Седемте братя и златната... манекенка

Фламенко сензацията Los Vivancos идва в България за конкурса Best Model of the World
7 юли 2011 09:16,
2
Седемте братя и златната... манекенка
Снимка: Best Model of the World

На 30 юли в пловдивския Античен театър за първи път пред българска публика ще покажат своето изкуство феноменалните фламенко танцьори от световноизвестната испанска формация Los Vivancos.

Поводът за изявата им у нас е финалът на международния конкурс Best Model of the World, на който сме домакини за втора година.

Характерно за шоуто е изкусното съчетание на различни танцови и музикални жанрове, включително някои от най-красивите елементи на балета, театъра, цирковото и бойни изкуства.

Публиката и телевизионните зрители от цял свят ще имат възможност да наблюдават в събота, 30-ти юли, разтърсващи изпълнения от различни спектакли на артистите, включително и от пожъналия огромен успех „7 Hermanos” („7 братя”).

Името на шоуто не е случайно, тъй като Елиас, Хосуе, Кристо, Хосуа, Аарон, Исраел и Худа наистина са братя и всички носят фамилията Виванкос (Vivancos)!

Израснали в семейство на странстващи музиканти, те прекарват младежките си години, обикаляйки света и попивайки разнородните култури, с които се срещат и които по-късно вплитат във фламенко спектаклите си.

Получават образованието си в различни градове по света, където посещават престижните академии Conservatorio Profesional de Danza Instituto del Teatro (Барселона), Real Conservatorio de Danza de Madrid (Мадрид), National London (Англия), Qüánticoh Independent School (Канада), Dutch Ballet Theatre (Холандия), The Royal Music Conservatory (Канада) и студията на Amor de Dios.

Всеки от седемте братя говори по минимум 4 езика и свири на поне 2 музикални инструмента, което им позволява да пишат и композират сами музиката за представленията си.

Събират се в една формация през 2004 г. и оттогава се радват на бурните аплаузи от публиката в САЩ, Израел, Китай, Германия, Мексико, Португалия, Турция, Гърция, Румъния и разбира се в Испания.

Сред многобройните им изяви пред голяма аудитория са изпълнения в американското шоу Dancing with the Stars и на Цирковия фестивал „Монте Карло”, а работата с тях е удоволствие за личности, като принцеса Стефани Монакска, Антонио Бандерас и Джорджо Армани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
777 преди 12 години
В шоуто ще участват Братя Диневи,Ицо Стоте манекенки,Коко Динев и още много "братя по ОРЪЖИЕ"!!!
1
5
 
2
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
Феноменални, феноменални, колко да са феноменални?!? Дано не са феномен-анални, че тогава става страшно!