"Професия стриптийзьор" и на мюзикъл

Историята с участието на Чанинг Тейтъм вече и на сцената
6 юли 2012 14:42, Петя Славова
0
"Професия стриптийзьор" и на мюзикъл
Снимка: Тандем филм

Въз основа на филма "Професия стриптийзьор" с участието на Чанинг Тейтъм ще бъде създаден мюзикъл на Бродуей, съобщи Контактмюзик.

Тейтъм разкри пред в. "Дейли стар", че хрумването филмът да бъде пренесен на театралната сцена е на Мат Бомър, който му партнира в "Професия стриптийзьор". Мат започна да си тананика някои от песните на снимачната площадка и ме убеждаваше, че ще се получи страхотен мюзикъл, поясни Тейтъм.

Филмът е базиран върху миналото на Чанинг, който работел като стриптийзьор, преди да пробие в Холивуд и да стане един от най-известните филмови актьори в света. Стивън Содърбърг помогнанеговата история да бъде превърната във филм, а сега обмисля възможността да допринесе и за превръщането на филма в мюзикъл.

Ще му съдейства сценаристът и продуцент Рийд Каролин, който заяви пред "Ентъртейнмънт уикли": "Искаме жени да надават писъци, докато гледат участващите в постановкататанцьори, и да ги замерят с банкноти."

Още по темата

Разбира си, жените ще трябва да платят входните си билети, за да имат възможност да пръснат пари заради танцьорите на сцената. Колкото до евентуалното участие на Чанинг в постановката, то съвсем не е сигурно. Ще трябва да вземам ного уроци по пеене, заяви той.

Успехът на филма бе донякъде помрачен от слуховете за кавга между двама от снималите се в него актьори - Тейтъм и Алекс Петифър. Скарването помежду им било толкова сериозно, че те дори не давали заедно интервюта за промоция на филма след приключването на снимките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари