Tрета победа за Барбадос. Тортуга отиват на племенен съвет

Барбадос набират скорост и печелят неприкосновеност за трети пореден път
12 окт 2007 12:39,
14
Tрета победа за Барбадос. Тортуга отиват на племенен съвет
Барбадос първи пресякоха финала. Снимка: survivor.btv.bg

Съотношението от племенните игри и персоналните двубои още е в полза на Тортуга (8:4), но Барбадос вече отбелязаха трета поредна победа.

Двете племена имаха за задача да преплуват определена дистанция с лодка, като на старта потеглиха с четири гребла, а по пътя трябваше да съберат още четири плюс една шамандура.

Благодарение и на Финдо, който има над 10-годишен състезателен стаж в тези дисциплини, Барбадос показаха завиден колективен дух.

Този път проработи отново и късметът на Меги Дерм, която имаше самочувствие и опит от гребните излети, които си правела всеки уикенд в Хамбург. Технични и организирани, сините стигнаха до финала първи, а Станислав обясни успеха с добрия ритъм и синхрона, който са постигнали.

Тортуга пък изглеждаха хаотични и обречени от самото начало въпреки опитите на Дилян да обърне лодката на противника - и вместо това забави играта на своите.

Раздорите в техния лагер се усещат и от съперниците им. Жените от Барбадос се оплакаха, че като цяло Тортуга са груби, държат се "отвратително" и се заяждат, а Антон Агонцев прогнозира, че по-нататъшните загуби на червените само ще задълбочат конфликтната ситуация.

След загубата в този епизод в лагера лекуват стреса по традиционния начин - с ядене. Жертва на начеващата им депресия става едно от пернатите в курника.

В Барбадос също похапват, но с подправки. Биляна, която според Меги не може да държи на глад, търпеливо замесва мекици за закуска, а след изпитанието сервира ризото.

В следващия епизод ще видим как в битката за индивидуален имунитет Тортуга са подложени на стар пиратски метод за мъчения. Барбадос също не са оставени на спокойствие – принудени са да носят на гърдите си табели, които характеризират всеки от тях. Биляна ще бъде "най-красивата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
ivailo преди 16 години
as sam za barbados i se radvam 4e nqkoi ot tqh stignaha do finala
12
0
 
0
 
! Отговори
ivailo преди 16 години
as sam za barbados i se radvam 4e nqkoi ot tqh stignaha do finala
11
0
 
0
 
! Отговори
neli преди 16 години
ot Dreik nai dobrata e Stanka
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
По принцип съм за БАРБАДОС но на тях им липсва тактика за да печелят. Оповават се на сила и повечето пъти за това губят и ще продалжават да гибят. Жалко ! Иначе са много готини. Стискам палци някой от тях да остане до край.
9
0
 
0
 
! Отговори
barbados преди 16 години
аз съм за барбадос и се радвам че тортуга паднахаааааааааааааа
8
0
 
0
 
! Отговори
teodora linkova преди 16 години
аз съм за ТОРТУГА те са най-готините.Ще се обедите.
7
0
 
0
 
! Отговори
WHITE TIGER преди 16 години
Незнам честно може и да не е Джина,но номер 5 много ме възмоти как може така за мене този сайт е много хубав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И аз разбрах, че победителят ще е Джина Стоева хмм ...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
dnes.bg wie ste pedali
4
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНА преди 16 години
БРАВО , РАДВАМ СЕ ЗА ПОБЕДИТЕ ИМ !! ДАНО ДА ПРОДЪЛЖАТ ТАКА НАПРЕД !! ДО 1 - ПОБЕДИТЕЛЯТ Е ОТ "ТОРТУГА", НО.... НЕ Е ДЖИНА. МЪЖ И ЖЕНА СТИГАТ ДО ФИНАЛА И ТО НАЙ- ГРОЗНИТЕ!!! ПОЗНАЙ КОИ СА ТЕ ???
3
0
 
0
 
! Отговори
Emociq преди 16 години
Страхотни са! Аз съм за Барбадос още от самото начало! Всички са супер! А за този Бъч....нямам думи-такъв нахакан,ужасен и безпардонен тип! Само така,Барбадос-вие сте най-добрите!:)
2
0
 
0
 
! Отговори
jojoba преди 16 години
Много се радвам, че този Сървайвър оправда очакванията ми и е наистина интересен и поднесен увлекателно на зрителите.Игрите и състезанията, както и цялостното решение на риалити-шоуто са много по-добри от миналогодишните.Успешно попадение е и Владо Карамазов, като водещ.Барбадосци и на мен са ми по-симпатични и искам някой от тях да спечели.
1
0
 
0
 
! Отговори
WHITE TIGER преди 16 години
Аз съм за тях,браво че вчера спечелиха,но за жалост имам сведения че победителят ще бъде от племето на Тотуга и това ще бъде ......... Джина Стоева дано свденията,които имам да са грешни,защото искам победителят да е някой от Барбадос!