Няма адекватни решения за движението по пътищата

Трябва да има действия
8 май 2023 21:05, Росен Стойчев
66
Няма адекватни решения за движението по пътищата

"По-важното е какви ще са адекватните мерки. Няма адекватни мерки. Има предложени за обществено обсъждане промени в Закона за движение по пътищата, които трябва да ги гласуват депутати, които не могат да се разберат кой да е шеф на комисията. Тези мерки, които в момента са предложени като промени в закона, са пълни глупости, ще лепим по входовете на хората, че имат някъде фиш за превишена скорост, който даже не е окончателен. Това не е мярка. От сутринта слушам как псевдоексперти обясняват, че спирачният път на този автомобил бил 300 метра. Ако е имала такъв спирачен път, тази кола е трябвало да се движи с 240 км. Тази количка мислите ли, че може да вдигне такава скорост?" Това обяви пред Bulgaria ON AIR експертът Христо Радков.

"Днес МВР и прокуратура направиха втора грешка.

Още по темата
Не излизат с ясно и точно становище, догадките започват да витаят. Тази кола с тази предна част, не може да влачи човек 300 метра на капака си", категорично заяви Йонко Иванов пред Bulgaria ON AIR.

"Там има разследващ полицай, който е дошъл. 18 часа по-късно в държавата има пълно затъмнение за това, което се случва. Не може по този начин да става - само с обещания и пълно безхаберие по темата пътна безопасност. Трябва да се вземат мерки между институциите, да бъдат поканени хората, които разбират от тези работи", смята Йонко Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Докато КАТ не започне да пише актове на АПИ ДАИ и Общините за всяка Св,нщи,на, която са сътворили или не поправили - знаци, маркировка, наклони на платното, претоварени или фучащи камиони, нелегални междуградски таксита и бусове и т.н. само по- лошо ще става.
10
0
 
2
 
! Отговори
ИМА НАЧИН преди 1 година
Има начин да се спре цялото това безумие по Пътя .Много е Просто . Трябва МВР да започне да работи , тоест - да се изкарат всички Полицаи и Катаджии от Офисите и Патрулките , да ги виждаме наживо като хора с Униформа и Оръжие .Трябва да обикалят пеша и да стоят прави до пътя . Ще ви задам един въпрос - Колко от Вас видяха ЖИВ Полицаи през почивните дни , на пътя или в населените места ?Полицаите отказват да работят .Трябва да има Реформа и Нова Структура в МВР - дори да има конна Полиция .
9
4
 
11
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Докато боко и каскета са на свобода ,тази страна и крачка напред няма да направи !!
8
0
 
3
 
! Отговори
Неук преди 1 година
И да добавя със зимни гуми на мокър асфалт , може би едва ли не. Още 50% удължен спирачен път. А иначе тихият, скромен младеж знае, че след удара ако докосне спирачките ще му заковат скоростта с точност, и не ги докосва, а сега в съда всичко ще се коментира като невъзможно безспорно да се определи.
7
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Как да има като всички уволнени от кат са в агенцията за пътна безопасност на заплата хранилка!!!Пълно е с псевдо експерти автомобилни състезатели медийни личности и ето го резултата да вдигаме глобите да храним още такива УЖ ЕКСПЕРТИ НА ХРАНИЛКА!!!ДО КОГА ?
6
1
 
11
 
! Отговори
Каракочев преди 1 година
Всички тези "експерти", които ръсят мозък, някога са работили в органите, отговарящи за безопасността на движението. Да попитам какво са свършили тогаваа?
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма и адекватни лидери на партии / политици, които ДНЕС ТРЯБВАШЕ да излезат и да успокоят обществото, да кажат някаква добра дума, някакъв план за действие, вкарване на законопроект, обещание за свършване на работа. Всички са почивка и нехаят за обществото. На никого не му пука, някакви си младежи там.... Не може това да се случва всеки месец и да се скатават!!! Пълни некадърници, те дори за лидери на партии не стават, а какво очакваме за позиция начело на държавата.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От близо 2 години държава няма ако не сте забелязали, институциите открито работят една срещу друга и като цяло нищо не се променя, дори не се и опитват да го правят и става по-зле.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Закривай милицията! Изкарай от там пожарна, гражданска, пощи.... И направи само полиция униформена с конкурс!
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде спи видният протестър от Пловдив Иван Демерджиев по настоящем министър на МВР?
1
2
 
15
 
! Отговори
3M преди 1 година
трябва да има пътна полиция и тя да работи! Сегашните милиционери не разботят, те са там за привилегии!