"Рибарят и неговата душа" в Музикалния театър

Попоперата е в новото заглафие на афиша
21 яну 2016 10:22, Петя Славова
1
"Рибарят и неговата душа" в Музикалния театър
Снимка: Музикален театър

Попоперата "Рибарят и неговата душа" е новото заглавие в афиша на Музикалния театър. Спектакълът по приказката на Оскар Уайлд, в оригинален формат, в изпълнение на рокзвездите и солистите на оперетата, ще има премиера на 24 февруари.

Музиката е на Минко Ламбов, либретото - на Ана Топалова. Участват Ненчо Балабанов - гост, Весела Бонева - гост, Йоанна Драгнева - гост, Олга Динова, Николай Дограмаджиев - гост, Стефан Владимиров - гост, Димо Алексиев - гост, Станислава Христова - гост, Венцислав Динов, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Румен Григоров, Георги Ханджиев, Тодор Велков, Александър Панайотов, Красен Ханджиев, Shaka Zulu Orchestra, оркестърът, хорът и балетът на Музикалния театър.

Диригент е Кирил Ламбов, режисьор - Ана Топалова. Сценографията и 3D визуализацията са на Полина Герасимова. Художник на костюмите е Кремена Халваджиян. Хореографията е на Татяна Янева.

На 11 февруари от 19.00 ч., поради големия зрителски интерес, е повторението на концерта-спектакъл с най-популярните хитове от мюзикъли - с откъси от "Котки", "Чикаго", "Кабаре", "Коса", "Фантомът на операта", "Евита", "Мис Сайгон", "Зоро" и рокоперата "Исус Христос Суперзвезда".

Другото заглавие, включено в програмата на театъра поради изключителния зрителски интерес, е "Фантомите на оперетата" - на 26 февруари от 19.00 ч. Ревю на спомените е концертът-спектакъл със сценарист и режисьор Димитър Шарков и диригент Юли Дамянов.

За да заживеят нов, невероятен живот, се завръщат звездните имена, останали в светлините на миналото, ярките актьорски дарования от артистичните трупи "Корона", "Свободен театър" и "Ренесанс" - имената, записани с големи букви в историята на Музикалния театър. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Въйй преди 8 години
Много тъпо представление!!!Режисьорката е прекално зелена за такива големи проекти!!!Получило се е едно посредсвено нищо.