Временна организация на АМ "Тракия", очаква се интензивен трафик

От 5-и до 23-ти км трафикът е в изпреварващата лента
23 май 2023 08:25, Анисия Иванова
2
Временна организация на АМ "Тракия", очаква се интензивен трафик
Снимка: БГНЕС

Въвеждат се ограничения на АМ "Тракия" за 23 и 24 май, съобщиха от АПИ.

От 12 ч. до 20 ч. днес и в сряда – 24 май, от 8 ч. до 14 ч., се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т в участъка от 5-и до 23-ти км на АМ "Тракия“ в посока Бургас.

Временната организация е поради очаквания интензивен трафик за 24 май.

В момента движението по мостовото съоръжение при 20-и км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящ ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните превозни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-и км в посока Бургас на АМ "Тракия“ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на магистралата през пътен възел "Вакарел" – при 23-ти км на АМ "Тракия", предаде "Фокус".

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: трафикАПИТракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 10 месеца
Тези от "ЕДНИ КВАРТАЛИ" нито могат да четат и пишат нито нищо. Половината са с купени книжки, другата половина изобщо без книжки, ще говорите за спазване на знаците. Те няма как да знаят какво означават знаците. Турските професионални шофьори са още по зле, при тона умишлено карат така, напълно осъзнавайки деянието и нарушенията си. Всичкото това е от нулева ефективност от санкциите и събираемостта им.
1
1
 
2
 
! Отговори
Типично.... преди 10 месеца
....за БГ правителството, когато на Народа му трябва нещо, то се забранява. Айде до 10 год. тука само пенсионери, общо 3-4 милиона души и тва е, и то с образование начално, 8ми клас! До 20 години макс милион 😉 . Евала правителство, супер сте, с айкю на зелена ***...