Вашите сигнали: Опасно дърво, зле направена площадка, заключено игрище

Ако видите проблем, пишете в платформата HelpBook и изпратете снимки
12 апр 2024 18:00, Анисия Иванова
9
Вашите сигнали: Опасно дърво, зле направена площадка, заключено игрище
Снимка: Helpbook

Снимка: helpbook

В днешния обзор на сигналите постъпили в платформата на Helpbook.info ще ви запознаем с няколко от последните дни.

Получихме снимки от новоизградена детска площадка в район „Връбница“, която според плана е трябвало да бъде завършена още в края на миналата година. Четири месеца по-късно е налице половинчато изпълнение - освен некачественото изграждане, се забелязват липса на циментова основа, полусрутена ограда, опасни пейки с вадещи се крепежни елементи и липса на беседка и кошчета.

Изпратиха ни и снимки от улица в град Варна, на които се вижда тротоар с голямо и изгнило дърво, надвиснало над него. Ежедневно под него преминават възрастни хора и деца, в близост има и детска площадка. Молбата е отговорната институция незабавно да предприеме мерки по премахването, за да се предотврати фатален инцидент.

Преди време беше подаден сигнал за непочистена територия до столичен булевард отпаднали и изрязани клони, останали още от голямата буря миналата година. Отрязаните клони са струпани и до контейнерите за смет, като още преседяват там, въпреки последвалия отговор от общината, че ще се предприеме извозването им.

Изпратиха ни сигнал за окупирано спортно игрище в район „Красно село“ от неизвестни лица. Същите са поставили катинар на вратата с цел собствено ползване, но успехът им е съмнителен, тъй като огражденията с мрежа са разкъсани и достъпът е налице.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Видео прогноза
Температурите утре ще са 24° - 29°, а в понеделник до 34°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 2 седмици
Вашите сигнали: Опасно дърво, зле направена площадка, заключено игрище ... добра тъща, пестелива в Софийски Парк-МОЛ жена...
8
0
 
0
 
! Отговори
от Варна преди 2 седмици
Очаквам по-скоро Господ да ме чуе отколкото новият ни кмет Благо! Откакто е на този пост не видях никакво благо за моя роден град. Всичко обществено се руши и никой не го поддържа. Инфраструктурата на града.
7
0
 
0
 
! Отговори
от Варна преди 2 седмици
Това за острите парчета останали след урагана е на спирка Тих Труд (игрище Локомотив). На същото игрище тренират много деца и използват автобусната спирка. А там е открито и вятърът често е много силен. На спирка Автогарата от средата на миналото лято няма инфотабло, затова пък от него е останала една тръба, забита в земята, около 1,50 метра висока с много остри ръбове. Въпрос на време е да разпори корема на някой слизащ от буса вечер по тъмно. Изключително опасна е, а и там имаше инфотабло.
6
0
 
0
 
! Отговори
от Варна преди 2 седмици
Много се надявам някой да ме изпревари и подаде сигнал на наши благ кмет Благо. Че таблата на спирките на много места не работят. На спирка Дом Младост още от миналото лято. Но има по-сериозен проблем. Над някои спирки липсват цели панели и в дъжд и сняг няма къде да се скриеш. Нещо повече, урагана през октомври-ноември (дали не беше още в 2022 г?) начупва покривните панели. Останали са парчета остри като ками, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ЧАКАЩИТЕ! Над главите им са!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пълни глупости. Подобни "сигнали" по правило се пишат от скучаещи мaми или друг вид безделници, които се чудят с какво да уплътнят времето си
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не че нещо, ама какво им има на дъските? И на скамейката - вадо едма отверка и врътни!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
питайте "ремонта на ремонта" бойче с 60% отчисления как става и после се чудим защо нямаме инфраструктура ами защото тунел железница струва 400 милиона лева с тия пари щяхме да изградим не един тунел а 2.5 тунела.
2
0
 
0
 
! Отговори
мобиком преди 2 седмици
вашето мнение важно за нас...мтел ще предаде на оператора...е така от минимум 25 години се подиграват на обществото-Ховедата...ама вашето мнение е наистина важно за нас ще вземем мерки и ще разрешим проблема само бъдете смирени и позитивни...ахахахах...ама не се усещат че играчите усвояват парички и наистина *** наистина се подиграват на Ховедата...ама вашето мнение наистина е важно за нас вие само подайте сигнал че даможе да точим парички и да ви се подиграваме...ахахахахахх
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така така сложете им беседка да видите какъв клошарско-наркомански клуб ще стане точно за две седмици.