Простихме се с актьора Коста Цонев

Поклонението се състоя в Народния театър "Иван Вазов"
Обновена: 27 яну 2012 15:48 | 27 яну 2012 13:06, Елка Василева
28

 

Снимка: БТА

 


В Народния театър "Иван Вазов" се състоя поклонение пред именития актьор Коста Цонев. Артистът почина на 82 години в дома си на 25 януари. Да изкажат съболезнованията си на семейството дойдоха артисти, общественици и политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Коста Цонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
2
 
! Отговори
ronin преди 12 години
Изключително надарен халтураджия! Близал цял живот задниците на комунистите, а на дърти години облиза зад**ка на Мадридский ***!Но най-големият му грях е, че създаде Пъпеша!Това наистина е недопустимо!
24
2
 
0
 
! Отговори
грешник преди 12 години
Защо всички се изкарват праведни?Защо всички са безгрешни?На българина все другия е крив а той е прав.Защо българите ги оценяват в ЧУЖБИНА, а в БЪЛГАРИЯ са само *** и т.н.По тази причина много млади българи напускат страната и я прославят.Защо трябва да е винги така?Поклон пред паметта му.Сегашното поколение от отричащи Всичко няма да го ощени.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ле-ле колко сте лоши! Дайте пример за един идеален артист, музикант или човек изобщо. Няма такъв, всички си имаме по някой грях, ако нямаме хората ще ни намерят. Какъвто и да е бил като човек, като артист беше забележителен. В мюзикълите си "Баща ми бояджията" и "Човекът от Ла манча" пееше с пъти по-добре от нашите певци. Да почива в мир !
22
1
 
0
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Уникално *** си !!!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уви всички ще го последваме, въпрос на време.
20
3
 
10
 
! Отговори
mariana преди 12 години
бог да ви прости за простотиите НЕ ВИ Е СРАМ Отиде си човек Ако така говорят за ваш баща брат роднина как ще се чувствате ОТИДЕ СИ ВЕЛИК АРТИСТ СВЕТЛА МУ ПАМЕТ
19
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яжти, пийти и сирети! (О-да) Яжти, пийти и сирети, лебец в бобеца топнети, салатка си нарижети и ракийца наточети. Яжти, пийти и сирети, тиливизора пуснети, гледайти, но ни мислети, вярвайти и съ чудети. Яжти, пийти и сирети, псувайти, но си сидети, кучитатата спасети, кучешки живот водети. Яжти, пийти и сирети, на дицата помогнети, есимесчи изпратети и наздравица вдигнети. Яжти, пийти и сирети, Сделка или не ришети, есимесчи пак пратети за игра съ запишети. Яжти, пийти и сирети, чалга силно си пуснети, върху масата скочети и един гюбек фърлети. Яжти, пийти и сирети, яко, яко изпърдети и жината опънети. Кеф голям, нали? Кажети? Яжти, пийти и сирети, данъците си платети, кредитите си върнети и трудети съ, трудети. Яжти, пийти и сирети. Нямате пари! Ни щети? Ощи малко потърпети - само докато умрети.
18
7
 
6
 
! Отговори
Ало Ало преди 12 години
Поклон пред паметта му,пред таланта на този велик Българин,с незабравимата му роля на Донкихот (черно бяла екранизация на малкият екран). За умрелите добро или нищо!
17
8
 
12
 
! Отговори
читател преди 12 години
Лека му пръст, замина си едно "величие" създадено от идеологическият отдел на ДС.Една добра посредственост, избуяла сред бурените на развития социализъм.Такива бяха всички тогавашни "творци" - писатели, композитори, поети, артисти, *** която се умилкваше около БКП върхушката....
16
14
 
15
 
! Отговори
йова преди 12 години
що за племе сме как не ви е срам да пишете такива глупости за човек който е направил много повече от вас взети всички заедно.Човек има право сам да си избира в коя партия да членува.ВЕЛИК ЧОВЕК И АРТИСТ. БОГ ДА ГО ПРОСТИ.
15
5
 
33
 
! Отговори
Последно сбогом преди 12 години
Бог да ми прости, но преди да се сетя за някое от превъплъщенията му в театъра и киното, се сещам за надменността му и подигравката му с над 2 милиона български граждани, когато от екрана на БТ галеше кучето си, за което депутатинът-патриот от НДСВ харчел 700 лева месечно само за храна - повече от двете учителски заплати на нашето семейство, с които издържахме и две студентки. А какво да кажа за пенсионерите, половината от които тогава получаваха по-малко от 100 лева? Не го съдя. Моля ви, не го съдете и вие. Нека го оставим на Господ. А ние да кажем трите думи, които сме длъжни да кажем като християни:Лека му пръст!
14
4
 
16
 
! Отговори
старото преди 12 години
За мъртвите или добро, или нищо! Ние предпочитаме да мълчим!!
13
4
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Някой от нас може и да бъде много добър професионалист в дадена област, но това не го прави автоматично велика личност. Околните трябва да виждат в него и човешки добродетели. За съжаление, при Коста Цонев те бяха в силно изразен недостиг. Доста неприятна е и цялата му рода. Все пак е бил живо същество и аз като християнин казвам да го прости Бог.
12
9
 
34
 
! Отговори
Симеончо преди 12 години
О я стига,Дон Кихот, другия път,подлизурко и близач на царя,сина му е същия ***.Нищо Дон-кихотовско нямаше в себе си освен алчност за пари и власт.
11
13
 
49
 
! Отговори
Пейчев преди 12 години
Умря един човек,недостоен за уважение! Алчен и лигав! Бил хванал жена си на калъп,бил опипал гърдите на колежките си,депутатската заплата му била малко и т.н.***!Такъв алчен е и сина му - Пъпеша.Колко телевизии и ведомства трябва да оглозка,за да си напълни гушата пеликанска?
10
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като актьор беше добър. Да почива в мир. Само дето не мога да понасям гнусното му отроче. Връзкари са си. Но - нека почива в мир.
9
11
 
42
 
! Отговори
понимател преди 12 години
до 2кое му беше легендарното?ако с една добра роля в театъра се става легендарен,то значи всички наши актьори са легенди.по-скоро беше легендарен връзкар,да почива в мир
8
5
 
34
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Съгласен съм с теб, но изказвам уважение, все пак е починал.Малко ми идва в повече обаче това прехвалстване за соц актьор или певица като си отидат. Почват се едни сълзливи репортажи, Дон Кихота на прехода бил.. уредиха синчетата си, а те щерките ми, че сега ще ги направим и светци. Айде, нема нужда. Лека му пръст
7
8
 
39
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
лека му пръст,той и неговото синче не устояха на материалните изкушения и докато народа мре от глад или емигрира поголовно,тези хора получаваха огромни заплати от опърпаната народна кошница,царедворско дебелоочие така да се каже,няма как да изкажа уважение
6
4
 
30
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Не е лесно да си неграмотен.