ски в Румъния ще си стой най отвратителната и смъртоносна отсечка в цяла България!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
там пътя е с 1 платно в посока, леките коли трябва да карат след тировете, не може да се изпреварва, за този път трябва само тировете да плащат, за гражданите е опасен и неудобен!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътя на смъртта Русе - Бяла... европейска България ще направи магистрала, ама 2123 г.
1
0
 
11
 
! Отговори
Зрител преди 1 година
Обичаен инцидент в резервата.