Ахмед и Нели от Сървайвър: Тарантулите са по-вкусни от гъсениците

Голямата победителка в Сървайвър и нейният "як" съперник на финала в разказ за интригите, честта, вкусът на членестоногите, големите пари и големите планове
14 дек 2006 13:58,
Ахмед и Нели от Сървайвър: Тарантулите са по-вкусни от гъсениците
Ахмед не съжалява, че е паднал от Нели - за него тя е била най-силният играч. Снимка: Tialoto.bg
Сезонът на реалити шоутата свърши и с радост взех последното си интервю от финалистите в Сървайвър, радвайки се, че поне една година напред няма да ми се налага да питам някой дали е весело да те разкъсват комарите, дали са му падали гащите от глад и дали не се е объркал нещо като твърди, че не е правил секс на екзотичния остров.

Толкова нямах търпение да свърши всичко, че взех интервюто две в едно, тоест с двамата финалисти Нели и Ахмед наведнъж. Те така приятелски си говориха че на моменти аз си бях напълно излишен.

Как ви се сториха тези 51 дена на Острова на Сървайвър?

Нели: Супер си беше. На мен ми хареса. Преживяването си струва от първата секунда, в която ти се обадят да ти кажат, че си одобрен за първия кастинг, до последната, в която напускаш Острова. Даже съжалявам, че свърши. Сега вече ми липсва всичко това.

Ахмед: И аз си прекарах страхотно също. Невероятно преживяване беше и имаше наистина прекрасни моменти.

Забелязвам, че хората които излязоха по-рано, не се бяха насладили много на приключението, но всички финалисти са направо очаровани.

Ахмед: Това е, защото хората които останахме накрая знаехме, че това е по-скоро игра и й се насладихме максимално много.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание