БДЖ пуска допълнителни влакове за "Сурва" в Перник

Цената на билет за пътуване от София до Перник е 2.30 лв.
4
БДЖ пуска допълнителни влакове за "Сурва" в Перник
Снимка: БГНЕС

БДЖ ще осигури допълнителни влакове и места в редовните композиции, които преминават през гара Перник в съботния и неделния ден на 27-ми и 28-ми януари. Увеличаването на броя на вагоните и мотрисите за влаковете се прави за удобство на всички, които желаят да посетят Международния фестивал на маскарадните игри „Сурва”, който ще се проведе в Перник през периода 26 - 28 януари 2024 г.

По този начин, желаещите да пътуват за фестивала, ще имат възможност да избират между 21 влака на ден в посока, съобщиха от компанията.

С цел гарантиране на удобното придвижване на своите клиенти, националният железопътен превозвач ще осигури допълнителни влакове, които ще пътуват между София и Перник.

Цената на билет за пътуване от София до Перник е 2.30 лв. Притежателите на железопътни карти ползват намаление от крайната цена, като за тези клиенти билетът е на стойност 1.35 лв. „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД предлага и еднодневни карти за неограничено пътуване между София и Перник в рамките на един ден. Цената на картата е 4 лв.

Клиентите на БДЖ могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 02/931 11 11.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: перниквлакСурва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голяма реклама на БДЖ, голямо нещо! Това соц. предприятие трябва да се приватизира.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този влак когато е бил нов бабите ни са били също млади.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сурва е на 1 януари у всяко село :)))
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вярно ли е че ще бъда осигурени вагони за велосипеди,за да е по-еко и стойки за винкели. Че то сурва без сурвакане с винкел за здраве,не е никаква сурва. Имам едни познати от Разлог , които винаги след техните сурвакарски изпълнения,са с нещо счупено и ходят по болници. Я крак,я ръка,я глава,странни обичаи.