Шпионаж в bTV

Вътрешен човек от продукцията Survivor e изнесъл поверителна информация за развитието на играта. Разследването вече е в сила
18 окт 2007 12:21,
68
Шпионаж в bTV
На Острова на Survivor е имало шпиони, твърдят от bTV. Снимка: survivor.btv.bg

Около 70 човека от екипа, работил по проекта Survivor Експедиция Робинзон, ще бъдат разпитани от прокуратурата, съобщи в. 24 часа.

Според хора от телевизията, по време на снимките на предаването е изтекла информация кои са финалистите, кой ще вземе наградата и какво най-интересно се е случило през целия престой на оцеляващите.

Още преди да започне излъчването на предаването изтече информация, че една от участничките в Survivor, е Меги Дерм.

Тогава се чуха слухове, че медията ще заведе под отговорност г-ца Дерм. Засега това не е потвърдено.

Всички "изтекли" факти са били публикувани в различни медии, които са се сдобили с тях чрез вътрешен човек, участвал в снимките на реалити шоуто.

„Факт е, че има извършено престъпление – изтичане на поверителна информация и нарушаване на търговската тайна. Нарушение са още интелектуалните права, има и длъжностно престъпление, защото всички от екипа са подписали споразумение за конфиденциалност“, казва юристката на медията Жанет Захариева.

От телевизията обясняват, че сами не могат да разкрият сложния шпионски казус, за това са предпочели да потърсят професионална помощ в лицето на прокуратурата.

Казват още, че няма да посочат медиите, в които е публикувана информация за Survivor, за да не се разбере всъщност коя е вярната публикация и реалния победител в шоуто.

От bTV ще разчитат на защита от страна на адвоката Явор Нотев, който работи и по нашумялото дело на Максим Стависки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
kym 66 преди 16 години
Преди да кажеш Убиец се замисли малко. Не ти го пойелавам, н дявола си няма работа и много бързо може да те постави на негово място и даже и по-зле. Как може да има толкова злоба в едно човешко същество? Даже и в животното не се крие толкова злоба.
66
0
 
0
 
! Отговори
plqmpalo преди 16 години
Iavor Notev...Maxim Staviiski-Survivior...tyka stvava kriminalno,ma po-vajno e da razberat koi e izdal stra6nata novina, puk ybieca 6t iz4aka navun...kude otiva6, moje bi??!!
65
0
 
0
 
! Отговори
kris преди 16 години
super
64
0
 
0
 
! Отговори
Viva преди 16 години
Трябва да има разследване и да накажат тези, срещу които има доказателства за нарушение.Подписали са договор. Подписвайки, ти заявяваш лоялност, която по-късно с лекота отхвърляш и за това трябва да си платиш.
63
0
 
0
 
! Отговори
grigor преди 16 години
Голяма работа че има изтичане на информация.Не виждам защо ще трябва да се съдят сега,все пакколкото и да го опяват никой не може да върне времето на зад.Това е се едно да кажещ кой печели изборите преди самите тях.Сички знаят кой е но само някой събират смелост да говорят.Пък вместо да дават пари за прокурори,защо не ги дарят?
62
0
 
0
 
! Отговори
JANIC преди 16 години
ЗА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ВНИМАНИЕТО НИ ОТ СТРАШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ДЪРЖАВАТА,ОТ ИДВАЩИЯ ГЛАД И НИЩЕТА НИ СЕ ПРЕДЛАГАТ ,.НИ СЕ НАЛИВАТ В МОЗЪЦИТЕ , ПОДОБНИ ЕРЗАЦ ПРЕДАВАНИЯ
61
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 16 години
Що приказки, що чудо а накрая един ще вземе наградата, а основното - телевизията ще си хапне милионите които един господ знае колко са от рекламите, а които ги е гледал ще пие една студена вода и толкоз. Хора- пари при пари отиват, проста истина, доказала се в живота !!!! Аз лично не съм и няма да гледам нито един епизод.....
60
0
 
0
 
! Отговори
фдф преди 16 години
правилната тактика в тоя случай е пускане на дезинформация от БТВ за да не се знае кое е истина. а кой има интерес от излязлата информация - НОВА ТВ....и може би Слави Т. :)
59
0
 
0
 
! Отговори
alien преди 16 години
Survivor will not survive!Com to BulGangstaa.. paradise to survive.
58
0
 
0
 
! Отговори
kenanoff преди 16 години
Защо прокураурата с обществени пари се занимава с частни спорове. Нарушен е договор - да си доказват нещата в съда.Каква прокуратура ги гони?
57
0
 
0
 
! Отговори
do 53 преди 16 години
такива като тебе са доказателство колко ни е умряла образователната система щом те кефи да го гледаш това злобно човече, което в почти всички свои коментари прави свободни съчинения на коментираните статии и излиза много над истината за да стигне до откровени лъжи, насочени точно към такива като теб - млади, вероядно бедни и затова озлобени към света, лесно манипулируеми по същите тези причини. всичко е с една цел да ни се втълпки колко как не можем да живеем без атака и това е едва лио не новата религия.айде нема нужда. такива семейни предприятия сме ги виждали и преди. вожда, жената на вожда, синчето евродепутат, а свекъра ковчежник и такива като антончо сираков злобното лижат ли лижат...
56
0
 
0
 
! Отговори
rabotoholichka преди 16 години
Takava tapotia,che chovek bi se namrazil,ako zagubi i 1 min.pred ekrana...
55
0
 
0
 
! Отговори
do ivan nomer 28 преди 16 години
bate ivane nomer 28 poneje si mnogo pe4en darja da mi zvane6 da tirazbia mycynata nali 0889546652 raz4itam da se obadi6 ama gledai da ne zabravi6
54
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 16 години
абе аз в един жълт вестник четох че Джина Стоева го печели
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
BTV е една морално умряла телевизия.Нова-също.Единственото предаване което мога да гледам е предаването на Антон Сираков по СКАТ, защото е изпълнено със сарказъм относно скапаните ни управляващи.Друго що-годе интересно нещо от телевизията е Д-р Хаус.Пак заради сарказъм.Послепис-на 17 съм.
52
0
 
0
 
! Отговори
миле преди 16 години
Аз ще ви кажа кой е победителя- бай Миле ***!
51
0
 
0
 
! Отговори
ohi преди 16 години
мда това са финалистите... кой побеждава - е това няма да ви издам въпреки че вече доста хора знаят.Джина е в 6-цата но.... уви не финалистка, и по - подробен мога да бъда но нека има и малко изненади
50
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Блейд, не разбирам. Ти мразиш ли евреите? И къде е мястото на евреите в нашия разговор?
49
0
 
0
 
! Отговори
Blade преди 16 години
Съществително нарицателно име, мъжки род, тип 7Обиден синоним на "евреин". Днес "***" се използва единствено в отрицателен смисъл, като обида, и употребата й е нежелателна. Това казва Уикиречника :)
48
0
 
0
 
! Отговори
aleks преди 16 години
abe u toq survivor ne e za ora weeeee.a i tam ima6e samo intrigantiii vtva si ne e rabota napravo.kvi zvezdi sa tiq tam weeeeeee???????